çok teşekkür ederimmm :)Ben gönderiyorum
ozgozgoz bende vardi ama sildim herkezi ablamda fal daha net çikar gibisinden ablasina sutlayan birine fal baktirmam.burdn birine ktiricam o da ist gitmem gerek.
iki sene sonrasi için falci meshur falci pelinden randevu almak isteyenler simdiden yazsin :) bir kartin dort tane anlami var yanina bi yanina kt gelse sekiz obur yanina kart gelse onikie tam oniki anlam.bunlari çozmem iki senemi alir diye dusuñyorum.kendi kendi sohbet guzel oluyo :)
guven bana hayatini yasa :)
Cıkan cıkmayan fal hbride yok artık :/
Hepimize her sey patladigi icindir, bu adamlardan bir yol olmayacagini anlayip hayatlarimiza bakmaya karar verdik, ondandir.
Aaaa hepsimi patladı kimlere baktırmıstın? Önerebileceğin kısmen dierlerine göre iyi dediğin biri varmı?
Online Nesibe, Melek, Mert, Rezzan.......niceleri patladi.
Evinde bakan Yigit onerimdir
Burada yazan öneriler sayesinde Beşiktaş Symbol Cafeye gittim ve Nihal Hanıma fal baktırdım. Kendisi geçmiş ve şu anımla ilgili her şeyi bildi ve geçmişle ilgili tahminim olan şeyleri onayladı. Uzak gelecek için başka falcıların söylediklerini söyledi, haliyle kendisini inandırıcı buldum. Ayrıca yakın bir tarih söyledi. Eğer dediği çıkarsa, buraya tekrar yazarım.
Pelin, aslında önemli bir şey yazmışsın. Umarım Öznur Hanımın böyle
yapmasında ticari bir kaygı yoktur. Ben kendisine baktırdığımda, ablası Pınar Hanıma yönlendirirken, gerçi hiçbir ticari endişelerinin olmadığını da bir yandan belirtti ancak yine de bu durumu izlememiz gerek.
Öznur'a baktıranlar, mutlaka böyle bir yönlendirme alıp almadıklarını ve bu konudaki düşüncelerini burada paylaşsınlar lütfen.
Benim düşüncem, Pınar ve Öznur Hanımın bu yönlendirme konusuna, akıllara gelebilecek hoş olmayan düşüncelere karşılık kendilerinin bir çözüm bulmaları gerektiği. Çünkü böyle olmuyor, yanlış.
Kızlar biliyorum fazla geç oldu. Ama malum, üniversite hayatı. Sınavlardı aşk hayatıydı unuttum, affedin :26:
Bir kere bu bayanın dediği çıkmadı. Zaten yakın tarihle ilgili bir şey söyledi, o da çıkmadı. Ayrıca benden iki saat sonra başka arkadşım da oradaki Can Bey'e gitti. Arkadaşıma da aynı şey oldu. Can Bey geçmişi bildi, gelecek tırt çıktı.
ANCAK!! Ben Bakırköy'de Mor Sümbül Sokak'ta Sea Garden'dan iki adım ileride, yolun karşı sırasında ismini unuttuğum bir cafeyi keşfettim. Kesinlikle pahalı ama değdiğini düşünüyorum. Sadece kahve falı 40 tl idi. Ama fala bir medyum baktı. (Adını sormadığım doğrudur. Kendisi 30larında, kel, orta boylu, ağzı mükemmel laf yapan bir bey. Bayramdan sonra tekrar gideceğim, adını sizlerle paylaşırım) Hatta sadece fala bakmadı, verdiği tavsiyeyle kelimenin tam anlamıyla "he rocked my life!" yani kökünden sarstı hayatımı.Üç yıldır hoşlandığım çocuğa sayesinde açıldım ve dediği gibi her şeyi akışına bırakınca, sadece, oldu. 15-20 gün içinde yoluna girer dedi. Bilemiyorum neler olacak. Hatta bana tam bir isim verdi. İki de kesin tarih söyledi. Bunlarla da kalmadı, adam tüm karakterimi tahlil etti.
Kendisi asıl su falı bakarmış. Bir kez geldin mi su falına, tüm hayatını, olacakların tarihlerini öğrenirsin dedi.
Yalnız, gitmeye karar verirseniz, yanınızda hayatınızda olan kişilerin fotoğrafıyla gidin. Sol elinizi tutarken o kişinin fotoğrafına bakıyor, ismini ve doğum tarihini sorup yıldızlarınıza göre yorum yapıyor.
Benden önce giden olursa haberlerinizi bekliyorum kızlar
canim bu arkadasin cafesi balikcilarin o tarafta mi tam olarak nerede? sen yakin zamanda gittin sanirim dedigi sey cikti demissin ? gercekten degiyor mu artik tas gubi falci istiyoruuzzz:)
Tatlım şimdi Beyaz Adam'ı biliyorsundur. İstanbul Caddesi üzerinde. Carousel'den Beyaz Adam'a doğru alırsan yönünü, Beyaz Adam'dan bir sokak ilerisi Mor Sümbül Sokak oluyor.
Ben bu adama pazartesi gittim. Adam o çocuğu ara diye tutturdu. Her şey yolunda gidecek, 15-20 güne düzelecek dedi. Artık kafanı rahatsız etmeyecek dedi. Ben daha o gün bu işimi hallettim. Fena gaz veriyor bilesin. Daha ilk günden dediği çıktıysa, diğer dedikleri de çıkacaktır gibi geliyor. İki ay içerisinde de iki tarih verdi. Çıkarsa tekrar yazarım. Hatta su falına gittiğimde yine sizlerle paylaşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?