İstanbul'da Fal - Falcılar

anladım canım tolga değil ama kevsere de önceden arkadaşım baktırmış ve memnun kalmamıştı,çıkmamış ona. o cafeye gitmem ben bir daha , teşekkürler yine de

Anadolu yakasında ya da direkt telefonla fal bakan iyi bir falcı var mı bildiğiniz? Çok iyi bir falcı ama

anladım canım tolga değil ama kevsere de önceden arkadaşım baktırmış ve memnun kalmamıştı,çıkmamış ona. o cafeye gitmem ben bir daha , teşekkürler yine de

Bana ve arkadasimada ne dediyse cikti :) demekki elektrik meselesi bakirkoyde olanlar denesin bence . Rica ederim cnm

Nıkı nerde bakıyor cnm tlfnunu verebılırmısın özelden

O uç kişiyi bende öğrenebilir miyim

Refika mersin ( cikar mi bilmiyorum cok kati keskin bakiyo umatim cikmaz gelecek )
Elmira ( anlik durum ve yakin gelecek cikti asil konuyu bekliyorum )
3. De oznur ya da zehra olabilir. Ikisinin de anlik durumu iyiydi aci ama gercek seyleri soylediler.

canım özelden msj atamıorum. bendeki nosu servis dışı olmuş verdiğim facebooktan dilersen irtibata geçebilirsn

fidan, doldur 25 mesajını da bize şu nikiyi anlat, ben de merak ettim
bide ne kadara bakıyodu ve telden de bakıyo mu?

rica ederim ben geçen yiğit e gittim bakırköye onu beklerken senin dediğin mor sümbül sokağa gittim fısıltı nargile kafe var orlarda çok fal kafe var ama adını vermediğin için bulamadım. sokağın sonunda arma kitap kafe diye biyer var dekorasyonu ve konsepti güzelmiş onu buldum

Arkadaşlar merhaba birsorum olacak .. Kadıköy Barko cafe Bülent diye bir falcı varmış geçen sene. Adamın bütün dedikleri arkadaşıma çıktı. Ama adam ayrılmış o cafeden yakın zamanda nerede baktığına dair bilgisi olan var mı?

Niki nerede bakıyor acba kafede fln mı ?

valla ben ankarada olduğum için istanbula 1 kere geldiğimde ark. ortamında denk geldi ama cafede değildi. onlarla takılırken baktırdım sonra internetten görüşmeyi devam ettirdim. facebooktan foto atıordum istediği el ve yazı fotolarımı. onlar üzerinden bakıyordu

Bana ve arkadasimada ne dediyse cikti :) demekki elektrik meselesi bakirkoyde olanlar denesin bence . Rica ederim cnm

hawink bakırköydeki duygum cafedeki travesti tolgadanmı bahsediyosun dedikleri çıktı die bende bakırköyde geçen baktırdım tolgaya karalama falan kağıda bişeyler yapıp yapıo aynı tolgadanmı bahsediyoruz acaba ??

yiğite telefonda iki defa baktırdım.

ikisinde de aşk ile alakalı söylediği şeyler çıkmadı. ilkinde iş ile ilgili söyledikleri bire bir çıktı. ikincisinde iş ile ilgili söyledikleri çıkma yolunda ilerliyor.

garip. aşk için aramıştım hiç tutmadı. ama iş ile alakalı konularda enteresan şekilde başarılı bende.

Hayir tatlim ya bakirkoyde duygum cafede kevser hanim bizim baktirdigimiz Biz arkadasimla ona baktirdik dedikleri cikti aynen arkadasimada banada. Arkadasim evinde büyü bulmustu onu bile soyledi sen bulmussun hane icinde kendine yapilan bir negatif enerjiyi diye cok sasirmis arkadasim hala soyluyor. Banada soyledi birini aricaktim sen arama o aksam sabaha aricakdedi iki saat sonra msj atti o kisi boyleSeyler bize cikanlar

Son düzenleme:

kevserden bahsediyor , tolga falcı falan değil canım.ben uzun yıllardır bakırköyde yaşıyorum asmin cafeden atıldı tolga insanları büyü bozma vs diye kandırdığı için giden varsa paranıza yazık olur ,asmindeyken birkaç arkadaş gitmiştik ,dedikleri çıkmadı ve acayip palavra sıkar dikkat edin.kevser hanım fena değil o anlık biliyor ama gelecek çıkmamıştı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…