İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar Yiğit bey telefondan bakıyor ama ödemeyi nasıl yapıyoruz? Hesaba para aktarma şeklinde mi?

Bir de şunu sormak istiyorum, kaç dakika fal bakıyor? Uzun vadeli mi bakıyor yoksa kısa vadede detay mı veriyor? Ayrıca telefon ve yüz yüze de bakılan falın kalitesi fark ediyor mu?

Teledonda bakınca kaç istiyor yüz yüze bakınca kaç istiyor?

Rica etsem biri bana özelden numarasını atabilir mi?

Şimdiden teşekkürler kızlar

bu tür şeylere çok da fazla inanmazdım ta ki taksimde kursa giderken arkadaşlarım aracılığıylanikiyi tanıyana değin..
kendisi avrupa yakası civarında genelde genç öğrenci kitlesinden(lise ve üniv) kişilere hem fal hem de diğer işlemler yapıyormuş. hisleri ve özel güçleri çok iyi. niki diye takma ismi var. çok bilgili ve güven verici. şiddetle tavsiye ediyorum. 1 sene önceye kadar böyle şeylere güler geçerdim ama bu çocuk sayesinde müptelası oldum. çok başarılı ve hemen her şeyi görebiliyor. ondan sonra fala inanmaya başladım başka falcılara da gittim ama hiçbirinden haz alamıyorum hepsi aynı gibi gelio bana. niki hakkaten çok ii ama yiğit'e de baktırasım geldi bu yorumlardan sonra:)

arkadşalar yiğitin nosunu alabilir miyim eski şifremi hatırlayamadığım için yeni hesap açtım msj atamıorum size özelden

Çatalca'da Gökay diye birine fal baktırmistim. Ilk kez bi faldan etkilendim diyebilirim normalde cok inanmam boyle seylere. Ismimi bildi vs. Kucuk bi dükkanda bakıyor. Etkileyici bi adam ve evlere de gidiyor bakmaya. Ama yine Allah bilir cok inanmayın derim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim gokay hoca mi yoksa falci mi biraz falindan bahsedermisin seni ne etkiledi ozelden yazabilirsin

Kılar ben burdan yigitin numarasini aldım aradım ve numarasini buradan aldigimi söylediğime rağmen bakarım. Dedi ama baktiiramadim acaba birileri başka numaramı verdi bilemedim simdi

eee bakarım demıs sonra gerı donmedımı?

Herkese merhaba bu siteyi bulunca benim gibiler var diye sevindim . Bende. Falsverlerdenim:) en son andaç a gittim . birkaçgün sonra da cok iyi yıldızname bakan birine gideceğim merak eden arkadaşlara anlatırım .

Herkese merhaba bu siteyi bulunca benim gibiler var diye sevindim . Bende. Falsverlerdenim:) en son andaç a gittim . birkaçgün sonra da cok iyi yıldızname bakan birine gideceğim merak eden arkadaşlara anlatırım .

Ya bu yıldıznamecileri yaziyosunuz boyle sonra bidaha bilgi vermiyosunuz bilgi vermezsen olumu gor

eee bakarım demıs sonra gerı donmedımı?

Yiğit'i biraz zorlamak gerek sanırım. Yani sık sık mesaj çekmek filan...Bende de böyle olmuştu, ama eninde sonunda geri dönüş yapar.

Tolin, sen bilirsin belki, eski üyesin; Şentepe Zeynep Hanım'ı biliyor musun? Forumda, ceza alan bir üye (O da çok olumsuzdu Zeynep için zaten) dışında kimseden bir cevap gelmedi?

Andaç nasıldı peki ? beğendin mi?

önerebileceğiniz bir falcı istiyorum nerdeyse 5-6 falcıya gittim hepsimi tırt çıkar yaaaaaa

gittiklerimi sayım size ;

Beşiktaş sembol nihal

Beşiktaş ta hande

sembol cafe can mıydı hatırlamıyorum adını esmer bi çocuktı tarot bakmıştı

mi cafe mirza

Kadıköy nostradamusta bi sarışın bayan vardı (isimlerini unutuyorum yaaaa )

cadde sembol serkan

cadde sembol cüneyt

baya gezdim bu aralar çok sıkıntılydım ama hiçbirinin dediği mi çıkmaz yaaaaaaaaa ((((5::2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…