Haklısın, ben telefonda baktırmıştım Yiğit'e ama gerçekten dediğin gibi tatlı ve sempatik bir insan olduğunu hissettim.[/QUOT
iyi gunler,
lutfen banada yigitin numarasini verebilirmisiniz.
simdiden cok tesekurler.
Özel mesajla gönderiyorum Yiğit'in numarasını.
cok tesekur ediyorum
Çok ılgınc...eger dedikleri çıkarsa kı bu bence çok küçük ıhtımal...çok sasırırım..yanı Yıgıt ınsanlık olarak çok ıyı bır Insan..yalnız öngördüklerinın çıkma ıhtımalı bence dusuk...zaten kendısını ıdaalı yapanda bu...bence büyük rısk...
Evet katiliyorum cikma ihtimali dusuk seyler soledi hani planlarimi falan solese bi yolla ogrendi dicemde cok farkli seyler solediÇok ılgınc...eger dedikleri çıkarsa kı bu bence çok küçük ıhtımal...çok sasırırım..yanı Yıgıt ınsanlık olarak çok ıyı bır Insan..yalnız öngördüklerinın çıkma ıhtımalı bence dusuk...zaten kendısını ıdaalı yapanda bu...bence büyük rısk...
Çok ılgınc...eger dedikleri çıkarsa kı bu bence çok küçük ıhtımal...çok sasırırım..yanı Yıgıt ınsanlık olarak çok ıyı bır Insan..yalnız öngördüklerinın çıkma ıhtımalı bence dusuk...zaten kendısını ıdaalı yapanda bu...bence büyük rısk...
Rica etsem bana da yollayabilir misiniz Yiğit'in nosunu? bir de kaça bakıyordu?
Rica etsem bana da yollayabilir misiniz Yiğit'in nosunu? bir de kaça bakıyordu?
Gönderiyorum. Ben 60 TL ödedim.
Gönderiyorum. Ben 60 TL ödedim.
Rica etsem banada Yiğitin telefonunu gönderirmisiniz.
Merhaba Yiğit'in telefon numarasını özelden yazar mısınız? Çok acil lütfen
Katılmıyorum. Yiğit'e uzun zamandır baktiriyorum. Anı bildiği gibi gelecekle ilgili söylediği bir çok şeyi de yaşadım. Hic bir zamanda celismedi.bu bence onemli.Farklılığı bu işte. Falci gecinen diğer insanlarla kiyaslamam bile. Başarılı fakat herkes için % 100 olmasını beklememek gerekli diye düşünüyorum.
Zaten işin güzelliğide burda değilmi.....mesela bana söylediklerinin çıkmasını çok isterim
OK canım bekliyom sağol :)Gönderiyorum. Ben 60 TL ödedim.
Tolin dondun demek yoktun biaraAnakaradaki zehraya baktiricaktim ama reklam muhabbetinden sonra benimde istikamet yigit olucak bayramdan sonra gidiyimde yüz yüze baktiriyim
Tolin dondun demek yoktun biara
Arkadaşlar,
Geriye dönük sayfaları okuyunca mi cafe handenin baya beğenildiğini okudum. Bayram sonrası mı açılıyo biliyor musunuz? Ben bir de onu deneyeyim diyorum? Nasıl gerçekten iyi, tarih ve olay tutturduğunu oldu mu aranızda?
Tam tersi handeyle ilgili olumsuz yorum da çok fazla hatırlıyorum. Ben de bir kere baktirmis biri olarak memnun ayrilmamistim. Hiç bir dediği de çıkmadı. Üstelik sistemleri musteri arayışında olduklarini hissettiriyor. Çok fazla bekliyorsun dışarda. Aylar önce gitmistim. Şimdi ne alemde bilemiyorum.
Anladım çok teşekkürler yanıtın için. Sanırım yine en mantıklısı yiğit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?