Şimdi durum şöyledir. Her nasıl çalışıyorsa ne ile çalışıyorsa olsun hem dini acidan hemde energy yani karma açısından bu tür şeyler yanlıştır. Eski adam sana geri gelse ne olucak eğer adam bu durumu istemiyorsa, sebebi ne olursa olsun, kimsenin öz iradesin emudahale etmek yapılan her işlem buyudur. Büyü de hem yaptıran hem yapana çok büyük bedellerle geri döner. Bence sakin diyorum.canım bu nikiden emin misin? falı nasıl telefonda bakıyor mu? sende tutan oldu mu?
Teşekkür ederim sevili avia özel mesaj hakkım yok o yüzden buradan cevap yazdım kusura bakma
Bu arada ben bugün sunrise serkan'a gitmeye karar verdim öğleden sonra ordayım inşallah.
Şimdi durum şöyledir. Her nasıl çalışıyorsa ne ile çalışıyorsa olsun hem dini acidan hemde energy yani karma açısından bu tür şeyler yanlıştır. Eski adam sana geri gelse ne olucak eğer adam bu durumu istemiyorsa, sebebi ne olursa olsun, kimsenin öz iradesin emudahale etmek yapılan her işlem buyudur. Büyü de hem yaptıran hem yapana çok büyük bedellerle geri döner. Bence sakin diyorum.
Bu yazdığım fidan_9 nickname arkadasaydi yanlış yere forward olmuş pardon :)
Ayıpsın canım ya yazmam mı ilk işim kk ya yazmak olacak zaten seni de unutmadım aklımdasıncanım ya nediyecek, bakalım bende bu akşam gitsem mi diyordum. vaktın olursa yazar mısın baktırdığın gibi. biliyor mu sallıyor mu
hihihi bir an ne oluyor , neler yapmışım ben dedim.
Evet verdiği ilk tarih çıktı. Ara lafı akışına bırak her şey yolumda gidecek dediği insanı o gün aradım ve asla ihtimal vermediğik şekilde yolunda gitti konuşma. Bir tarih ve bir isim henüz karşıma çıkmadı. Çünkü henüz zamanı gelmedi. Eylülü bekliyorum şimdi. Su falında ise başka bir falcıdan duyduğum gibi çocuklarımın cinsiyetini söyledi ancak detay verdi. Bambaşka bir falcıdan ise duyduğum gibi iş hayatımla ilgili bir detay verdi. Ve yine üçüncü farklı bir falcıdan duyduğumla aynı şekilde evlilik hayatımla ilgili çok daha detaylı bilgi verdi. Ben inandım. Umarım size de aynı güzellikte bakar :)
Evet verdiği ilk tarih çıktı. Ara lafı akışına bırak her şey yolumda gidecek dediği insanı o gün aradım ve asla ihtimal vermediğik şekilde yolunda gitti konuşma. Bir tarih ve bir isim henüz karşıma çıkmadı. Çünkü henüz zamanı gelmedi. Eylülü bekliyorum şimdi. Su falında ise başka bir falcıdan duyduğum gibi çocuklarımın cinsiyetini söyledi ancak detay verdi. Bambaşka bir falcıdan ise duyduğum gibi iş hayatımla ilgili bir detay verdi. Ve yine üçüncü farklı bir falcıdan duyduğumla aynı şekilde evlilik hayatımla ilgili çok daha detaylı bilgi verdi. Ben inandım. Umarım size de aynı güzellikte bakar :)[/QUOTE
Sağol canım ya .Bende bugün akşam yetişirsem baktıracağım. karar verdim. bakalım nediyecek.
Evet verdiği ilk tarih çıktı. Ara lafı akışına bırak her şey yolumda gidecek dediği insanı o gün aradım ve asla ihtimal vermediğik şekilde yolunda gitti konuşma. Bir tarih ve bir isim henüz karşıma çıkmadı. Çünkü henüz zamanı gelmedi. Eylülü bekliyorum şimdi. Su falında ise başka bir falcıdan duyduğum gibi çocuklarımın cinsiyetini söyledi ancak detay verdi. Bambaşka bir falcıdan ise duyduğum gibi iş hayatımla ilgili bir detay verdi. Ve yine üçüncü farklı bir falcıdan duyduğumla aynı şekilde evlilik hayatımla ilgili çok daha detaylı bilgi verdi. Ben inandım. Umarım size de aynı güzellikte bakar :)[/QUOTE
Sağol canım ya .Bende bugün akşam yetişirsem baktıracağım. karar verdim. bakalım nediyecek.
gogocuk,kimdi bu?....telefondan bakım yapıyormu bide?
gogocuk,kimdi bu?....telefondan bakım yapıyormu bide?
ben de hiç gitmdim bugün gitcem serkana bilmiyom yani. forumda çıktı demiş arkadaş onunla yazıştım karar verdim. black roses arkadaş şimdi gidiyor oda yorum yapacaktı. bekleyelim bakalım.
Bu arada eklemden geçemiycem bence su falında daha iyi kahve falı su falıyla kıyaslanınca biraz yavan kalıyor tarih ve isimleri su falında verdi
Merhaba arkadaşlar sunrise cafede falımı baktırdım ama öncelikle beyefendinin adı serkan değil serdarmış
Ben hem kahve hem su falı baktırdım
Nokta atışları çok iyi karakter analizi durum analizi çok iyi ben daha çok birlikteliğim olan kişinin ilişkimize sadakatini öğrenmek için gittim sorularıma cevap aldım gelecekle ilgili ben sormadan kendisinden net tarih ve net isimler aldım çok kendine güvenen halden anlayan tavsiyede bulunup yol gösteren birisi ve inanılmaz derecede nokta atışları oldu hele bir iki tanesi var ki şok oldum diyebilirim şöyle de bir durum var ki benden sonra bir daha kesinlikle fal baktırma gerek yok dedi şimdi ki ilişkimle alakalı üzücü şeyler söyledi ama inanın öyle bir anlatışı vardı ki resmen moral verdi geleceğimle alakalı muhteşem güzel şeyler söyledi inşallah çıkar
Uzun lafın kısası benim beklentilerimi karşıladı memnun kaldım
telefondan bakıyormu acaba?
Hiç aklıma gelmedi sormadım canım ama yüzyüze baktırmak daha iyi zannımca çünkü inanılmaz doğaçlama gelişiyor fal bir de böyle elini avucuna alıyor resim görmek istiyor yani böyle bir durum var
bakırköy çok uzak ya...neyse bana da yazarmısın fiyatı özelden mümkünse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?