ramazandan sonra düşünüyoruz gidelim burdan paylaşırım .ben motor ayşe diye birini duymuştum arkadaşımdan duydum çok ii falan demişti oda dediğin taraflarda unuttum tam olarak sanırım aynı kişiden bahsediyoruz
Ramazan sonrasi ben de gitmeyi dusunuyorum melahate. Evet dedigim ayse, sizin dediginiz ayse. Aysenin de telefonunu bilmiyoruz. G3cen gun koy muhtarini arayip, razanda bakip bakmadigini sordum, bakiyordur, dedi
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmişt
helal walla bildiğim kadarıyla söylüyorum bazı bakanlar bakım yaparken 3 hafrlilerden yardım alırlar ramazandada onlar bağlı olduğu için bakamıyorlar
Bu kadının iletişim bilgisini alabilirmiyiz?benim en ufak şeylerde bile gittiğim bi falcım var ablamın arkadası sayesinde keşfettim silivride hatice abla evde bakıyor 25 tl ye enerjisi çok yüksek kişinin düşüncelerini hissiyatını ne düşündüğünü herşeyi söylüyor uzunda bakıyor anlık durum ve tahminler çok isabetli kısaca paylaşım yapıyım. benim uzun süreli bir ilişkim ayrıldık daha sonra tekrar bi araya geldik ben artık umudumu kesip benimle ciddi düşünen birine yöneldim sonra yapamadım ayrıldım ve yine devam ettik neden ayrıldığımı araya bi başkasının bi dönem girdiğini süresine kadar söledi şuan barışmışsınız dedi ama bi haftadır kopukluk var bu akşam yada yarın akşam arıcak seni dedi ben inanmadım gerçektende ertesi akşam aradı tele bi baktım erkek arkadaşım arıo bian telefonu elimden atıcaktım korktum çünkü haketten arıcak dedi beklemediğim bişeydi zaman konusunda çok isabetli benimle birlikte gelen arkadaşım sevgilisinden ayrılmıştı 56 gün sonra dönücek dedi ama yine olmucak gerçektende saydık 56 2 yıldır giderim üstüne tanımam ama beşiktaş handeye kuzenim ısrar etti bu kadın benim için üst seviyede olduğu için kimse tatmin etmiodu fal konusunda ama gördümkü handede çok iyi benim bu gittiğim kadınla bi çok şey birerir aynı söyledikleri bu arada hatice abla şak die isim söylüo
bana özelden telefon numarasını atabilirmisinizbenim en ufak şeylerde bile gittiğim bi falcım var ablamın arkadası sayesinde keşfettim silivride hatice abla evde bakıyor 25 tl ye enerjisi çok yüksek kişinin düşüncelerini hissiyatını ne düşündüğünü herşeyi söylüyor uzunda bakıyor anlık durum ve tahminler çok isabetli kısaca paylaşım yapıyım. benim uzun süreli bir ilişkim ayrıldık daha sonra tekrar bi araya geldik ben artık umudumu kesip benimle ciddi düşünen birine yöneldim sonra yapamadım ayrıldım ve yine devam ettik neden ayrıldığımı araya bi başkasının bi dönem girdiğini süresine kadar söledi şuan barışmışsınız dedi ama bi haftadır kopukluk var bu akşam yada yarın akşam arıcak seni dedi ben inanmadım gerçektende ertesi akşam aradı tele bi baktım erkek arkadaşım arıo bian telefonu elimden atıcaktım korktum çünkü haketten arıcak dedi beklemediğim bişeydi zaman konusunda çok isabetli benimle birlikte gelen arkadaşım sevgilisinden ayrılmıştı 56 gün sonra dönücek dedi ama yine olmucak gerçektende saydık 56 2 yıldır giderim üstüne tanımam ama beşiktaş handeye kuzenim ısrar etti bu kadın benim için üst seviyede olduğu için kimse tatmin etmiodu fal konusunda ama gördümkü handede çok iyi benim bu gittiğim kadınla bi çok şey birerir aynı söyledikleri bu arada hatice abla şak die isim söylüo
bana özelden telefon numarasını atabilirmisiniz
Bu kadının iletişim bilgisini alabilirmiyiz?
