İstanbul'da Fal - Falcılar

Söyledikleri saat/dakika çıkan kahve falı bakan biri var....gerçekten ilgilenenler varsa yardımcı olmak isterim... beni dün aradı bugün için 3-4 arası kötü bir haber alacaksın dedi ve saat tam 3.30 da hiç beklemediğim bir haber aldım... hala daha şokundayım aslında... götürdüğüm 2 arkadaşım daha şokta... kafam dağılsın die foruma girdim

Ücret nedir kimdir nerededir?

selam yakin zamanda kadikoy sevgi cafe'de sevgi hnm a baktiran oldu muu ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu işlere ilk başladığımda ilk bu kafeyi buldum sözcü gazetesinde falan da çıkmıştı sonra burda araştırdım. Genellikle kimse forumun sağ üst kısmında sayfa numaralarının altındaki search thread kısmını kullanmıyor. Pek beğenmemişler sonra 40 tl olduğunu öğrendim bi fal için çok pahalı falan dedim gitmedim.

Herkes Andaçtan memnun sanırım ben de bir deneyeceğim andaçı.
Bu arada Asmin cafede Sultan hanım var ona fal baktıran var mı?

hala karar veremedik...şimdi kime kimin falı çıkmış...:)....herkes bişey söylüyor

söyledikleri bire bir çıkan bir falcı arıyorsanız birini tavsiye edebilirim... 75 tl kartal da bakıyor. su kahve tarot aynı anda bakıyor. memnun kalmazsanız da lütfen burdan yazın

Merhaba birçok falcıya gittim çok önerebileceğim insanlar var ancak bir de yiğiti denemek istiyorum. Numarasını bileniniz varsa verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…