İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar tolga enginin hikayesini yazmak istemiyorum ama bu tip kişilere nolur prim vermeyin..Burada yazıp rezil etmiyim onu dedim fakat geçmişte de konuşuldu aynı kişi(tolga) büyü bozma ,yıldızname bakarım diyor para koparmak içinde 30tllik falda(karalama) evlilik söylersem yalan olur yıldızname bakalım der,çıkmaz diyor sonra yıldıznamede büyü var diyor büyü bozmaya itiyor insanı teyzemin kızı bu şarlatan yüzünden zor zamanlarında olmayacak şeylere kalkışmıştı ,araştırdığım için söylüyorum falı da çıkmıyor yani tesadüf birkaç şey atıp tutmuşsa ki kızlar Allah aşkına bunu hepimiz yapabiliriz, sevgilisinden ayrılıp gelenler çoğunluktadır barışırsın deriz zaten inişli çıkışlı ilişki çok o fal tutar, evlilik istediği bellidir o kişinin evleneceksin deriz baktık 23-24 yaşında 26ında evlenirsin deriz ... bu fal değil ve çıkmadı da .Ha birde cin ,perili bakarım diyenlere de güvenmeyin cinli bakanlar falın aksini söylerler genelde çünkü müslümanları sevmezler,insanarı kandırmayı severler.Hissiyatla bakan insanların falının çıma ihtimali daha yüksek oluyor.cin peri farsça bakarım diyen tolga , birde capacity karşısında bir cafede bakan emel hanım vardı o da cinliymiş:S bu tip insanlara güvenmeyin onlar fal bakmıyor,sallıyor mutsuz oldukları içinde sizin canınızı sıkıyorlar ...Tanıdığım için herkesi bilgilendirmek istedim.

Son düzenleme:

Bende anlikta bildi kevser hanim dedikleride cikti aynen .ustelik arkadasimada cikti kizlar deneyin derim. Ama bakirkoy duygum cafede bakiyor benim baktrdigim kevser. Ya birde niki ye baktiran varsa yorum yazsinnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum..duygum cafe beş para etmez; zaten internette de olumsuz yorumlar dolu paranıza yazık olur bencede.
Yıllarca Bakırköydeyim bir laf cafeye gitmedim galiba=) Geçen önünden geçerken adı geçen Andaç eve Canan'ı sordum,Andaç'ın 10 Cananın 5 masası vardı Andaç bugüne yetişmez dediler Cananı 2 saat beklermişim oturdum biraz ,kadınlar konuşurken dikkatimi çekti Andaç'a 2 ayda bir düzenli gidiyorlarmış ne dese çıkmış güzel taktikle de veriyormuş,Canan da hisli dediler ama bekleyemeyeceğim için kalktım.Giden oldu mu kızlar?

arkadaşlar fal bakmak ve baktırmak İslami olarak çok menedilen bir durumdur. gaybı Allah'tan başka kimse bilemez, bu falcılar şarlatandan başka bişey değildir,
boşuna zihninizi, ve kalbinizi kirletmeyin, onlardan insana bi fayda gelmez, belki zarar dokunur.

şarlatan ...

Bu arada lütfen reklam kokan kişilerin mesajlarını alıntılamayın sizin mesajlarınızda bu durumda siliniyor ...

bana yigitin telefonunu atarmisiniz ?

İçim daha rahat etti kimse memnun kalmamış demekki,internette falan baktım dediğiniz gibi kötü şeyler yazılmış tolgayla ilgili gidenin parasına yazık gerçekten
İyice araştırıp soruşturmadan fala gitmem artık,reklam amaçlı çok paylaşım oldu ,bıktık bu durumdan

Tekrar merhaba
Birkaç gün önce yazmıştım, belki gözden kaçmıştır diye tekrar sormak istedim. Daha önce Bakırköy ve Yeşilköy'de fal bakan Gül isimli falcıya nasıl ulaşabileceğimi bilen biri var mı?

çarşamba rahmanlardaki Hülya hanıma baktırıcam ,diyeceklerini şimdiden tahmin edebiliyorum ama en çok da ona güveniyorum.Ücretini de 70 yapmış ama napalım,benim için referansları sağlam,tutan olursa burda paylaşırım

Son düzenleme:
Gencler andacla alakalı bilgi verirmisiniz?
Kaça bakar neye daha iyi bakar bunları biliyim perşembe günü gidicem çünkü

Canım andaç tarot bakıyor kahveyle birlikte ben çok memnun kalmıştım dedikleride çıkıyor en azndan bana çıktı yani yalnız erken git çok çabuk doluyor almıyorlar sonra

Canım andaç tarot bakıyor kahveyle birlikte ben çok memnun kalmıştım dedikleride çıkıyor en azndan bana çıktı yani yalnız erken git çok çabuk doluyor almıyorlar sonra

Ücret ne kadardı canım? Birde randevu alayimmi gitmeden önce?

Canım Andaç çarşamba ve perşembe izinli oluyormuş, randevu verilmiyor erkenden gitmeni tavsiye ederim ben 12 olmadan gittiğim halde önümde 5 kişi vardı ama kahveni içtikten sonra dışarı çıkabiliyorsun telefonunu alıyorlar olurda sıra erken gelecek gibi olursa seni aramak için, ben memnun kalmıştım tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…