Bilginiz yanlış maalesef. Yasak olan gunah olan faldir. Yildizname yalan degildir bir gunahi yoktur[/QU
yanlış düşünüyorsunuz fal günah evet ama yıldıznamede günah çünkü ikisininde amacı aynıdır .yani kurandan bakılıyor olması günah olmucağı anlamına gelmez ayrıca şimdi araştırdım bazı hocalar bununda günah ve doğruluk payının olmadığını söylüyor .
Bilginiz yanlış maalesef. Yasak olan gunah olan faldir. Yildizname yalan degildir bir gunahi yoktur[/QU
yanlış düşünüyorsunuz fal günah evet ama yıldıznamede günah çünkü ikisininde amacı aynıdır .yani kurandan bakılıyor olması günah olmucağı anlamına gelmez ayrıca şimdi araştırdım bazı hocalar bununda günah ve doğruluk payının olmadığını söylüyor
yıldızname doğrudur ve gerçektir. Fakat gerçek manada bakabilen sayilidir. Çünkü evlenecegin kisini adina kadr soylerler. Çünkü bazi seyler kesindir degismez. Kiminle evlenip nezaman olunecegi gibi bunlar yazılıdır kaderdir. Benm dedem ilme sahipti fakat bakmazdi kimseye yildizname çünkü bakmak günah. Barış bey de bu ilme sahip. Cok fazla yildizname bakan kişiler var deniyor ama çoğu yalan ve yanlış para tuzağı.
yanlış düşünüyorsunuz fal günah evet ama yıldıznamede günah çünkü ikisininde amacı aynıdır .yani kurandan bakılıyor olması günah olmucağı anlamına gelmez ayrıca şimdi araştırdım bazı hocalar bununda günah ve doğruluk payının olmadığını söylüyor
yıldızname doğrudur ve gerçektir. Fakat gerçek manada bakabilen sayilidir. Çünkü evlenecegin kisini adina kadr soylerler. Çünkü bazi seyler kesindir degismez. Kiminle evlenip nezaman olunecegi gibi bunlar yazılıdır kaderdir. Benm dedem ilme sahipti fakat bakmazdi kimseye yildizname çünkü bakmak günah. Barış bey de bu ilme sahip. Cok fazla yildizname bakan kişiler var deniyor ama çoğu yalan ve yanlış para tuzağı.
Barış nerde bakıyor beni aydınlatırmısın?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Barış nerde bakıyor beni aydınlatırmısın?
Cnm barışa baktirirsan bilgilendir bizi...
Hayır sormadım.Cigdemgules, selam. Barisin soyadini biliyor musun?
Ben gönderdim. Yorumlarını bizimle paylaşırsan seviniriz:)
Ben varim cnm. Telde bakiyor. Anne adi dogum tarihi veriyorsun her seyini sıraliyor
cemris cnm ismini duyunca baktirmak istedim ama evinde oldugu için vazgeçtim.
Ben telde baktrcamda nasıl acaba nasıl duydun
Rica etsem,silivrideki hatice hanimin telini verirmsnz?bir de telde bakio mu?
benim en ufak şeylerde bile gittiğim bi falcım var ablamın arkadası sayesinde keşfettim silivride hatice abla evde bakıyor 25 tl ye enerjisi çok yüksek kişinin düşüncelerini hissiyatını ne düşündüğünü herşeyi söylüyor uzunda bakıyor anlık durum ve tahminler çok isabetli kısaca paylaşım yapıyım. benim uzun süreli bir ilişkim ayrıldık daha sonra tekrar bi araya geldik ben artık umudumu kesip benimle ciddi düşünen birine yöneldim sonra yapamadım ayrıldım ve yine devam ettik neden ayrıldığımı araya bi başkasının bi dönem girdiğini süresine kadar söledi şuan barışmışsınız dedi ama bi haftadır kopukluk var bu akşam yada yarın akşam arıcak seni dedi ben inanmadım gerçektende ertesi akşam aradı tele bi baktım erkek arkadaşım arıo bian telefonu elimden atıcaktım korktum çünkü haketten arıcak dedi beklemediğim bişeydi zaman konusunda çok isabetli benimle birlikte gelen arkadaşım sevgilisinden ayrılmıştı 56 gün sonra dönücek dedi ama yine olmucak gerçektende saydık 56 2 yıldır giderim üstüne tanımam ama beşiktaş handeye kuzenim ısrar etti bu kadın benim için üst seviyede olduğu için kimse tatmin etmiodu fal konusunda ama gördümkü handede çok iyi benim bu gittiğim kadınla bi çok şey birerir aynı söyledikleri bu arada hatice abla şak die isim söylüo
Telefondanda bakıyor kızlar
Arkadaşlar ayşe bacı diye bayan bakiyormus felaket bişey diyorlar yakın dostlarımdan duydum bugün denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?