İstanbul'da Fal - Falcılar

kadikoydeki fafeleri bilmem ama fal baktiracaksam onfe su ama asil bileni sonra tarot ardindan kahveyi tercih ederim çunku yanlis hatirlamiyorsam bana en azkahvede gelecek çkar dedi bi kahveden en çikarmis.

andaça 3 aydır tanıyorum 3 kere baktırdım gercekten olucak seylerı bıldı bana baska bır ıs yapıcaksın dedı ısımı bıldı kardesımı hayatımla ılgılı gecmıse daır cok guzel konustu gelecekle ılgılı beklemekteyım ama cıkanlarda oldu gayet memnun kaldım hıc atmadı bana yıgıtede gıttım bu arada cok hızlı konusuyor sen yonlendırıyosun ısımı bılmedı mesela bana ısın ne dıye soru sordu gecmısımı bıldı gelecekle ılgılı bekleyecegım ama andacmı yoksa yıgıtmı andac derım

andacın ucretı nedır?

kadikoydeki fafeleri bilmem ama fal baktiracaksam onfe su ama asil bileni sonra tarot ardindan kahveyi tercih ederim çunku yanlis hatirlamiyorsam bana en azkahvede gelecek çkar dedi bi kahveden en çikarmis.

Tesekkur ederim canim su falindan gercekten anlayan zor gerci tarotta oyle ama tarot bakan bulmak kolay su ise zor neyse ben arastirmaya devam ediyim yine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Telefonda bakan tavsiye edeceginiz bi kisinin su anki dusuncelerini iyi bilen biri var mi ? Yigiti denemistim. Yeni isimler de deneyebilirim

Merhaba arkadaşım iyi bayramlar oncelikle acaba andac nerde ve kac a bakıyor bilgi verirsen cok sevinirim Teşekkürler

Tesekkur ederim canim su falindan gercekten anlayan zor gerci tarotta oyle ama tarot bakan bulmak kolay su ise zor neyse ben arastirmaya devam ediyim yine

Ben Gültepe de bi kadina gitti su ya da kahveyede bakıyor bna dediklerinin bi kismi cikti. Su ya bakti bna direkt ve suyun icine yuzugunu atti yuzuk bardagin dibine oturdu. Bunun anlamı niyet ettigin kişi seni sevmiyormus yuzuk dik durursa seviyormus niyetin oluyormuş. Ilk defa duydum dogrulugunu bilemedim

ücreti ne kadar bu bayanın?

Andac mi 30 tl ye bakiyor. Ve surekli ordami acaba

çarşamba ve perşembe izin günleri dışında orada diye biliyorum, bir gün baktırmak için gitmiştim şansıma izin günüymüş oradan hatırlıyorum ama gitmeden önce cafeyi arayın bence:) anda ve geçmişte iyi diye duydum ama gelecekte kimisi çıktı kimisi çıkmadı deyince bir daha gitmedim açıkçası.

karsıdaymıs yaaaa

Ben de bir kere suya bcktirmistim ama yuzuk atmamisti icine ustekik su kahvenin yaninda verilen 250ml lik bardak sular varya seyahatlerde verilen otobuslerf o suya bckti parmaklarini bi suya batiriyordu bir de onunde ismimi yazdigi defterdm dolundu birkac kez sordugvm kishyle ilgili birkac sey bildi ama gecmisle ilgili olanlari gelecekke ilgili hep olumsuz yanit verdi sorularima.
Su yuzuk ve su olayini denemek lazim evde :sly:

Anladim cok tesekkur ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…