İstanbul'da Fal - Falcılar

alınca hatıce hanımın nosunu banada atarmısın?

Simdi gonderiyorum. Ben bugun hatice hn'i arayacagim.dusuncelerimi paylasirim burada..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Duydum ama gitmedim. Hakkinda olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumları da var. O yuzden bilmiyorum ama listemde kendisi gidebilirim her an :)

Evet aslında bazen çok iyiler bile tutturamıyor o an enerji falan da alakalı tabi. Ben andaçı denemek istiyorum eğer onu yakalayamazsam da adayı deneyeyim diyorum. Bakalım belki tutturur :)

Bsn şimdi sana mail attım bakabildim. Bana da gönderebilirsen numarasını çok sevinirim.

Deminoscum nerede tam olarak bu artıbir cafe? internette bulamadım da

Onurair'ın 65 tl ye ramazan kampanası var uçak biletinde …ama kısa süreliğine bu kampanya... Antalyaya gidilebilir Saadete …gitmeyi düşünen var mı ??

Kizlar Burak in 535 li telefonunu aradim , kullanimda degilmis. Telefonunu mu degistirdi, rica etsem ailen biri yenisini gonderebilir mi?

Evinde bakan yiğit begenmedim ben. Yıldızname baktirdim barış beye telefonda su an ki ve geçmişi ilginc şekilde ayrintisiyla bildi gelecekle ilgili hayallerimi söyledi ve olacağını söyledi. Ins allahim

Özel msj hakkim olmadigi icin cvp veremedm ordan. Yiğit benm gecmisimi bile bilemedi oyuzden gelecek hakkinda soylediklerinden etkilenemedim. Ben zaten yildiznameye inaniyordm onu da buldm sonunda. Bence yildizname baktirin kurandan bakiliyor

Evinde bakan yiğit begenmedim ben. Yıldızname baktirdim barış beye telefonda su an ki ve geçmişi ilginc şekilde ayrintisiyla bildi gelecekle ilgili hayallerimi söyledi ve olacağını söyledi. Ins allahim

Yildiznamenin daha dogru oldugunu soyluyorlar ama nasil bakildigini bilmiyorum duzgun bakanda bulamadim yada guvenemedim baris bey nekadara bakiyor ozel mesajla numarasini gonderebilirmisiniz ?
Duzeltme Not: tel no yu daha once yazmissin ucreti ne ? Onu sorayim

Son düzenleme:
Özel msj hakkim olmadigi icin cvp veremedm ordan. Yiğit benm gecmisimi bile bilemedi oyuzden gelecek hakkinda soylediklerinden etkilenemedim. Ben zaten yildiznameye inaniyordm onu da buldm sonunda. Bence yildizname baktirin kurandan bakiliyor

ayyyyy kım bu yıldızname bakan ?lutfen gercek bakabılen bırısı olsuuunnn:18::18::18:

Canım ücreti kisisine göre değişiyor dedi 75 tl baktı bana. Bir de herkese bakmiyor. Neden bilmiyorum. Arkadaşım 200 tl dedi yine de bakmadi ona

Evlenecegim kişinin adını vermedi ama tarif etti. Bugüne kdr geçirdiğim hastalık büyük üzüntü sevinç her şeyi bildi. Yeni evlilikten döndüğümu fln bildi neden ayrildigimizi söyledi orda bittim zaten

kizlar barisa nerde yildizname baktirabilirim? numarasini ozelden yazabilir misiniz?

bendede o numarası var baktım sımdı whatsappta cevrımıcıydı?:26:

Barisin numarasini bana da gonderir misin lutfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…