İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu kim pelincim?

uswindcnm cdaha baslari okumadin mi falciliga soyunuyorum ogrenmeye basladim ama tamamen ogrenmem iki senemi alir.meshur falci diye kendimi diyom reklam yapiyom açik açik :) saka bi yana kendime bakmak için ogreniyorum kursa basladim

Selam.bu bahsettiginiz kisi neye bakiyor ve nekadara bakiyor soylermisiniz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uswindcnm cdaha baslari okumadin mi falciliga soyunuyorum ogrenmeye basladim ama tamamen ogrenmem iki senemi alir.meshur falci diye kendimi diyom reklam yapiyom açik açik :) saka bi yana kendime bakmak için ogreniyorum kursa basladim

Bu aralar yogunum kaçırmışım başını )

cok mantikli artik bizlerde tecrubeliyiz:) kahve fali icin yardimci olurum bende canim:) birsey soracagim canim ozel mesaj baslatamiyorum cepten davutpasada bi falcim var demistin nasildir kimdir neye kaca bakiyor?:) ozelden de yazabilirsin ,bu aralar bakabilir mi nasil iletisime gecebilirim?

saadet benim hamile olmadan kurtaj olacagimi bildi sence onu biriyle kiyaslayabilir miyim? asla... davutpasadakini burdan bi arkadasim onerdi bilmiyorum baktirinca yazarim.

Selam.bu bahsettiginiz kisi neye bakiyor ve nekadara bakiyor soylermisiniz..

Bir iki mesaj önce belirtmiştim aslında. Göznüzden kaçtı galiba :)

Kahve bakıyor. Normalde 50 dedi. Öğrenci gördüğü için 40'a baktı.

Aslında su falı bakarmış. Ona da 150-200 dedi. Bastırırsanız indirime gidecektir. Fiyatı bilmemesi, pazarlığın açık olduğunu gösterir

Kendisi falcı değil, medyum olduğunu söyledi. O yüzden fiyatlar fark ediyor. Ama ben memnun kaldım kendisinden.

Sevgili 0karamel0, henüz özel mesaj atma hakkım yok. O yüzden sana buradan yazıyorum: cafe ve medyum isimini buradan paylaşacağım ancak Bayram'dan sonra :)

Son düzenleme:
arkadasim falcin medyim oldugunu soyluyormus ya madem oyle olmus bi yakinini cagirsin sor bakalim bilebilecek mi oyle syeler sorki tahmini olmasin.mahallenin adi ilk askinin adi vs. medyum demek oolulerle temas kurmak demek korkuç bisey.anlamini bile bilmiyodur Allah bilir.madem medyummus fal cafeme gelsin alalim olçusunu medyum mu falci mi sahtekar mi anlarizayrica medyumlar gelecegi bilemez.sadece oluler onlarin isi ok.

malesef bildiklerin yanlış medyum demek ölülerle konuşan insan demek değildir çok yakından tanıdığım birkaç medyum var ve üçharflilerle iletişime geçip sizin bilemez dediğiniz geleceği ve kimsenin bilmesine imkan olmayan şeyleri öğrenebiliyolar hatta çok daha fazla şeyler yapabildiklerine şahit oldum.Tabi kendine medyumum diyen çoğu kişinin de ne olduğu tartışılır o ayrı

yoo gayet biliyolar hemde fazlasıyla çok defa şahit olduğum bişey hemde bu

Son düzenleme:

Nadya'ya baktırdım canım ama ne biliyim bildi gibi de hep aynı şeyleri söyleyip durdu gibi de açıkçası. O yüzden çok içime sinmedi. Bazı şeylerden (anda olan) başarılı idi. Ama yani böle fal gibi de çok değildi sanki. Bir de kötü bir gününe denk geldim ben herhalde hem kısa baktı hem de dediğim gibi aynı şeyleri saydı durdu sürekli. Ama şöyle ki dua et falan diyor hani o anlamda yönlendiriyor. Ama gelecekle ilgili herhangi birşey söylemedi açıkçası Anda fena değil ama. Gitmeyi düşünürsen diye paylaşmak istedim.

üzüldüm ya hem zaman hem para kaybı olmuş. ben seneler önce Ortaköy de Zeliha adında birine tarot baktırmıştım evini hatırlıyorum ama tel yok kadın efsaneydi diyebilirim bizzat kendim tecrübe ettim yani ay ay ne yaşayacağımı söylemişti resmen eğer yolum düşerse çat kapı gidip bakıcam ordamı hala diye sana da bilgi veririm ulaşabilirsem

Sağol canım. Evet öyle oldu biraz ama olsun denemiş olduk napalım :) Mandal adaya gittim en son gerçi o da son derece genel şeyler söyledi yani çıkacak mı diyebileceğim bişey bile sölemedi diyebilirim aslında Andaçı merak ediyorum şimdi Laf cafedeki. Ama çok yoğun ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…