İstanbul'da Fal - Falcılar

Baş ağrıtması da ne demek aşkolsun, burası bunun için değil mi, sıkıntılarımızı paylaşabilmek için :)
Her şey gönlünce olsun canım senin de

Canım sana da çok teşekkür ederim öyle iyi geldiniz ki anlatamam reelde tek bir arkadaşım yok bu uyuz adam yüzünden benimle paylaştınız hakkını helal et canım
Canım ben de okudum. Haklısın zor ama çok da kaptırma kendini. Zaten falciya hemen hemen hep aynı sebepten gideriz. Yani karaktere gelince de hangi erkek doyumsuz değil. Maalesef ki öyle. Kadınlar bu konu da pek yanilmaz ama yine de fal. Şu an ne kadar kızgın ve Üzgün olsan da, duygularınla hareket etme. Zor da olsa mantıklı olana en iyi sen karar vericeksin.hic bir şey için acele etme. Ama kimseiçin de kendi hayatından taviz verme. Bırak o düşünsün.

Estağfurullah sen sakın ol..ben yine söylüyorum sakın emınım olmadan bısey yapma

Emin olmak için kanıt yok görüyorum kadınla başbaşa ofisinde sürekli üstelik bu ilk değil daha öncede bu tarz hareketleri vardı başka bir kadınla ilgili beni şüphelendiren ama bir yeminler bir inkarlar zeytinyağı gibi hep suyun üstünde adam tilki 7 yıldır sabırla mücadele ettim gücüm kalmadı ispat için kanıt yakalama şansım desen sıfır hiç uyanık değilim anca gözümün önünde üst üste görmem lazım ki işte diyeyim adama aksi halde herşey inkar

Çok Üzgünüm kızlar. İsim hafızam berbat demek ki yanlış hatırlamışım Serkan diye. Kendisi Serdar Beymiş.

Black roses, memnun kalmana inan çok sevindim. Sayende sadece reklam yapmadığım anlaşıldı. Umarım deneyen herkese sana olduğu kadar yardımcı ve aydınlatıcı olur. Merak ettim, gerçekten su falından sonra bir daha fal baktırma ihtiyacı hissedecek misin? Yoksa ben abartmış mıyım bu beyi?

Evet canım ya ne kadar doğru söylüyorsun serdarda sakin ol dedi biraz hiç birşey yokmuş gibi davran kendi haline bırak dedi ama adam ihanet kesin diyor sadece fiziksel nefsi
kalbi ruhu sana bağlanmış
napıyım öyle kalbi öyle ruhu serdara kalsa ayrılma umursama hepsi yüseysel kullanıyor onları sabret dedi ama zor çok seviyorum ve sevgi ihaneti hazmedemez

Canım öncelikle serdar beyi burada paylaştığın için çok teşekkürler isime gelince oluyor öyle şeyler takma
Ben kendimce memnun kaldım değişik biri ve değişik bir fal bakıyor evet bir daha fal baktırma dedi ve şimdilik fal baktırmayı düşünmüyorum çünkü gelecekle ilgili de söylenebilecek herşeyi söyledi diyebilirim artık zaman gösterecek bekliycem canım.

Aynı fikirdeyim,hiçkimse bu kadar büyük bir günahı işlemek için değmez,zaten değecek olsaydı sizi böyle bir günaha itmezdi.

Angel's cafe Yasemin'e giden oldu mu?

Ben de sirf iyi bir falci bulmak icin actim bu hesabi acikcasi eglenceliymis ama yeni kesfettim :) bende fal olayi biraz aliskanliga dondu haftada 1 kesin baktiriyorum bu yuzden danismanlik hizmeti veren biri daha cazip geliyor varmi bildiginiz biri cok ucuk paralar istemeyecek her ay 200 veriyorum zaten fala en sacma falci bile 50 ye bakiyo bari yonlendirir gerginken bi sakinlestirir arkadas dost tavsiyeleri tarafsiz olmuyo varsa bildiginiz biri mesaj atin lutfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2

