Yaa kim bu hande nerde kendisi ve kac a bakıyor ki
Yaa kim bu hande nerde kendisi ve kac a bakıyor ki
Beşiktaş mi cafe hande canım. Forumda bazıları gerçekten çok memnun çok övüyor ama aynı zamanda olumsuz görüşte çok fazla :) AMA ben gene de denemeye karar verdim. Listeme laf cafe andaç, bakırköy evinde bakan yiğit ve mi cafe handeyi aldım o yüzden :)
Ya benim kafama andac yatti ama acaba bugun gitsem ordamidir
Arkadaslar ben yigit e gitmek istiyorum. Evindemi bakıyor yalniz gidebilecegim arkadas yok müsait olan. Napsam yalnız gideniniz oldu mu?
yok ben avrupa tarafındayım andac bakırkoydeymıs
tolin sen yiğite baktırabildin mi
ben ilk baktıdığımda yanılmıyorsam şubattı günlerce ulaşamadım , bu sefer aynı gün parayı yatırdım 3 saat sonra baktı,çok şaşırdım bu kadar kısa sürede bakmasına,ilk baktığında eh işte dedim ama bu sefer daha doğruydu söyledikleri
Kendisi Göztepe Esat paşada. Özel msj, henüz gönderemiyorum. Telefon numarasını nasıl bildirebilirim acaba?
kızlar herkese iyi bayramlar
duruyorum duruyorum 2-3 ayda bir fal krizine giriyorum
tabi özel hayatımla dogru orantılı bi sekilde... ne zaman cıkmaza girsek ay diyorum sonumuz var mı bunla yoksa ugrasmim hiç..
yine yiğit popüler olmuş son gunlerde. bu yiğit besiktas sembolde olan yiğit miydi? değilse numarasını biri yollarsa cok mutlu olurum bi de onu deneyeyim bakalım.
:18::18::18::18::18:
larox86 ozelden yazdim cnm
Vallaha Hic Bilmiyorum ama bir falci Vardi Istanbulda..Buyukcekmecede..Onun Bana Dediklerinin Hepsiii Cikti...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kesinlikle yiğit derim.
Arkadaşlar geçen Angel's diye bi cafeye gittim.Kadıköyde.Aklımda bi falcı yoktu tesadüfen yasemin hanıma yönelltiler.İsmimi soyadımı sordu kahveden fala devam etti bi anda sevgilimin adını söyledi yerimden sıçradım.Çok memnun kaldım.Bi kaç arkadaşım daha gitti onlarda iyi yorumlarda bulundu.Tavrı ve fal bakımı olarak çok iyi diyebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?