Ben tolgadan bahsetmiyorum canim ayni duygum cafede bakirkoyde kevser hanim onla ayni yerde calisiyor. Biz ona baktirdik ve bana dedigi sey faldan iki saat sonra cikti. Cok yakinda aksam sabaha goruyorum olmasini demisti bir olayim icn iki saat sonra oldu.
anladım canım tolga değil ama kevsere de önceden arkadaşım baktırmış ve memnun kalmamıştı,çıkmamış ona. o cafeye gitmem ben bir daha , teşekkürler yine de
Cok iyi diyip sorumlyluk alamam ama 3 kisi onerebilirim
kızlar dediğim gibi ben niki diye birisine baktırıyorum çok başarılı isim verebiliyor yakın ve uzak geçmişi görebiliyor ama beni biraz korkutmuyor değil çünkü sürekli olarak farklı işlemlerle de uğraşıyor. sürekli sanki görünmeyen birileriyle konuşuyor ve insanların hayatlarına yön veriyor kaderlerini etkiliyor büyüyle uğraşıyor.(eski sevgiliyi döndürme vs) gibi. ama ben böyle şeylerden tırsmaya başladım:) bana daha çok muhabbet edip sadece fal baktırabileceğim birini istiyorum. çünkü niki bağımlılık yapıyor. bir süre sonra ondan başkasına baktıramıyorsunuz ama bu sefer de bunalım hale geliyorsunuz.:) tamam başarılı ama ben sürekli gülen ve muhabbet edebileceğim bir falcı arıorum pls:)
O uç kişiyi bende öğrenebilir miyim
Nıkı nerde bakıyor cnm tlfnunu verebılırmısın özelden
canım özelden msj atamıorum. bendeki nosu servis dışı olmuş verdiğim facebooktan dilersen irtibata geçebilirsn
Tatlım özel mesaj hakkım yok. Salı günü gideceğimi ve cafeyle medyum ismini bilmediğimi konu başlığında senin ismini vererek söyledim. Arada kaynamış olsa gerek :44: Ama şunu söyleyeyim, adamın verdiği ilk tarih çıktı. İkinci tarih için henüz 1.5 aylık bir süre var. Ayrıca bana verdiği tavsiyeye uydum ve fala baktırdığım gün çıktı, bunu da tekrar belirteyim dedim. Salı günü uzun bir açıklama yazacağım ama bu yazı çarşambaya sarkabilir.
Avia hanımcığım, telefon numarası için sonsuz teşekkürler
canım özelden msj atamıorum. bendeki nosu servis dışı olmuş verdiğim facebooktan dilersen irtibata geçebilirsn
Niki nerede bakıyor acba kafede fln mı ?
arkadaşlar kusura bakmayın forumu biraz kirleticem ama 25 cvp yazmadan özel msj lara cvp veremiorum:) o yüzden yorum yazıorum:)[/QUOTE
Arkadaşim merhaba verdigin face adresinden niki ye ulastim ve suan balikesirde oldugunu ve bir ay sonra gelecegini soyledi. Ben acil ihtiyacım oldugunu söyledim avuc ici resimlerinizi yollarsaniz bakarim yalniz 2-3 saat sürer bakmam dedi. 40 tl ye bakiyomus. Ne kadar guvenebilirim ve bakimi nasıl cikiyomu biraz bilgi verirmisin rica etsem
Bana ve arkadasimada ne dediyse cikti :) demekki elektrik meselesi bakirkoyde olanlar denesin bence . Rica ederim cnm
arkadaşlar kusura bakmayın forumu biraz kirleticem ama 25 cvp yazmadan özel msj lara cvp veremiorum:) o yüzden yorum yazıorum:)[/QUOTE
Arkadaşim merhaba verdigin face adresinden niki ye ulastim ve suan balikesirde oldugunu ve bir ay sonra gelecegini soyledi. Ben acil ihtiyacım oldugunu söyledim avuc ici resimlerinizi yollarsaniz bakarim yalniz 2-3 saat sürer bakmam dedi. 40 tl ye bakiyomus. Ne kadar guvenebilirim ve bakimi nasıl cikiyomu biraz bilgi verirmisin rica etsem
telefonu alabilir miyim? denemek isterim ben
hawink bakırköydeki duygum cafedeki travesti tolgadanmı bahsediyosun dedikleri çıktı die bende bakırköyde geçen baktırdım tolgaya karalama falan kağıda bişeyler yapıp yapıo aynı tolgadanmı bahsediyoruz acaba ??
hawink bakırköydeki duygum cafedeki travesti tolgadanmı bahsediyosun dedikleri çıktı die bende bakırköyde geçen baktırdım tolgaya karalama falan kağıda bişeyler yapıp yapıo aynı tolgadanmı bahsediyoruz acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?