katina ne oluyo tarottan farki ne
Aslına bakarsan laf cafede birisine kefil olmayı istemem. Ben andaç ve halile baktırdım. Andaç çok iyi karakter analizi yapıyor. Tam anlamıyla sana kişiyi tarif ediyor anı iyi biliyor ve odaklanarak fal bakıyor. Halul pek odaklanamıyor biraz daha daldan dala bir fal bakıyor. Bi işten bahsediyor bi aşktan sonra aileden sonra tekrar işten vs vs... bi kişiyi anlatıyor sonra bir başkasına geçiyor sonra ilk anlattığı kisiye geri dönüyor. Bu da haliyle kafa karıştırıyor. Bunun sebebi de bana biraz senden laf alarak senin tepkine gore fal bakmaya çalışır gibi geldi bana ne yalan söyleyim. Ama tesaduf mu oldu yoksa bildi mi halilin verdigi 1 tarih oldu. Haziran sonu temmuz başı gibi konuşmaya başlayacaksınız ama özür falan dilemicek özür dilemez bu çocuk demişti. Tam da dediği tarihlerden itibaren konuşmaya başladık ve dediği gibi de onca hatasına rağmen bi özür dileyemedi....Anladım canım, Laf cafe de kimi önerirsin peki? Tutturma oranları nasıl sence yakın zaman için?
katina ne oluyo tarottan farki ne
benim en ufak şeylerde bile gittiğim bi falcım var ablamın arkadası sayesinde keşfettim silivride hatice abla evde bakıyor 25 tl ye enerjisi çok yüksek kişinin düşüncelerini hissiyatını ne düşündüğünü herşeyi söylüyor uzunda bakıyor anlık durum ve tahminler çok isabetli kısaca paylaşım yapıyım. benim uzun süreli bir ilişkim ayrıldık daha sonra tekrar bi araya geldik ben artık umudumu kesip benimle ciddi düşünen birine yöneldim sonra yapamadım ayrıldım ve yine devam ettik neden ayrıldığımı araya bi başkasının bi dönem girdiğini süresine kadar söledi şuan barışmışsınız dedi ama bi haftadır kopukluk var bu akşam yada yarın akşam arıcak seni dedi ben inanmadım gerçektende ertesi akşam aradı tele bi baktım erkek arkadaşım arıo bian telefonu elimden atıcaktım korktum çünkü haketten arıcak dedi beklemediğim bişeydi zaman konusunda çok isabetli benimle birlikte gelen arkadaşım sevgilisinden ayrılmıştı 56 gün sonra dönücek dedi ama yine olmucak gerçektende saydık 56 2 yıldır giderim üstüne tanımam ama beşiktaş handeye kuzenim ısrar etti bu kadın benim için üst seviyede olduğu için kimse tatmin etmiodu fal konusunda ama gördümkü handede çok iyi benim bu gittiğim kadınla bi çok şey birerir aynı söyledikleri bu arada hatice abla şak die isim söylüo
Aslına bakarsan laf cafede birisine kefil olmayı istemem. Ben andaç ve halile baktırdım. Andaç çok iyi karakter analizi yapıyor. Tam anlamıyla sana kişiyi tarif ediyor anı iyi biliyor ve odaklanarak fal bakıyor. Halul pek odaklanamıyor biraz daha daldan dala bir fal bakıyor. Bi işten bahsediyor bi aşktan sonra aileden sonra tekrar işten vs vs... bi kişiyi anlatıyor sonra bir başkasına geçiyor sonra ilk anlattığı kisiye geri dönüyor. Bu da haliyle kafa karıştırıyor. Bunun sebebi de bana biraz senden laf alarak senin tepkine gore fal bakmaya çalışır gibi geldi bana ne yalan söyleyim. Ama tesaduf mu oldu yoksa bildi mi halilin verdigi 1 tarih oldu. Haziran sonu temmuz başı gibi konuşmaya başlayacaksınız ama özür falan dilemicek özür dilemez bu çocuk demişti. Tam da dediği tarihlerden itibaren konuşmaya başladık ve dediği gibi de onca hatasına rağmen bi özür dileyemedi....
Adaya bir süre önce baktırdım karalama yaparak bakıyor geçmişi ve anı biliyor benim beklediğim olay için verdiği tarih geçtiTabi rastlantı eseri tutturmuş da olabilir Halil bilemiyoruz. Peki sanırım Laf cafe nin yanında bir de mandal cafe varmış Ada diye biri varmış onun hakkında ne düşünüyorsunuz, tavsiye eder misiniz? Aslında şu Mi cafe beşiktaşa çok gitmek istiyorum ama bayrama kadar kapalıymışŞanssızlık
Adaya bir süre önce baktırdım karalama yaparak bakıyor geçmişi ve anı biliyor benim beklediğim olay için verdiği tarih geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?