Ben de bir kere suya bcktirmistim ama yuzuk atmamisti icine ustekik su kahvenin yaninda verilen 250ml lik bardak sular varya seyahatlerde verilen otobuslerf o suya bckti parmaklarini bi suya batiriyordu bir de onunde ismimi yazdigi defterdm dolundu birkac kez sordugvm kishyle ilgili birkac sey bildi ama gecmisle ilgili olanlari gelecekke ilgili hep olumsuz yanit verdi sorularima.
Su yuzuk ve su olayini denemek lazim evde :sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
karsıdaymıs yaaaa
Karsidaymis derken Bakırköy de değilmi? Yada siz mi anadolu yakasindasiniz?
O ne oyle madem bu isten para kazanıyor bari biraz istisnali davransaymis pet bardakmi olurmus. Yaa aslinda evet evde denemek lazım ama gercekten de bilen anlayan birisini bulsak çok iyi olcak.
O ne oyle madem bu isten para kazanıyor bari biraz istisnali davransaymis pet bardakmi olurmus. Yaa aslinda evet evde denemek lazım ama gercekten de bilen anlayan birisini bulsak çok iyi olcak.
ee sorun ne ozamanyok ben avrupa tarafındayım andac bakırkoydeymıs
Ben annemin yada bi arkadasimin alyansini alip suya atiyim ve cevabinin olumlu oldugunu bildiım bir seye niyet edip atayim bakalim ne olcak :what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ee sorun ne ozaman
bakırkoy anadolu yakasında degılmı yabancısıyam gardeş bı tarif ediver hele
yok tolincim kadıköy anadoluda bakırköy avrp. tarafında kadıköyden deniz otobüsüyle geçebilirsin (hiç denemedim) yada kadıköyden binersin metrobüse bakırköy incirlide inersin incirli caddesinden bakırköy merk. giden otobüse biner meydanda inersin
hayda fatihten 94A bakırköy beyazıt tek otobüscanım kadıkoyde degılım ben fatıhteyım
hayda fatihten 94A bakırköy beyazıt tek otobüsbunla gidebilirsin vatan caddesinden binebilirsin
Tamam ozgozgoz'e de gönderdim.
Ben Gültepe de bi kadina gitti su ya da kahveyede bakıyor bna dediklerinin bi kismi cikti. Su ya bakti bna direkt ve suyun icine yuzugunu atti yuzuk bardagin dibine oturdu. Bunun anlamı niyet ettigin kişi seni sevmiyormus yuzuk dik durursa seviyormus niyetin oluyormuş. Ilk defa duydum dogrulugunu bilemedim
önerebileceğiniz bir falcı istiyorum nerdeyse 5-6 falcıya gittim hepsimi tırt çıkar yaaaaaa
gittiklerimi sayım size ;
Beşiktaş sembol nihal
Beşiktaş ta hande
sembol cafe can mıydı hatırlamıyorum adını esmer bi çocuktı tarot bakmıştı
mi cafe mirza
Kadıköy nostradamusta bi sarışın bayan vardı (isimlerini unutuyorum yaaaa )
cadde sembol serkan
cadde sembol cüneyt
baya gezdim bu aralar çok sıkıntılydım ama hiçbirinin dediği mi çıkmaz yaaaaaaaaa(((( 5: :2
kişiye göre enerjimidir nedir bilmiyorum ama handenin kuzenime söylediği birşey oldu geçen yıl kasımda baktırmıştı ve demişki sen 10-12 yıllık eşinden ayrı 2 erkek çoçuğu olan biriyle evleniceksin ve şuan yeni henüz oyle biri gerçekten var ve yakında yüzük takıyorlar handenin dediğine görede olursa oda 2015 sene sonuna doğru evlenicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?