iki sene sonrasi için falci meshur falci pelinden randevu almak isteyenler simdiden yazsin :) bir kartin dort tane anlami var yanina bi yanina kt gelse sekiz obur yanina kart gelse onikie tam oniki anlam.bunlari çozmem iki senemi alir diye dusuñyorum.kendi kendi sohbet guzel oluyo :)
Tatlım şimdi Beyaz Adam'ı biliyorsundur. İstanbul Caddesi üzerinde. Carousel'den Beyaz Adam'a doğru alırsan yönünü, Beyaz Adam'dan bir sokak ilerisi Mor Sümbül Sokak oluyor.
Ben bu adama pazartesi gittim. Adam o çocuğu ara diye tutturdu. Her şey yolunda gidecek, 15-20 güne düzelecek dedi. Artık kafanı rahatsız etmeyecek dedi. Ben daha o gün bu işimi hallettim. Fena gaz veriyor bilesin. Daha ilk günden dediği çıktıysa, diğer dedikleri de çıkacaktır gibi geliyor. İki ay içerisinde de iki tarih verdi. Çıkarsa tekrar yazarım. Hatta su falına gittiğimde yine sizlerle paylaşacağım.
uswindcnm cdaha baslari okumadin mi falciliga soyunuyorum ogrenmeye basladim ama tamamen ogrenmem iki senemi alir.meshur falci diye kendimi diyom reklam yapiyom açik açik :) saka bi yana kendime bakmak için ogreniyorum kursa basladim
oznurda dedigime geldi iste.surda dedigi çikti denilen bir en fazla iki kisi var..kizlar ben cafe açmak istedim iki falci buldum ama ucret çok istediler.dukkan kirasi falan derken cyadik.ben falcilari az çok bilirim.simduye Kadar Seksen Ttane Falciye Gitmisimdir.birine Bisi Diyosam Vardir Onda Bisey.
sagol canim onu da yazdim bir koseye:) angels burcu hakkinda bilgin var mi? gecmiste hakkinda olumlu konusulmus ?
Selam.bu bahsettiginiz kisi neye bakiyor ve nekadara bakiyor soylermisiniz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadasim falcin medyim oldugunu soyluyormus ya madem oyle olmus bi yakinini cagirsin sor bakalim bilebilecek mi oyle syeler sorki tahmini olmasin.mahallenin adi ilk askinin adi vs. medyum demek oolulerle temas kurmak demek korkuç bisey.anlamini bile bilmiyodur Allah bilir.madem medyummus fal cafeme gelsin alalim olçusunu medyum mu falci mi sahtekar mi anlarizayrica medyumlar gelecegi bilemez.sadece oluler onlarin isi ok.
yakın bir arkadaşımın güzellik salonu var Bakırköy de onun müşterileri sayesinde bütün Bakırköy falcılarını biliyorum :) artıbir cafe de Nadya hanım vardı 40tl diye hatırlıyorum, uzun bakıyor Ermeni tarotu açıyor ben baktırmadım ama baktıranlar başarılı olduğunu söylüyor.
arkadaşımla görüştüğümde sorarım başka tavsiyesi olacak mı diye ama benim tavsiyem baktırırken bir konuya odaklanmak ben hep öyle yapıyorum
Nadya'ya baktırdım canım ama ne biliyim bildi gibi de hep aynı şeyleri söyleyip durdu gibi de açıkçası. O yüzden çok içime sinmedi. Bazı şeylerden (anda olan) başarılı idi. Ama yani böle fal gibi de çok değildi sanki. Bir de kötü bir gününe denk geldim ben herhalde hem kısa baktı hem de dediğim gibi aynı şeyleri saydı durdu sürekli. Ama şöyle ki dua et falan diyor hani o anlamda yönlendiriyor. Ama gelecekle ilgili herhangi birşey söylemedi açıkçasıAnda fena değil ama. Gitmeyi düşünürsen diye paylaşmak istedim.
Rita'nın telefonunu benmle de pylaşır mısınız? Bir de memnun kaldınız mı?
üzüldüm ya hem zaman hem para kaybı olmuş. ben seneler önce Ortaköy de Zeliha adında birine tarot baktırmıştım evini hatırlıyorum ama tel yok kadın efsaneydi diyebilirim bizzat kendim tecrübe ettim yani ay ay ne yaşayacağımı söylemişti resmen eğer yolum düşerse çat kapı gidip bakıcam ordamı hala diye sana da bilgi veririm ulaşabilirsem
Kizlar su bakirkoydeki yigitin numarasini banada gonderirmisiniz bende gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?