Söyledikleri saat/dakika çıkan kahve falı bakan biri var....gerçekten ilgilenenler varsa yardımcı olmak isterim... beni dün aradı bugün için 3-4 arası kötü bir haber alacaksın dedi ve saat tam 3.30 da hiç beklemediğim bir haber aldım... hala daha şokundayım aslında... götürdüğüm 2 arkadaşım daha şokta... kafam dağılsın die foruma girdim
Ücret nedir kimdir nerededir?[/QUOT
ücret 75 tl... su tarot ve kahveye aynı anda bakıyor... kartal da bakıyor ama grup varsa olduğunuz yere gelebiliyor. ilk gittiğimde sıradan bir falcıydı benım ıcın ama şu an istediğim saatte arayıp istediğimi sorabiliyorum. bugün için söyledıklerının çıkmasına her ne kadar üzülsemde... nokta atışı yaptı.. ve 1 gece önce kendisi beni aradı ben aramadım... şöyle olacak dikkat et die... ve bu bana kaçıncı arayıp uyarması
Ücret ne kadardı canım? Birde randevu alayimmi gitmeden önce?
selam yakin zamanda kadikoy sevgi cafe'de sevgi hnm a baktiran oldu muu ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyiymiş tel no falan varsa özelden gönderebilirmisin ismi ne ?Ücret nedir kimdir nerededir?[/QUOT
ücret 75 tl... su tarot ve kahveye aynı anda bakıyor... kartal da bakıyor ama grup varsa olduğunuz yere gelebiliyor. ilk gittiğimde sıradan bir falcıydı benım ıcın ama şu an istediğim saatte arayıp istediğimi sorabiliyorum. bugün için söyledıklerının çıkmasına her ne kadar üzülsemde... nokta atışı yaptı.. ve 1 gece önce kendisi beni aradı ben aramadım... şöyle olacak dikkat et die... ve bu bana kaçıncı arayıp uyarması
iyiymiş tel no falan varsa özelden gönderebilirmisin ismi ne ?
cevapladım :)
Kadıköy rea cafe'de sevgi var. Fena değildir. Çok iyi de diyememselam yakin zamanda kadikoy sevgi cafe'de sevgi hnm a baktiran oldu muu ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cevapladım :)
Sanirim daha once de bana gondermistin o zaman pahali gelmisti yine gonderir misin noyu rica etsem
yigitin telefonunu alabilirmiyim ?
baktim ancak bos :)
baktim ancak bos :)[/QUOTE
Hangi Yiğit; cafedeki mi, evdeki mi?
Eğer evdekini kasdediyorsan, Yiğit öyle boş diyerek geçilecek bir falcı değildir. Yani böyle tek kelime: boş diye yazarsan sana pek inanmazlar. Sakın sende bir yanlışlık olmasın?
Sanirim daha once de bana gondermistin o zaman pahali gelmisti yine gonderir misin noyu rica etsem
özelden gonderdım... yorumlarınızı paylaşırsanız sevınırım
hala karar veremedik...şimdi kime kimin falı çıkmış...:)....herkes bişey söylüyor
söyledikleri bire bir çıkan bir falcı arıyorsanız birini tavsiye edebilirim... 75 tl kartal da bakıyor. su kahve tarot aynı anda bakıyor. memnun kalmazsanız da lütfen burdan yazın
Bugün yiğit'e gidicem.bakalim anca bu kadar dayanabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?