merhaba,
cok ihtiyacim var gercekten iyi bakan birine lutfen banada hatice nin numarasini verebilirmisiniz?
simdiden tesekur ederim
Benim falim hep cikar transla bakiyorum yine geleceksin diyor, ucmus sanirim ...Kimseye tavsiye etmiyorum tolgayi biseyi bilemeyince de kiviriyor paraniza yazik olur enerjimi somurdu resmen
Bugün ben de ona baktırdım ve genel olarak bakımından çok memnun kaldım diyebilirim. Öyle anı sayıp döken falcılardan değil ama ablamla eniştemin adını pat diye söyleyip sorun yaşadıklarını bildi. Öyle pat diye söylediği şeyler var. Ama enerjisi çok olumlu, tarif etmem çok zor. Huzurla ayrıldım. Ve enteresan bir biçimde kadının öngörülerinin tutacağını düşünüyorum. Bir kağıda isimler yazdı ve bu isim listesini saklamamı istedi, mutlaka karşına çıkacak dedi. Isim analizi de yapıyor. Size tarif edemem ama ilk kez bir falcının yanından güven ve huzurla ayrıldım.
0karamel0 .!.:slm canım bakırköydeki falcıya gittinmi bilgi vericektin hani..
Tatlım özel mesaj hakkım yok. Salı günü gideceğimi ve cafeyle medyum ismini bilmediğimi konu başlığında senin ismini vererek söyledim. Arada kaynamış olsa gerek :44: Ama şunu söyleyeyim, adamın verdiği ilk tarih çıktı. İkinci tarih için henüz 1.5 aylık bir süre var. Ayrıca bana verdiği tavsiyeye uydum ve fala baktırdığım gün çıktı, bunu da tekrar belirteyim dedim. Salı günü uzun bir açıklama yazacağım ama bu yazı çarşambaya sarkabilir.
Avia hanımcığım, telefon numarası için sonsuz teşekkürler
Biz arkadasimla kevser hanima baktirdik o cafede hem cok detayli bakiyor hemde soyledikleri cok dogruydu bende. hatta birini yasadim faldan iki saat sonra :) . Deneyin derim.
canim o kadar kotu birsey dedi ki artik o cafenin yanindan dahi gecmek istemiyorumhani ben kendimden ve cevremden suphe ettim , bak gor cikacak ve geleceksin diyor internette arastirdim tolga icin olumlu bisey yok ama ozguveni nereden firlamis belli degil ,sirasi hic yoktu onun icinde :bana herkes gelmez musterim bellidir dedi:)
kizlar ben bi cafeye ortak oldum bundan sonra forumda bulunamiycam cafenin adini reklam olmasin diye vermiyorum bu fal islerine çok girmeyin.arada bir baktirin.hosçakalin
Sımdı en ıyı falcı kım sızce.??
Buyuye karsıyız....telefonunnu atarmısın ozeldenvalla niki iyi ama büyü filan da yaptığı için ben biraz korktum=)
Buyuye karsıyız....telefonunnu atarmısın ozelden
Sımdı en ıyı falcı kım sızce.??
Cafe duygum bakirkoyde yakin oturanlar gitsin kevser hanim bence
ücret nedir?size soyledıklerınden neler cıktı ozel olmayanlardan yazarmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?