İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar Saadet hanımla ilgili bir sürü özel mesaj aldım ama hepinize cevap yazacak kadar fazla zamanım yok çalışan bir insanım.çok memnun kaldığımı yazmam yeterlidir ayrıca bana söyledikleri güzel ve özel şeylerdi.

Canım ücreti kisisine göre değişiyor dedi 75 tl baktı bana. Bir de herkese bakmiyor. Neden bilmiyorum. Arkadaşım 200 tl dedi yine de bakmadi ona

yıldızname evet doğrudur anne ismi ve senin ismimin ebced değeri hesaplanarak bakılıyor sağlık,evliliğin nasıl olacağı vs bi çok şey söylenebiliyor ama yıldızname baktırmanın vebali çok büyük olduğunu duymuştum ayrıca yıldızname herkes bakamaz ilime çok hakim kişiler bakabilir

Rica etsem,silivrideki hatice hanimin telini verirmsnz?bir de telde bakio mu?

Bilginiz yanlış maalesef. Yasak olan gunah olan faldir. Yildizname yalan degildir bir gunahi yoktur

Kizlar internette baktircaksan falalem tugce cetinin butun dediklerini yasadim ben tutturdumu tutturdu yani bende. Bence deneyin kizi hep övüyorum ama denemeye deger bosuna sacmasapan fallara para harcamayin. Birde tellwede blueblacki kesfettim o da iyi gercekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…