İstanbul'da Fal - Falcılar

ozgozgoz bende vardi ama sildim herkezi ablamda fal daha net çikar gibisinden ablasina sutlayan birine fal baktirmam.burdn birine ktiricam o da ist gitmem gerek.

Pelin, aslında önemli bir şey yazmışsın. Umarım Öznur Hanımın böyle yapmasında ticari bir kaygı yoktur. Ben kendisine baktırdığımda, ablası Pınar Hanıma yönlendirirken, gerçi hiçbir ticari endişelerinin olmadığını da bir yandan belirtti ancak yine de bu durumu izlememiz gerek.

Öznur'a baktıranlar, mutlaka böyle bir yönlendirme alıp almadıklarını ve bu konudaki düşüncelerini burada paylaşsınlar lütfen.
Benim düşüncem, Pınar ve Öznur Hanımın bu yönlendirme konusuna, akıllara gelebilecek hoş olmayan düşüncelere karşılık kendilerinin bir çözüm bulmaları gerektiği. Çünkü böyle olmuyor, yanlış.

ben falcimdan basit tarot bakmayi ogreniyorum dun basladik oyle seyler soyledi ki sastim kaldim off diyenin farkli derdi vardir ahh diyenin farkli sana hiçbir sey soylemese de bi nefesinden anlarsin dedi.bi de sana inanmali inanmali ki fal kartlar dogru cevabi versin dedi.hiç n dunden beri çok saskinim su falini çok sdugrmek istiyorum dedim.seni seçmeleri çok kolay Dedi.su falinda sana istedigin kisiyi gosterirler dedi ama tehlikeli deneme dedi.çok su fali baktirdim ama kimse birini tarif etmedi.çok hakli.ogrnsem basit tarot hepinize beles bakacam.bide kizlar ruzgarli yerde fal baktirin dedi.bunu da ilk kez duydum.ruzgar bisiler anlatirmis.bi uruseogendim

ne anlatacaktim ne anlattim kisacasi pinar suda bisey gormuyor tipine falan bakarak konusuyor mi.ticaret olsa kardesine yollamaz.en sevmedigim falci da.sende buyu var diyip hocaya yollamasi ya da karrdedesine bi tanidiga yollamasi.hiç etik bulmuyorum.uç kurus içn insan harrciyorlar

iki sene sonrasi için falci meshur falci pelinden randevu almak isteyenler simdiden yazsin :) bir kartin dort tane anlami var yanina bi yanina kt gelse sekiz obur yanina kart gelse onikie tam oniki anlam.bunlari çozmem iki senemi alir diye dusuñyorum.kendi kendi sohbet guzel oluyo :)

Guveniyom sana ;-)

bende de hepsi patladi.o kadar para verdigime mi yanayim yoksa Salak Gibi Bekledigim Tarihe Mi Yanayim.suan Baktirdigim Biri Var Ve memnunum bide meraktan baktirmak istedigim biri var o kadar onun disinda hiç kimseyi onermiyorum :) iki sene sonra kendimi onercem medyum pelo :)

Kızlar biliyorum fazla geç oldu. Ama malum, üniversite hayatı. Sınavlardı aşk hayatıydı unuttum, affedin :26:

Bir kere bu bayanın dediği çıkmadı. Zaten yakın tarihle ilgili bir şey söyledi, o da çıkmadı. Ayrıca benden iki saat sonra başka arkadşım da oradaki Can Bey'e gitti. Arkadaşıma da aynı şey oldu. Can Bey geçmişi bildi, gelecek tırt çıktı.

