İstanbul'da Fal - Falcılar

O ne oyle madem bu isten para kazanıyor bari biraz istisnali davransaymis pet bardakmi olurmus. Yaa aslinda evet evde denemek lazım ama gercekten de bilen anlayan birisini bulsak çok iyi olcak.

O ne oyle madem bu isten para kazanıyor bari biraz istisnali davransaymis pet bardakmi olurmus. Yaa aslinda evet evde denemek lazım ama gercekten de bilen anlayan birisini bulsak çok iyi olcak.

İste oyle bi aniydi benimkide aslina once kahve baktirdim 1-2 sey tvtturunca istersen suya bakiyim defi ustune 35-40'tl verdim kahve falinin parasi+35tl ama verdigim para bosa gitti gelecekle ilgili de pek elle tutulur birsey dememisti genelde ben sormustvm aldigim cevaplarda olumsuzdu hep

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben annemin yada bi arkadasimin alyansini alip suya atiyim ve cevabinin olumlu oldugunu bildiım bir seye niyet edip atayim bakalim ne olcak :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bakırkoy anadolu yakasında degılmı yabancısıyam gardeş bı tarif ediver hele

yok tolincim kadıköy anadoluda bakırköy avrp. tarafında kadıköyden deniz otobüsüyle geçebilirsin (hiç denemedim) yada kadıköyden binersin metrobüse bakırköy incirlide inersin incirli caddesinden bakırköy merk. giden otobüse biner meydanda inersin

canım kadıkoyde degılım ben fatıhteyım

yok baktırmadım bilmiyorum andaçı övende var tutturmadı diyende
benim ki hocalık dediğim gibi en son yiğite gittim başkasının falına bakar gibi baktı çok alakasızdı gelecek açıkcası geçmişide çok net bilemeyince çokta üzerinde durmadım

yiğite dün baktırdım , aynı gün dediği saatte baktı. bu ikinci baktırışım ,ilk baktırdığımda günlerce peşinden koşmuştum bu sefer şak diye baktı. söyledikleri isabetliydi , umarım olur yüreğim hafifler biraz
hep bu erkekler yakıyor canımızı ,doğum günümde basit bi kızla kucak kucağa çarşaf çarşaf fotolarını koydu facebooka
bulduğu kız ondan basit

Arkadaslar ben yigit e gitmek istiyorum. Evindemi bakıyor yalniz gidebilecegim arkadas yok müsait olan. Napsam yalnız gideniniz oldu mu?

kişiye göre enerjimidir nedir bilmiyorum ama handenin kuzenime söylediği birşey oldu geçen yıl kasımda baktırmıştı ve demişki sen 10-12 yıllık eşinden ayrı 2 erkek çoçuğu olan biriyle evleniceksin ve şuan yeni henüz oyle biri gerçekten var ve yakında yüzük takıyorlar handenin dediğine görede olursa oda 2015 sene sonuna doğru evlenicek

Yaa kim bu hande nerde kendisi ve kac a bakıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…