İstanbul'da Fal - Falcılar

Sana katılıyorum benpapatya arkadasim bende aksam uzeri evine gittim baktirdim 2 kez baktirisim yigite kiz arkadasimla gittim ilk arkadasima bakmasini istedim.ilk arkadasima bakti ve arkadasim hayretler icinde cikti ben 2 kez baktiracagim icin daha rahattim ama.sok olacagimida biliyodum.. ve oylede oldu herseyi tak tak kosa ve oz cevapliyo hatta ben oturup sohbet ettim durumumla ilgili faldan sonra ay bide bana kuzucum demezmi gerçekten icten samimi biri..banada 2 ay beklememi soyledi beklicem bu kez onun dediklerini yapacağım..insallah hersey hepimiz icin en guzeli olur.ama yiğit benimde arkadasimin da ozellikle favorisi oldu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani bana bakar misin, mümkün mü??

oznuru bende denemek istiyorum ama kardesim su iyi bakiyor diyip ona yollamasi onun da ayni seyleri soylemesi birborinden haberleri oldugu anlamina gelir.ayrica çççogu kez soylemisimdir.su falinda sadece goruntu olur.size bir kisiyi tarif etmiyorsa boyu,posugozu,kasi o zaman o su fali degildir.su ozel bi faldir sadece baska seylerle irtibat kuranlar bakabilir.su saadete sadece bir kisi baktirsin o da hakli çiktin pelin desin baska bisey istemiyorum.sadece bi kisi hakli oldugumu gorsun.

Cnm valla ben baktırırdım 250 de verirdim ama nasıl gidiyim o kdr yolu daha o raddeye gelmedim cok sükür:))

acil durum dersen telf ile bakiyo ama azcik agzinin laf yapmasi gerek.çok acil bi durumum var olucem falan diyince bakiyo.ben taktigi aldim

Yıgıtın numarasını bana yollarmısınız özelden

Bu Bakırköy'deki yiğit degidiginiz eskide dejavu cafede calisanmi acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ozgozgoz bende vardi ama sildim herkezi ablamda fal daha net çikar gibisinden ablasina sutlayan birine fal baktirmam.burdn birine ktiricam o da ist gitmem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…