İstanbul'da Fal - Falcılar

Yaa kim bu hande nerde kendisi ve kac a bakıyor ki

Beşiktaş mi cafe hande canım. Forumda bazıları gerçekten çok memnun çok övüyor ama aynı zamanda olumsuz görüşte çok fazla :) AMA ben gene de denemeye karar verdim. Listeme laf cafe andaç, bakırköy evinde bakan yiğit ve mi cafe handeyi aldım o yüzden :)

Yaa kim bu hande nerde kendisi ve kac a bakıyor ki

25 tl ye tarot bakıyor kahvede bakıyormuş ama benide kuzenim götürmüştü kesinlikle tarot baktır dedi açıkcası çok olumsuzdum ama çok beğendim pembe yalanlar yoktu neyse onu soledi ve ben çok memnun kaldım ilk 20 günde solediği bişey çıktı kuzenimde ilk geçen yıl gitmiş işte şuan dediklerinin yaşamaya başladı cafe minik bi yer ara sokakta kalıyor 12 de açılıyor pazartesi kapalıymış sanrım birde çok kalabalık olduğu için herkes erkenden gidip sıra oluyor

Ya benim kafama andac yatti ama acaba bugun gitsem ordamidir

Ya benim kafama andac yatti ama acaba bugun gitsem ordamidir

Bilmiyorum ki bayram falan ya bi bak istersen. Ara öyle git. Bir de çok sıra oluyor andaçta zaten. Durumu neymiş bi sor sonra git bence. Randevu vermiyorlar ama en azından boşuna gitmiş olmazsın. Bayramdan sonra da Mi cafe açılacak ramazanda bakmıyorlardı.

su faliyla ilgili her turlu bilgiye sahibim yuzuk olayi dogru degil.yuzuk atilir ama farkli sekilde sadece yuzukle de olmaz ayrica.su falini asil bilenden baskasina baktirmayin hep diyorum.

Vallaha Hic Bilmiyorum ama bir falci Vardi Istanbulda..Buyukcekmecede..Onun Bana Dediklerinin Hepsiii Cikti...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok ben avrupa tarafındayım andac bakırkoydeymıs

tolin sen yiğite baktırabildin mi
ben ilk baktıdığımda yanılmıyorsam şubattı günlerce ulaşamadım , bu sefer aynı gün parayı yatırdım 3 saat sonra baktı,çok şaşırdım bu kadar kısa sürede bakmasına,ilk baktığında eh işte dedim ama bu sefer daha doğruydu söyledikleri

ben yıgıte baktırmadım cunku 4 5 aydır ankaradakı kendı falcıma gıdıyorum o yuzden gerek duymadım ama benım falcı eskısı gıbı ıyı degıl o yuzden bende yenı bırılerını arıyorum:))

Kendisi Göztepe Esat paşada. Özel msj, henüz gönderemiyorum. Telefon numarasını nasıl bildirebilirim acaba?

Yazdığınızı yeni gördüm. Mesaj sayınızdan özel mesaj gönderebileceğinizi anlıyorum.
İsterseniz mail adresimi de vereyim. temfa@mynet.com.tr

İyi bir falcıya çok acil ihtiyacım var....

Bu arada iyi bayramlar :)

kızlar herkese iyi bayramlar
duruyorum duruyorum 2-3 ayda bir fal krizine giriyorum
tabi özel hayatımla dogru orantılı bi sekilde... ne zaman cıkmaza girsek ay diyorum sonumuz var mı bunla yoksa ugrasmim hiç..
yine yiğit popüler olmuş son gunlerde. bu yiğit besiktas sembolde olan yiğit miydi? değilse numarasını biri yollarsa cok mutlu olurum bi de onu deneyeyim bakalım.

:18::18::18::18::18:

Besiktas degil Bakırköy
Cnm evinde bakiyormus

Vallaha Hic Bilmiyorum ama bir falci Vardi Istanbulda..Buyukcekmecede..Onun Bana Dediklerinin Hepsiii Cikti...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba büyükçekmecede oturuyorum ama buralarda hiç falcı duymadım senin bu gittiğin nerde ??

Bugün canım birden fal baktırmak istedi. Sağolsun bir arkadaş da Yİğit'in numarasını verdi, referans oldu. Gelebilirseniz gelin dedi, 1 saat sonra gittim hemen evine. Biraz çekinerek gittim ama ben gittiğimde zatan içeride başkaları da vardı. Çok kibar biri öncelikle. Elektiriği rahatsız etmiyor en azından. Gelecek için dedikleri ne denli olur bilemiyorum fakat şu şöyle gözüküyor dediği hiçbir şey uydurma değildi. Tahminleri çok iyiydi. Kandırıldığımı hissetmedim diyeyim. Ben klasik tarot kartlarını hiç sevmem ve inanmam pek. Ona rağmen dedikleri olan şeylerdi. Artık bekleyip göreceğim ama Yiğit denenebilirmiş.

Bugün ben de ona baktırdım ve genel olarak bakımından çok memnun kaldım diyebilirim. Öyle anı sayıp döken falcılardan değil ama ablamla eniştemin adını pat diye söyleyip sorun yaşadıklarını bildi. Öyle pat diye söylediği şeyler var. Ama enerjisi çok olumlu, tarif etmem çok zor. Huzurla ayrıldım. Ve enteresan bir biçimde kadının öngörülerinin tutacağını düşünüyorum. Bir kağıda isimler yazdı ve bu isim listesini saklamamı istedi, mutlaka karşına çıkacak dedi. Isim analizi de yapıyor. Size tarif edemem ama ilk kez bir falcının yanından güven ve huzurla ayrıldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…