İstanbul'da Fal - Falcılar

Benim falim hep cikar transla bakiyorum yine geleceksin diyor, ucmus sanirim ...Kimseye tavsiye etmiyorum tolgayi biseyi bilemeyince de kiviriyor paraniza yazik olur enerjimi somurdu resmen

Biz arkadasimla kevser hanima baktirdik o cafede hem cok detayli bakiyor hemde soyledikleri cok dogruydu bende. hatta birini yasadim faldan iki saat sonra :) . Deneyin derim.

Bu kisi yada kafe kadikoyun neresinde yakinda kadikoye tasincam ama tasinmadan iyice ogreneyim :)
Birde kadikoydf veya anadolu yakasinda bildiginiz iyi fal bakan kisi veya cafe varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
0karamel0 .!.:
slm canım bakırköydeki falcıya gittinmi bilgi vericektin hani..

Tatlım özel mesaj hakkım yok. Salı günü gideceğimi ve cafeyle medyum ismini bilmediğimi konu başlığında senin ismini vererek söyledim. Arada kaynamış olsa gerek :44: Ama şunu söyleyeyim, adamın verdiği ilk tarih çıktı. İkinci tarih için henüz 1.5 aylık bir süre var. Ayrıca bana verdiği tavsiyeye uydum ve fala baktırdığım gün çıktı, bunu da tekrar belirteyim dedim. Salı günü uzun bir açıklama yazacağım ama bu yazı çarşambaya sarkabilir.

Avia hanımcığım, telefon numarası için sonsuz teşekkürler

kim bu kısı ucretı nedır ogrenebılırmıyım?

canim o kadar kotu birsey dedi ki artik o cafenin yanindan dahi gecmek istemiyorum hani ben kendimden ve cevremden suphe ettim , bak gor cikacak ve geleceksin diyor internette arastirdim tolga icin olumlu bisey yok ama ozguveni nereden firlamis belli degil ,sirasi hic yoktu onun icinde :bana herkes gelmez musterim bellidir dedi:)
Biz arkadasimla kevser hanima baktirdik o cafede hem cok detayli bakiyor hemde soyledikleri cok dogruydu bende. hatta birini yasadim faldan iki saat sonra :) . Deneyin derim.

Ben tolgadan bahsetmiyorum canim ayni duygum cafede bakirkoyde kevser hanim onla ayni yerde calisiyor. Biz ona baktirdik ve bana dedigi sey faldan iki saat sonra cikti. Cok yakinda aksam sabaha goruyorum olmasini demisti bir olayim icn iki saat sonra oldu.

Yıgıtın verdıgı tarihleri beklıyorum..cıkarmı cıkmazmı beklemek zor..ama burda baya baktıran oldu yıgıte...bı kaç kışı bıseyler yazsaya..olurmu olmazmı

kizlar ben bi cafeye ortak oldum bundan sonra forumda bulunamiycam cafenin adini reklam olmasin diye vermiyorum bu fal islerine çok girmeyin.arada bir baktirin.hosçakalin

kızlar dediğim gibi ben niki diye birisine baktırıyorum çok başarılı isim verebiliyor yakın ve uzak geçmişi görebiliyor ama beni biraz korkutmuyor değil çünkü sürekli olarak farklı işlemlerle de uğraşıyor. sürekli sanki görünmeyen birileriyle konuşuyor ve insanların hayatlarına yön veriyor kaderlerini etkiliyor büyüyle uğraşıyor.(eski sevgiliyi döndürme vs) gibi. ama ben böyle şeylerden tırsmaya başladım:) bana daha çok muhabbet edip sadece fal baktırabileceğim birini istiyorum. çünkü niki bağımlılık yapıyor. bir süre sonra ondan başkasına baktıramıyorsunuz ama bu sefer de bunalım hale geliyorsunuz.:) tamam başarılı ama ben sürekli gülen ve muhabbet edebileceğim bir falcı arıorum pls:)

Kzlar 1-2 hafta sonra istanbula gidicem. Gitmişken taksime de uğrarım. Taksimde önerebileceğiniz bir falcı var mı?

ücret nedir?size soyledıklerınden neler cıktı ozel olmayanlardan yazarmısınız?

Ben ben kahve arti tarot baktirdim cok detayli bakti 50 tl verdim. Yani simdi ozel hayatimla ilgili cok anlatamicam ama bekledigim bir haber vardi biriyle küsmüstum konusmuyodum sordum kevser hanima nolcak ben mi ariyim diye hayir arama aksam sabaha aricak cok yakin dedi ve faldan iki saat sonra o kisi msj atti naber diye konustuk. O kadr diyim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…