Merhaba bana numarayı sagolsun arkadas nsj atti ama ben size msj atamiyorum
Merhaba genel olarak bildimi duymak istediklerinizi bide kac a bakıyor
andaça 3 aydır tanıyorum 3 kere baktırdım gercekten olucak seylerı bıldı bana baska bır ıs yapıcaksın dedı ısımı bıldı kardesımı hayatımla ılgılı gecmıse daır cok guzel konustu gelecekle ılgılı beklemekteyım ama cıkanlarda oldu gayet memnun kaldım hıc atmadı bana yıgıtede gıttım bu arada cok hızlı konusuyor sen yonlendırıyosun ısımı bılmedı mesela bana ısın ne dıye soru sordu gecmısımı bıldı gelecekle ılgılı bekleyecegım ama andacmı yoksa yıgıtmı andac derım
kadikoydeki fafeleri bilmem ama fal baktiracaksam onfe su ama asil bileni sonra tarot ardindan kahveyi tercih ederim çunku yanlis hatirlamiyorsam bana en azkahvede gelecek çkar dedi bi kahveden en çikarmis.
andaça 3 aydır tanıyorum 3 kere baktırdım gercekten olucak seylerı bıldı bana baska bır ıs yapıcaksın dedı ısımı bıldı kardesımı hayatımla ılgılı gecmıse daır cok guzel konustu gelecekle ılgılı beklemekteyım ama cıkanlarda oldu gayet memnun kaldım hıc atmadı bana yıgıtede gıttım bu arada cok hızlı konusuyor sen yonlendırıyosun ısımı bılmedı mesela bana ısın ne dıye soru sordu gecmısımı bıldı gelecekle ılgılı bekleyecegım ama andacmı yoksa yıgıtmı andac derım
Tesekkur ederim canim su falindan gercekten anlayan zor gerci tarotta oyle ama tarot bakan bulmak kolay su ise zor neyse ben arastirmaya devam ediyim yine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet yaa az para deil insan tam olarak inanıp guvenemiyorda ama cok ihtiyacim var.50 tl ye bakıyor bence cok toplasan 15 dk bakıyor
Ben Gültepe de bi kadina gitti su ya da kahveyede bakıyor bna dediklerinin bi kismi cikti. Su ya bakti bna direkt ve suyun icine yuzugunu atti yuzuk bardagin dibine oturdu. Bunun anlamı niyet ettigin kişi seni sevmiyormus yuzuk dik durursa seviyormus niyetin oluyormuş. Ilk defa duydum dogrulugunu bilemedim
ücreti ne kadar bu bayanın?
Merhaba arkadaşım iyi bayramlar oncelikle acaba andac nerde ve kac a bakıyor bilgi verirsen cok sevinirim Teşekkürler
andacın ucretı nedır?
andac bakırkoy laf cafede bakıyor
Andac mi 30 tl ye bakiyor. Ve surekli ordami acaba
çarşamba ve perşembe izin günleri dışında orada diye biliyorum, bir gün baktırmak için gitmiştim şansıma izin günüymüş oradan hatırlıyorum ama gitmeden önce cafeyi arayın bence:) anda ve geçmişte iyi diye duydum ama gelecekte kimisi çıktı kimisi çıkmadı deyince bir daha gitmedim açıkçası.
Ben Gültepe de bi kadina gitti su ya da kahveyede bakıyor bna dediklerinin bi kismi cikti. Su ya bakti bna direkt ve suyun icine yuzugunu atti yuzuk bardagin dibine oturdu. Bunun anlamı niyet ettigin kişi seni sevmiyormus yuzuk dik durursa seviyormus niyetin oluyormuş. Ilk defa duydum dogrulugunu bilemedim
çarşamba ve perşembe izin günleri dışında orada diye biliyorum, bir gün baktırmak için gitmiştim şansıma izin günüymüş oradan hatırlıyorum ama gitmeden önce cafeyi arayın bence:) anda ve geçmişte iyi diye duydum ama gelecekte kimisi çıktı kimisi çıkmadı deyince bir daha gitmedim açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?