İstanbul'da Fal - Falcılar

Yok yavru terfi cıktı ztn bu gönül işi:)))

Valla çoook sevindim.:)) Hem de ikisi de. İkisi de çok hayırlı olsun tatlım:)

Ben de Yiğit'i Ağustos'un 5-14'ü arası arayacağım; bana fal bakarken, bu tarihler arasında hareket etmeniz iyi olur, beni arayın nasıl davranacağınız konusunda size yardımcı olurum, demişti.

Yesss yiğit yiğit yine yiğit! 1 hafta dedi az evvel bay snop msj attı bu kdr zamanlamada iyi bu kdr net.. Hayatımda ilk defa böle bişey görüyorum baska kimseye fal baktırmam herhalde:))

Yiğit benim için de 1 numara.cok begenirim, severim kendisini. Tek ona baktiririm uzun zamandir.bende de çok başarılıdır. Beklediğim birsey var bakalim insallah seninki gibi çıkar canim.sevindim senin adına.

Saolun kızlar valla o kdr hafifledimki anlatamam Allah hepimizin gönlüne göre versin ama bekleyin cidden cıkıo ben kac kere aradım ay bidaha bak dayanamıyorum eminmisin diye cocuk o kdr tatlıki yok kuzum bekle bosuna paranı almıyım dedi iyi niyetli cocuk..

Haklısın, ben telefonda baktırmıştım Yiğit'e ama gerçekten dediğin gibi tatlı ve sempatik bir insan olduğunu hissettim.

Ay ben de dayanamıyorum. En son 2 hafta oldu baktirali.yine baktirasim var. Kendimi zor tutuyorum.

Yesss yiğit yiğit yine yiğit! 1 hafta dedi az evvel bay snop msj attı bu kdr zamanlamada iyi bu kdr net.. Hayatımda ilk defa böle bişey görüyorum baska kimseye fal baktırmam herhalde:))

Şu yiğitin numarasını ben de cok acil bi şekilde alabilir miyim tam anlamadım ama telefondan nasıl bakabiliyor?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…