Çok sevinirim.Telefon numarası,adresi falan var mı, nerede bakıyor?
Haklısın, ben telefonda baktırmıştım Yiğit'e ama gerçekten dediğin gibi tatlı ve sempatik bir insan olduğunu hissettim.[/QUOT
iyi gunler,
lutfen banada yigitin numarasini verebilirmisiniz.
simdiden cok tesekurler.
Yiğitin no.sunu banada gönderebilirmisiniz acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet geldim kizlarrr bana birisi yigite baktirmak için referans olabilirmi?
Ben olurum istersen ama benim referanslığım birşey ifade eder mi ki; sadece 1 kez baktırdım Yiğit'e.
sen baktırırken sordumu numaramı nerden aldınız dıye?:44:
Canim gokay hoca mi yoksa falci mi biraz falindan bahsedermisin seni ne etkiledi ozelden yazabilirsinÇatalca'da Gökay diye birine fal baktırmistim. Ilk kez bi faldan etkilendim diyebilirim normalde cok inanmam boyle seylere. Ismimi bildi vs. Kucuk bi dükkanda bakıyor. Etkileyici bi adam ve evlere de gidiyor bakmaya. Ama yine Allah bilir cok inanmayın derim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kılar ben burdan yigitin numarasini aldım aradım ve numarasini buradan aldigimi söylediğime rağmen bakarım. Dedi ama baktiiramadim acaba birileri başka numaramı verdi bilemedim simdisen baktırırken sordumu numaramı nerden aldınız dıye?:44:
Kılar ben burdan yigitin numarasini aldım aradım ve numarasini buradan aldigimi söylediğime rağmen bakarım. Dedi ama baktiiramadim acaba birileri başka numaramı verdi bilemedim simdi
Herkese merhaba bu siteyi bulunca benim gibiler var diye sevindim . Bende. Falsverlerdenim:) en son andaç a gittim .birkaçgün sonra da cok iyi yıldızname bakan birine gideceğim merak eden arkadaşlara anlatırım .
eee bakarım demıs sonra gerı donmedımı?
Herkese merhaba bu siteyi bulunca benim gibiler var diye sevindim . Bende. Falsverlerdenim:) en son andaç a gittim .birkaçgün sonra da cok iyi yıldızname bakan birine gideceğim merak eden arkadaşlara anlatırım .
Katılmıyorum. Yiğit'e uzun zamandır baktiriyorum. Anı bildiği gibi gelecekle ilgili söylediği bir çok şeyi de yaşadım. Hic bir zamanda celismedi.bu bence onemli.Farklılığı bu işte. Falci gecinen diğer insanlarla kiyaslamam bile. Başarılı fakat herkes için % 100 olmasını beklememek gerekli diye düşünüyorum.
Zaten işin güzelliğide burda değilmi.....mesela bana söylediklerinin çıkmasını çok isterim
bu yiğit bakırköyde fal bakan yiğitmidir ?????????? kilisenin arkasında bi cafe de bakıyordu
Ya bu yıldıznamecileri yaziyosunuz boyle sonra bidaha bilgi vermiyosunuz bilgi vermezsen olumu gor
Andaç nasıldı peki ? beğendin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?