İstanbul'da Fal - Falcılar

Çok ılgınc...eger dedikleri çıkarsa kı bu bence çok küçük ıhtımal...çok sasırırım..yanı Yıgıt ınsanlık olarak çok ıyı bır Insan..yalnız öngördüklerinın çıkma ıhtımalı bence dusuk...zaten kendısını ıdaalı yapanda bu...bence büyük rısk...

İster Yiğit, ister başkası olsun, falcıların dediklerine inanmanın zaten kendisi büyük risk:)) Biz de zaten, bile bile bu riski alıyoruz. Bu riski aldığımızın da farkındayız. Bu nedenle bir fal topiğinde riskten bahsetmek, pek uygun durmuyor..Üstelik Yiğit, epeyce üyenin tercih ettiği birisi.

Son düzenleme:
Evet katiliyorum cikma ihtimali dusuk seyler soledi hani planlarimi falan solese bi yolla ogrendi dicemde cok farkli seyler soledi

Katılmıyorum. Yiğit'e uzun zamandır baktiriyorum. Anı bildiği gibi gelecekle ilgili söylediği bir çok şeyi de yaşadım. Hic bir zamanda celismedi.bu bence onemli.Farklılığı bu işte. Falci gecinen diğer insanlarla kiyaslamam bile. Başarılı fakat herkes için % 100 olmasını beklememek gerekli diye düşünüyorum.

Anakaradaki zehraya baktiricaktim ama reklam muhabbetinden sonra benimde istikamet yigit olucak bayramdan sonra gidiyimde yüz yüze baktiriyim

Arkadaşlar,
Geriye dönük sayfaları okuyunca mi cafe handenin baya beğenildiğini okudum. Bayram sonrası mı açılıyo biliyor musunuz? Ben bir de onu deneyeyim diyorum? Nasıl gerçekten iyi, tarih ve olay tutturduğunu oldu mu aranızda?

Tam tersi handeyle ilgili olumsuz yorum da çok fazla hatırlıyorum. Ben de bir kere baktirmis biri olarak memnun ayrilmamistim. Hiç bir dediği de çıkmadı. Üstelik sistemleri musteri arayışında olduklarini hissettiriyor. Çok fazla bekliyorsun dışarda. Aylar önce gitmistim. Şimdi ne alemde bilemiyorum.

Anladım çok teşekkürler yanıtın için. Sanırım yine en mantıklısı yiğit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…