Merhaba yigit in numarasini bana da gonderebilirmisiniz rica etsem. Ayrica kaca bakıyor acabaYiğit'in numarasını özelden gönderiyorum
banada nosunu yazarmısın canımYıgıt ıyı bence...ama gelecek konusunda söylediği tarihe daha var..eger tutarsa cidden çok sasırırım..eğer tutarsa buraya yazıcam
Yiğit'in numarasını özelden gönderiyorum
Yıgıt ıyı bence...ama gelecek konusunda söylediği tarihe daha var..eger tutarsa cidden çok sasırırım..eğer tutarsa buraya yazıcam
Özel mesaj hakkım yok o yüzden noyu yollayamıyrm...fala gelince benım duymak ıstedıklerım ama olması tam manasıyla mucize olan şeyleri soyledı..ama olurmu bilemiyorum tabı...buraya baktırıpta aynı durumda falları tutan varsa yazarsa daha bılgı sahıbı oluruz..
özel msj hakkı olan biri yiğitin nosunu bana yollayabilirse çok sevinirim arkadaşlar
Ins mucizeler gercek olur ve olmasını dilediklerine kavusursun ins :)
Yiğit'i biraz zorlamak gerek sanırım. Yani sık sık mesaj çekmek filan...Bende de böyle olmuştu, ama eninde sonunda geri dönüş yapar.
Tolin, sen bilirsin belki, eski üyesin; Şentepe Zeynep Hanım'ı biliyor musun? Forumda, ceza alan bir üye (O da çok olumsuzdu Zeynep için zaten) dışında kimseden bir cevap gelmedi?
Siz numarayi edindiyseniz bana da gönderebilirsiniz
hayır maalesef kimse bana yollamadı henüz siz alırsanız bana da yollayın lütfen
Tmm muhakkak gönderirim ins gönderen olursa
özel msj hakkı olan biri yiğitin nosunu bana yollayabilirse çok sevinirim arkadaşlar
ben gönderdim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?