ANCAK!! Ben Bakırköy'de Mor Sümbül Sokak'ta Sea Garden'dan iki adım ileride, yolun karşı sırasında ismini unuttuğum bir cafeyi keşfettim. Kesinlikle pahalı ama değdiğini düşünüyorum. Sadece kahve falı 40 tl idi. Ama fala bir medyum baktı. (Adını sormadığım doğrudur. Kendisi 30larında, kel, orta boylu, ağzı mükemmel laf yapan bir bey. Bayramdan sonra tekrar gideceğim, adını sizlerle paylaşırım) Hatta sadece fala bakmadı, verdiği tavsiyeyle kelimenin tam anlamıyla "he rocked my life!" yani kökünden sarstı hayatımı. Üç yıldır hoşlandığım çocuğa sayesinde açıldım ve dediği gibi her şeyi akışına bırakınca, sadece, oldu. 15-20 gün içinde yoluna girer dedi. Bilemiyorum neler olacak. Hatta bana tam bir isim verdi. İki de kesin tarih söyledi. Bunlarla da kalmadı, adam tüm karakterimi tahlil etti.

Kendisi asıl su falı bakarmış. Bir kez geldin mi su falına, tüm hayatını, olacakların tarihlerini öğrenirsin dedi.

Yalnız, gitmeye karar verirseniz, yanınızda hayatınızda olan kişilerin fotoğrafıyla gidin. Sol elinizi tutarken o kişinin fotoğrafına bakıyor, ismini ve doğum tarihini sorup yıldızlarınıza göre yorum yapıyor.

Benden önce giden olursa haberlerinizi bekliyorum kızlar

Son düzenleme:
yildiznameye oyle mi bakiliyo ilginç ilk defa duydum ben baska sekilde biliyodum onunda dolabini yapmslar ne guzel :)

selam kizlar, birkac gun once bu durumu dile getirdigimde oznur hanim oyle degil denildi ama 4 arkadasimi da daha fali bitmeden ablasina yonlendirince ben sahsen hic guvenemedim.falin en can alici noktasinda askiya aliyor ve daha iyi yorum icin ablam su fali bakiyor diye gecistiriyor yani 4 unde de ayni muhabbeti yapti :/ anlik teslitler guzel ama bunu zaten yapan diger falcilari da biliyoruz ... ablasina da bir arkadasim dayanamadi baktirdi 150 lirama acirim dedi oznurdan farkli degil yani...

canim bu arkadasin cafesi balikcilarin o tarafta mi tam olarak nerede? sen yakin zamanda gittin sanirim dedigi sey cikti demissin ? gercekten degiyor mu artik tas gubi falci istiyoruuzzz:)

canim bu arkadasin cafesi balikcilarin o tarafta mi tam olarak nerede? sen yakin zamanda gittin sanirim dedigi sey cikti demissin ? gercekten degiyor mu artik tas gubi falci istiyoruuzzz:)

Tatlım şimdi Beyaz Adam'ı biliyorsundur. İstanbul Caddesi üzerinde. Carousel'den Beyaz Adam'a doğru alırsan yönünü, Beyaz Adam'dan bir sokak ilerisi Mor Sümbül Sokak oluyor.

Ben bu adama pazartesi gittim. Adam o çocuğu ara diye tutturdu. Her şey yolunda gidecek, 15-20 güne düzelecek dedi. Artık kafanı rahatsız etmeyecek dedi. Ben daha o gün bu işimi hallettim. Fena gaz veriyor bilesin. Daha ilk günden dediği çıktıysa, diğer dedikleri de çıkacaktır gibi geliyor. İki ay içerisinde de iki tarih verdi. Çıkarsa tekrar yazarım. Hatta su falına gittiğimde yine sizlerle paylaşacağım.

oznurda dedigime geldi iste.surda dedigi çikti denilen bir en fazla iki kisi var..kizlar ben cafe açmak istedim iki falci buldum ama ucret çok istediler.dukkan kirasi falan derken cyadik.ben falcilari az çok bilirim.simduye Kadar Seksen Ttane Falciye Gitmisimdir.birine Bisi Diyosam Vardir Onda Bisey.

sagol canim onu da yazdim bir koseye:) angels burcu hakkinda bilgin var mi? gecmiste hakkinda olumlu konusulmus ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…