İstanbul'da Fal - Falcılar

Ramazan sonrasi ben de gitmeyi dusunuyorum melahate. Evet dedigim ayse, sizin dediginiz ayse. Aysenin de telefonunu bilmiyoruz. G3cen gun koy muhtarini arayip, razanda bakip bakmadigini sordum, bakiyordur, dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu kadının iletişim bilgisini alabilirmiyiz?

Arkadaşlar katina baktırmak istiyorum önerdiğiniz site ve falcı var mı???

bana özelden telefon numarasını atabilirmisiniz

Anladım canım, Laf cafe de kimi önerirsin peki? Tutturma oranları nasıl sence yakın zaman için?
Aslına bakarsan laf cafede birisine kefil olmayı istemem. Ben andaç ve halile baktırdım. Andaç çok iyi karakter analizi yapıyor. Tam anlamıyla sana kişiyi tarif ediyor anı iyi biliyor ve odaklanarak fal bakıyor. Halul pek odaklanamıyor biraz daha daldan dala bir fal bakıyor. Bi işten bahsediyor bi aşktan sonra aileden sonra tekrar işten vs vs... bi kişiyi anlatıyor sonra bir başkasına geçiyor sonra ilk anlattığı kisiye geri dönüyor. Bu da haliyle kafa karıştırıyor. Bunun sebebi de bana biraz senden laf alarak senin tepkine gore fal bakmaya çalışır gibi geldi bana ne yalan söyleyim. Ama tesaduf mu oldu yoksa bildi mi halilin verdigi 1 tarih oldu. Haziran sonu temmuz başı gibi konuşmaya başlayacaksınız ama özür falan dilemicek özür dilemez bu çocuk demişti. Tam da dediği tarihlerden itibaren konuşmaya başladık ve dediği gibi de onca hatasına rağmen bi özür dileyemedi....

Silivri'deki Hatice'nin telefonunu bana gönderebilir misiniz?

Merhaba Hazal_88 özel mesaj hakkım olmadığından buraya yazıyorum. Tavsiyeni msj atabilirsen iletişim bilgileri ile sevinirim.

Tabi rastlantı eseri tutturmuş da olabilir Halil bilemiyoruz. Peki sanırım Laf cafe nin yanında bir de mandal cafe varmış Ada diye biri varmış onun hakkında ne düşünüyorsunuz, tavsiye eder misiniz? Aslında şu Mi cafe beşiktaşa çok gitmek istiyorum ama bayrama kadar kapalıymış Şanssızlık

Adaya bir süre önce baktırdım karalama yaparak bakıyor geçmişi ve anı biliyor benim beklediğim olay için verdiği tarih geçti

Yaklaşık 10yıl önce telefonla Ankara kurtuluşda bir kadına iskambil falı baktırmıştım erkek arkadaşımla benim evimde konuşup ortak kararımızla ayrılmıştık ben yaklaşık 2 saat sonra onu aramıştım bana direk telefonda ben bir şey söylemeden erkek arkadaşın şimdi senin evinden çıkmış ayrılmışsınız ama merak etme yeniden düzelecek demişti gelecekle ilgili o an için çok imkansız şeyler söylemişti ozaman inanamamıştım ama dediklerinin hepsi zaman içinde çıktı :) işin kötü yanı. En bu kadının tel kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…