kevserden bahsediyor , tolga falcı falan değil canım.ben uzun yıllardır bakırköyde yaşıyorum asmin cafeden atıldı tolga insanları büyü bozma vs diye kandırdığı için giden varsa paranıza yazık olur ,asmindeyken birkaç arkadaş gitmiştik ,dedikleri çıkmadı ve acayip palavra sıkar dikkat edin.kevser hanım fena değil o anlık biliyor ama gelecek çıkmamıştı .
kevserden bahsediyor , tolga falcı falan değil canım.ben uzun yıllardır bakırköyde yaşıyorum asmin cafeden atıldı tolga insanları büyü bozma vs diye kandırdığı için giden varsa paranıza yazık olur ,asmindeyken birkaç arkadaş gitmiştik ,dedikleri çıkmadı ve acayip palavra sıkar dikkat edin.kevser hanım fena değil o anlık biliyor ama gelecek çıkmamıştı .
Arkadaşlar tolga enginin hikayesini yazmak istemiyorum ama bu tip kişilere nolur prim vermeyin..Burada yazıp rezil etmiyim onu dedim fakat geçmişte de konuşuldu aynı kişi(tolga) büyü bozma ,yıldızname bakarım diyor para koparmak içinde 30tllik falda(karalama) evlilik söylersem yalan olur yıldızname bakalım der,çıkmaz diyor sonra yıldıznamede büyü var diyor büyü bozmaya itiyor insanı teyzemin kızı bu şarlatan yüzünden zor zamanlarında olmayacak şeylere kalkışmıştı ,araştırdığım için söylüyorum falı da çıkmıyor yani tesadüf birkaç şey atıp tutmuşsa ki kızlar Allah aşkına bunu hepimiz yapabiliriz, sevgilisinden ayrılıp gelenler çoğunluktadır barışırsın deriz zaten inişli çıkışlı ilişki çok o fal tutar, evlilik istediği bellidir o kişinin evleneceksin deriz baktık 23-24 yaşında 26ında evlenirsin deriz ... bu fal değil ve çıkmadı da .Ha birde cin ,perili bakarım diyenlere de güvenmeyin cinli bakanlar falın aksini söylerler genelde çünkü müslümanları sevmezler,insanarı kandırmayı severler.Hissiyatla bakan insanların falının çıma ihtimali daha yüksek oluyor.cin peri farsça bakarım diyen tolga , birde capacity karşısında bir cafede bakan emel hanım vardı o da cinliymiş:S bu tip insanlara güvenmeyin onlar fal bakmıyor,sallıyor mutsuz oldukları içinde sizin canınızı sıkıyorlar ...Tanıdığım için herkesi bilgilendirmek istedim.
Bugün Yiğit'e (Bakırköy'de evinde bakan Yiğit) telefonda fal baktırdım. Öncelikle, sesi, konuşması çok sempatik, canayakın, sıcakkanlı. Yüzyüze gelmedik ama Yiğit'i sevdim.
Falı çok iyi. Anlatımı çok net ve açık. Yani gayet öz anlatıyor. Yuvarlak, muğlak ve uzun cümleler kurmaya hiç gerek duymuyor; lafı dolandırmadan emin bir şekilde birkaç kelime ile anlatacağını anlatıyor. Böylece insan tereddütte kalmıyor. Falına güvendiğini karşısındakine kesin bir şekilde hissettiyor. İnanılmaz bir şekilde tamamen olduğu gibi, beni, ailemi, özel ilişkimi ve adamı, hem kişilik özellikleri, düşünceleri, kafalarından geçenleri, içinde bulunduğumuz durumu, ruh halini ve tüm olan biteni çok kesin bir şekilde ortaya koydu, bildi. Üstelik, birşeyi anlatmaya başlamada önce, teyit ettirmek veya önce kendisi emin olmak için önce soru sormuyor. Yani mesela bir kısım falcılar önce, senin kardeşin var mı, kaç kardeşsiniz, diye sorup cevabı aldıktan sonra kardeş ile ilgili anlatmaya başlarken Yiğit, böyle yapmıyor; doğrudan, "senin bir kardeşin var," deyip "kardeşin şöyle, şöyle..." diye anlatmaya başlıyor. Bu, sadece bir örnek tabii. Benim için önemli bir konuda Ağustos sonu olarak zaman verdi. Ağustos ayını, son haftalarda baktırdığım başka falcılar da söylediler. Gelecekle ilgili söyledikleri, benim tahminlerime göre de, gerçekleşme ihtimali olan şeyler; yani gelecek konusunda anlattıkları da, bunların gerçekleşeceği yönünde gayet inandırıcıydı.
yigitin telefonunu alabilirmiyim ?Özel mesaj kutunuza bakabilir misiniz ?
Arkadaşlar tolga enginin hikayesini yazmak istemiyorum ama bu tip kişilere nolur prim vermeyin..Burada yazıp rezil etmiyim onu dedim fakat geçmişte de konuşuldu aynı kişi(tolga) büyü bozma ,yıldızname bakarım diyor para koparmak içinde 30tllik falda(karalama) evlilik söylersem yalan olur yıldızname bakalım der,çıkmaz diyor sonra yıldıznamede büyü var diyor büyü bozmaya itiyor insanı teyzemin kızı bu şarlatan yüzünden zor zamanlarında olmayacak şeylere kalkışmıştı ,araştırdığım için söylüyorum falı da çıkmıyor yani tesadüf birkaç şey atıp tutmuşsa ki kızlar Allah aşkına bunu hepimiz yapabiliriz, sevgilisinden ayrılıp gelenler çoğunluktadır barışırsın deriz zaten inişli çıkışlı ilişki çok o fal tutar, evlilik istediği bellidir o kişinin evleneceksin deriz baktık 23-24 yaşında 26ında evlenirsin deriz ... bu fal değil ve çıkmadı da .Ha birde cin ,perili bakarım diyenlere de güvenmeyin cinli bakanlar falın aksini söylerler genelde çünkü müslümanları sevmezler,insanarı kandırmayı severler.Hissiyatla bakan insanların falının çıma ihtimali daha yüksek oluyor.cin peri farsça bakarım diyen tolga , birde capacity karşısında bir cafede bakan emel hanım vardı o da cinliymiş:S bu tip insanlara güvenmeyin onlar fal bakmıyor,sallıyor mutsuz oldukları içinde sizin canınızı sıkıyorlar ...Tanıdığım için herkesi bilgilendirmek istedim.
Gencler andacla alakalı bilgi verirmisiniz?
Kaça bakar neye daha iyi bakar bunları biliyim perşembe günü gidicem çünkü
Canım andaç tarot bakıyor kahveyle birlikte ben çok memnun kalmıştım dedikleride çıkıyor en azndan bana çıktı yani yalnız erken git çok çabuk doluyor almıyorlar sonra
Gencler andacla alakalı bilgi verirmisiniz?
Kaça bakar neye daha iyi bakar bunları biliyim perşembe günü gidicem çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?