Peki kaca bakıyor??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam banada öznur hanımın numarasını verebilirmisiniz.. yeri nerde neye ve nekadara bakıyo bunlarıda yazarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden
Yazdım canım özelden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canımmm cok saol cok tesekkür ederim aldım numarayı özelden yazamıyorum yeni üye olduğum için..bu akşam bakırköydeyim zaten mutlaka gidicem :) çok saol çok mutlu ettiniz beni teşekkürlerrr
Önce bi ara sor bazen bakırköyde bazen bahçelievlerdr oluyo canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba, ben fal bakmayı bilmiyorum sana bakamam ama senden bana tarot bakmanı rica ediyorum. Tabi ücretli ise de bunu öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler.
Bu arada özelden yazan iki kişi oldu sizinle beraber 3.kisi oldu bilginize. Tekrar ediyorum tamamen ücretsiz vereceğim bir zen tarotu seansi bu ve yaklaşık 1saat sürüyor. Tek istediğim fal bilen birininde bana bakmasi bu kadar biktim orda burda ayni şeyler için koca para dökmeye sonuçta onlarda bizim gibi burdan bir insan değilmi.
Bu arada özelden yazan iki kişi oldu sizinle beraber 3.kisi oldu bilginize. Tekrar ediyorum tamamen ücretsiz vereceğim bir zen tarotu seansi bu ve yaklaşık 1saat sürüyor. Tek istediğim fal bilen birininde bana bakmasi bu kadar biktim orda burda ayni şeyler için koca para dökmeye sonuçta onlarda bizim gibi burdan bir insan değilmi.
Ya banada bakarmisiniz :) ozrlden msj atamiyorum da ama ben bilmiyorum bakmayi keske bakabilsem yemem icmem uyumam kendime bakarim 😀😀😀
Bana da bakar misiniz lutfen?Merhaba arkadaşlar, geçmiş konulara bakarsaniz yazılarımı sık sık görürsünüz. Uzun zamandır yazmamamin nedeni artık her duyduğum falciya gitmememdir.Birincisi bu gerçekten enerji meselesi bir yorumcu bazilarina çok iyi bakarken bazilarina hiç iyi bakamaz bu nedenle her bana iyi bakıyor diyene gitmemek lazım. Diger sebebi devamli fsl baktirmak insanın kaderini allak bullak ediyor ve hersey daha da karmaşık hale geliyor. Biraz oluruna hayatın akışına bırakmakta fayda var diye düşünüyorum. Ama bazen insan kendini çok yalnız ve çıkmazda hissediyor ve yol bulmak istiyor bu dönemlerde falcilara dadaniyoruz. Para vermeyi biraksak da burda kendi aramızda yapsak olmaz mi?? Mesela beni hatirlayanlar bilir ben çok güzel zen tarotu bakiyorum ve yaklaşık 1saat sürüyor konuya Göre geçiyor bile. Baktirmak isteyen ve mesela banada başka bir fal bakacak olan biriyle buluşabilirim:)))
Kudurdum gene cmrtsi daha fal baktırdım simdi bekliorum ya cıkasıya kdr baktırasım var!:/
Canım, seninle tamamen aynı psikolojiyi paylaşmaktayım. Ben de çıkasıya kadar fal baktıracağım:)))
Bugün Yiğit'e (Bakırköy'de evinde bakan Yiğit) telefonda fal baktırdım. Öncelikle, sesi, konuşması çok sempatik, canayakın, sıcakkanlı. Yüzyüze gelmedik ama Yiğit'i sevdim.
Falı çok iyi. Anlatımı çok net ve açık. Yani gayet öz anlatıyor. Yuvarlak, muğlak ve uzun cümleler kurmaya hiç gerek duymuyor; lafı dolandırmadan emin bir şekilde birkaç kelime ile anlatacağını anlatıyor. Böylece insan tereddütte kalmıyor. Falına güvendiğini karşısındakine kesin bir şekilde hissettiyor. İnanılmaz bir şekilde tamamen olduğu gibi, beni, ailemi, özel ilişkimi ve adamı, hem kişilik özellikleri, düşünceleri, kafalarından geçenleri, içinde bulunduğumuz durumu, ruh halini ve tüm olan biteni çok kesin bir şekilde ortaya koydu, bildi. Üstelik, birşeyi anlatmaya başlamada önce, teyit ettirmek veya önce kendisi emin olmak için önce soru sormuyor. Yani mesela bir kısım falcılar önce, senin kardeşin var mı, kaç kardeşsiniz, diye sorup cevabı aldıktan sonra kardeş ile ilgili anlatmaya başlarken Yiğit, böyle yapmıyor; doğrudan, "senin bir kardeşin var," deyip "kardeşin şöyle, şöyle..." diye anlatmaya başlıyor. Bu, sadece bir örnek tabii. Benim için önemli bir konuda Ağustos sonu olarak zaman verdi. Ağustos ayını, son haftalarda baktırdığım başka falcılar da söylediler. Gelecekle ilgili söyledikleri, benim tahminlerime göre de, gerçekleşme ihtimali olan şeyler; yani gelecek konusunda anlattıkları da, bunların gerçekleşeceği yönünde gayet inandırıcıydı.
canım Öznur la kıyaslarsançelişen yerleri varmıydı ? yada farklı farklı alanlala ilgilimi bişeyler sölediler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?