canım Öznur la kıyaslarsançelişen yerleri varmıydı ? yada farklı farklı alanlala ilgilimi bişeyler sölediler mi ?
Bir de, Yiğit daha kapsamlı fal bakıyor. Yani hayatınızdaki önemli her unsuru, siz sormadan kendiliğinden anlatıyor.
valla çok saol ben istanbuldayım bu hafta bi öznura baktırayım yiğit daha sonra
Acikcasi herhangi birini gelecegi bilecegini dusunmuyorum ani bilse yeter hatta daha oncede yazmistim karsi tarafi bilsin se de oznur demisti yigit kaca bu arada ?Netlik ve zaman istersen öncelikle Yiğit'i tavsiye ederim.
Bugün Yiğit'e (Bakırköy'de evinde bakan Yiğit) telefonda fal baktırdım. Öncelikle, sesi, konuşması çok sempatik, canayakın, sıcakkanlı. Yüzyüze gelmedik ama Yiğit'i sevdim.
Falı çok iyi. Anlatımı çok net ve açık. Yani gayet öz anlatıyor. Yuvarlak, muğlak ve uzun cümleler kurmaya hiç gerek duymuyor; lafı dolandırmadan emin bir şekilde birkaç kelime ile anlatacağını anlatıyor. Böylece insan tereddütte kalmıyor. Falına güvendiğini karşısındakine kesin bir şekilde hissettiyor. İnanılmaz bir şekilde tamamen olduğu gibi, beni, ailemi, özel ilişkimi ve adamı, hem kişilik özellikleri, düşünceleri, kafalarından geçenleri, içinde bulunduğumuz durumu, ruh halini ve tüm olan biteni çok kesin bir şekilde ortaya koydu, bildi. Üstelik, birşeyi anlatmaya başlamada önce, teyit ettirmek veya önce kendisi emin olmak için önce soru sormuyor. Yani mesela bir kısım falcılar önce, senin kardeşin var mı, kaç kardeşsiniz, diye sorup cevabı aldıktan sonra kardeş ile ilgili anlatmaya başlarken Yiğit, böyle yapmıyor; doğrudan, "senin bir kardeşin var," deyip "kardeşin şöyle, şöyle..." diye anlatmaya başlıyor. Bu, sadece bir örnek tabii. Benim için önemli bir konuda Ağustos sonu olarak zaman verdi. Ağustos ayını, son haftalarda baktırdığım başka falcılar da söylediler. Gelecekle ilgili söyledikleri, benim tahminlerime göre de, gerçekleşme ihtimali olan şeyler; yani gelecek konusunda anlattıkları da, bunların gerçekleşeceği yönünde gayet inandırıcıydı.
Hayir tamamen ücretsiz bakmayi düşünüyorum. Amacım fal vakmayi bilen arkadaslar varsa birbirimize bakmamızi öneriyorum. Gerçekten ihtiyacı olan kisilere 5 kişiye bana fal bakmasalar bile bakabilirim. Yalbiz bu zen tarotudur ve 1saat sürer seansi:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Netlik ve zaman istersen öncelikle Yiğit'i tavsiye ederim.
oznuru bende denemek istiyorum ama kardesim su iyi bakiyor diyip ona yollamasi onun da ayni seyleri soylemesi birborinden haberleri oldugu anlamina gelir.ayrica çççogu kez soylemisimdir.su falinda sadece goruntu olur.size bir kisiyi tarif etmiyorsa boyu,posugozu,kasi o zaman o su fali degildir.su ozel bi faldir sadece baska seylerle irtibat kuranlar bakabilir.su saadete sadece bir kisi baktirsin o da hakli çiktin pelin desin baska bisey istemiyorum.sadece bi kisi hakli oldugumu gorsun.
acil durum dersen telf ile bakiyo ama azcik agzinin laf yapmasi gerek.çok acil bi durumum var olucem falan diyince bakiyo.ben taktigi aldim
Sana katılıyorum benpapatya arkadasim bende aksam uzeri evine gittim baktirdim 2 kez baktirisim yigite kiz arkadasimla gittim ilk arkadasima bakmasini istedim.ilk arkadasima bakti ve arkadasim hayretler icinde cikti ben 2 kez baktiracagim icin daha rahattim ama.sok olacagimida biliyodum.. ve oylede oldu herseyi tak tak kosa ve oz cevapliyo hatta ben oturup sohbet ettim durumumla ilgili faldan sonra ay bide bana kuzucum demezmi gerçekten icten samimi biri..banada 2 ay beklememi soyledi beklicem bu kez onun dediklerini yapacağım..insallah hersey hepimiz icin en guzeli olur.ama yiğit benimde arkadasimin da ozellikle favorisi oldu..
Bu Bakırköy'deki yiğit degidiginiz eskide dejavu cafede calisanmi acaba?
kimse göndermeyecek mi öznurun nosunugerçekten ihtiyacım var lütfen dikkate alın beniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?