Arkadaslar;
Okuyorum da bi turlu aksiyona gecemiyorum tlf alma konsunda toplu yazayim;
Antalya saadet bilsem ki bakacak valla atlar giderim, 250 de demiycem,
Silivri hatice abla da olur,
Bunlarin tlf u olan bana atabilir mi?
Su an resmen hande nin tarihe odaklanmis moddayim, ramazanda yok diye resmen darlandim, bayram donusu ne kalabalik olacagini tahmin edemiyorum bile
Temmuz sonu en gec agustos ortasina kadar olacak demisti, size sira gelene kadar son durumu yazarim zaten :)))
Bu ank tel de baka zehra ablaya baktirdim bu arada, uzun bakiyo ama ayni seyleri de tekrarliyor.
Bende iki ana konu ustunde durdu, isle ilgili tesbiti cok dogru ama onun gazina gelip harekete gecmeli miyim pek emin degilim.../
Ask la ilgili ise tarih vermem dedi ama eskisinin doneceginden bahsetti, olaylari ve kisiyi ve icinde bulundugu durumu baya iyi tarif etti.
Bu arada beni de baya iyi tarif etti ama belki klasik seyler diye mi bilmiyirum; cok fedakarsin vericisin, hep sana kazik atmislar, bu kadar iyi davranma herkese vs...saydigim tlf lari yazabilirseniz cok memnun olurumm:/m
alınca hatıce hanımın nosunu banada atarmısın?
Duydum ama gitmedim. Hakkinda olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumları da var. O yuzden bilmiyorum ama listemde kendisi gidebilirim her an :)
fal baktıranlar olarak çok sabırısız :) hemen çıksın istiyoruz söyledikleri şeyler tahmini süre çıkmayıncada hayal kırıklığı ama dediğin gibi sonuçta onlarda insanlar yani ama bi çok kişi senin de söylediğin gibi çıkmadı diyor ve zaman geçtikce çıktığını görüyor .bendede olmuştu bu durum o yüzden her söyleneni şimdi deli gibi çıkıcak ama zaman tutmadı diye kandırabiliriz kendimi ama istina durumlar tabi yani :) umarım ulaşırsın ve bizlede paylaşım yaparsın
yakın bir arkadaşımın güzellik salonu var Bakırköy de onun müşterileri sayesinde bütün Bakırköy falcılarını biliyorum :) artıbir cafe de Nadya hanım vardı 40tl diye hatırlıyorum, uzun bakıyor Ermeni tarotu açıyor ben baktırmadım ama baktıranlar başarılı olduğunu söylüyor.
arkadaşımla görüştüğümde sorarım başka tavsiyesi olacak mı diye ama benim tavsiyem baktırırken bir konuya odaklanmak ben hep öyle yapıyorum
Deminoscum nerede tam olarak bu artıbir cafe? internette bulamadım da
Deminoscum nerede tam olarak bu artıbir cafe? internette bulamadım da
zaten eksibir cafeymiş
Kizlar Burak in 535 li telefonunu aradim , kullanimda degilmis. Telefonunu mu degistirdi, rica etsem ailen biri yenisini gonderebilir mi?
Evinde bakan yiğit begenmedim ben. Yıldızname baktirdim barış beye telefonda su an ki ve geçmişi ilginc şekilde ayrintisiyla bildi gelecekle ilgili hayallerimi söyledi ve olacağını söyledi. Ins allahim
Özel msj hakkim olmadigi icin cvp veremedm ordan. Yiğit benm gecmisimi bile bilemedi oyuzden gelecek hakkinda soylediklerinden etkilenemedim. Ben zaten yildiznameye inaniyordm onu da buldm sonunda. Bence yildizname baktirin kurandan bakiliyor
Yildiznamenin daha dogru oldugunu soyluyorlar ama nasil bakildigini bilmiyorum duzgun bakanda bulamadim yada guvenemedim baris bey nekadara bakiyor ozel mesajla numarasini gonderebilirmisiniz ?
Duzeltme Not: tel no yu daha once yazmissin ucreti ne ? Onu sorayim
bendede o numarası var baktım sımdı whatsappta cevrımıcıydı?:26:
handeye ilişki odaklı baktırmıştım başarılıydı ben çok beğendim açıkcası mayıs ayında erkek arkadaşımın tayin olayı vardı onu sordum mayıs ayında gitmiştim zaten gitmiceğini ve sadece farklı bir bölgeye geçiceğini sölemişti gitmedi bu yıl ve yer değişimi onandı farklı semte geçicek diğer dedikleri için bi 7 ay sürem var umarım onlarda çıkar hatice ablayı ben söledim diye mi biliosun yoksa daha önceden biliomusun ?? numarası bende var ama msj hakkım yok benim hala
Özel msj hakkim olmadigi icin cvp veremedm ordan. Yiğit benm gecmisimi bile bilemedi oyuzden gelecek hakkinda soylediklerinden etkilenemedim. Ben zaten yildiznameye inaniyordm onu da buldm sonunda. Bence yildizname baktirin kurandan bakiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?