banada yiğit ve öznur hanımın nosunu gönderebilirmisiniz acaba?
yiğit telefonda bakabiliyor mu?
Bakabiliyor.....
Yesss yiğit yiğit yine yiğit! 1 hafta dedi az evvel bay snop msj attı bu kdr zamanlamada iyi bu kdr net.. Hayatımda ilk defa böle bişey görüyorum baska kimseye fal baktırmam herhalde:))
Bakabiliyor.....
Heyyyy!! Çıktı mı, oldu mu?
Terfi konusu değil mi?
Yok yavru terfi cıktı ztn bu gönül işi:)))
Yesss yiğit yiğit yine yiğit! 1 hafta dedi az evvel bay snop msj attı bu kdr zamanlamada iyi bu kdr net.. Hayatımda ilk defa böle bişey görüyorum baska kimseye fal baktırmam herhalde:))
Aldim en yakin zamanda ariycam cok tesekkur ederimYiğit'in numarasını özelden gönderiyorum
Saolun kızlar valla o kdr hafifledimki anlatamam Allah hepimizin gönlüne göre versin ama bekleyin cidden cıkıo ben kac kere aradım ay bidaha bak dayanamıyorum eminmisin diye cocuk o kdr tatlıki yok kuzum bekle bosuna paranı almıyım dedi iyi niyetli cocuk..
Saolun kızlar valla o kdr hafifledimki anlatamam Allah hepimizin gönlüne göre versin ama bekleyin cidden cıkıo ben kac kere aradım ay bidaha bak dayanamıyorum eminmisin diye cocuk o kdr tatlıki yok kuzum bekle bosuna paranı almıyım dedi iyi niyetli cocuk..
Şu yiğitin numarasını ben de cok acil bi şekilde alabilir miyim tam anlamadım ama telefondan nasıl bakabiliyor?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haklısın, ben telefonda baktırmıştım Yiğit'e ama gerçekten dediğin gibi tatlı ve sempatik bir insan olduğunu hissettim.[/QUOT
iyi gunler,
lutfen banada yigitin numarasini verebilirmisiniz.
simdiden cok tesekurler.
Haklısın, ben telefonda baktırmıştım Yiğit'e ama gerçekten dediğin gibi tatlı ve sempatik bir insan olduğunu hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?