Taksim'de Rana Hanım var... Çok falcı gördüm ayrıca hiç ilgimi de çekmezdi bu konular ama Rana Hanım çok farklı gerçekten.Tavsiye ederim, baktırdıktan sonra ne dediği daha iyi anlayacaksınız....Ayrıca bütün ablalığıyla çok da tatlı bir kadın... çok yoğun oluyor bazen,randevu almanızı öneririm. ilgilenen arkadaşlarım için numarasını verebilirim. 0543 956 26 90

@ekaahya kurtulus kurt u denicem facebooktan ekledim simdi yarin bakacakmis umarim iyi bakiyordur tavsiyene guveniyorum uzun bakiyomu o onemli 3 dk bakip kesiyolar pek hoslanmiyorum bundan :)

Rana, canım gerçekten çok mu tatlısın?

canım bu nikiden emin misin? falı nasıl telefonda bakıyor mu? sende tutan oldu mu?

ya falda sorun yok da fallık değil benim olay. eski sevgilimin dönmesi için işlem yaptırıcam ama günah olmasından tırsıorm

arkadaşlar bi de istiklalde medyum psikolog dilara diye biri var. arkadaşlarım da grdiler. herkese bir evrak görüorum ne bu diyip duruo. e evrak hepimizin hayatında olan bişi olduğundan millet de AA FALANCA BELGE FALANCA EVRAK diyor ama dediği tüm şeyler saçmalık. arkadaşlarıma da baktı. ne mevcut durumla alakalı bişi bildi ne de verdiği tarihler hiçbiri çkmadıı. böyle yabancı aksanlı konuşuo. sanırım bulgar göçmeni falan. ama facia. 4 kişi kahve sizden fal bizden yazısına aldandık. bi de 120 tl kaptırdık:) aman diyim facia. ha bi de fal bitince 1er lira da mumlu bir kavanoza attırıo dilek tutturup:) 124 tl

Arkadaslar 1 yil icinde sitelerde ve cafelerde baktirdigim butun falcilari iyisiyle kotusuyle yazip size cok yardimci olacagimi dusunuyorum cunku o kadar cok kisiyr baktirdimki nerdeyse hepsini denedim saka gibiyim :) cafelerden basliyorum : * cafe duygum bakirkoy : kevser hanim cok iyiydi bende butun soyledikleri cikti arkadasimda cikti soyledikleri biz memnun kaldik. * dejavu bakirkoy : yigit bende sadece isim falan salladi gelecekle ilgili hicbisey tutmadi. Nese abla bir kere soyledigi tutmustu sadece. * melekler kahvesi taksim bir cocuga baktirmistim yeniydi orda ismi aklima gelmiyor oda biseyi tutturdu bende. Sitelere gelirsek. * binnaz abla : selma aydin bende sebep ve anlari cok iyi soyledi tarihleri bekliyorum. Bilge ozdogan : igrenc otesiydi kizlar bi cumleyi insan on kere tekrarlayip fal dermi buna. * tellwe : rehber.. kesinlikle baktirmayin igrenc. medyumtugce.. cok cok iyiydi ben o kizi cok tutuyorum sebeplere kadar soyledi. Drem.. bu kadinda cogu seyi soyledi iyiydi. Binnaz.. oylari nasil almis bilmiyorum ama berbatti fali parama cok acidim. Daimon.. Bu bayanda iyi bakiyor gercekten ama soyledikleri icin daha var. Neferay.. Tam sallamasyon. * Falalem: Tugce cetin.. Bir numara falcilarimdan uc kere baktirdim ucude tutturdu katinada bana dokturdu diyebilirim. Nalan abla.. Vasatti parama bu kadindada cok acidim karmakarisik celiskili biir faldi. * Falsepeti : ilkay. . cok olumsuzdu ama soylediklerinin hicbiri cikmadi. Melek.. Cok olumluydu ama soylediklerinin sadece biri tuttu. Kizlar benden bu kadar size yardimci olmak icin ugrasip yazdim. En azndan paraniz bosa gitmesin derim :) benim gibi hepsini denemeye kalkmayin :))

Ay kiz cok sey bekliyorsunuz gelecegi bilse falmi bakar 30 40 50 tl ye biraz gercekci bakin olaya enerjisi yuksek insanlar hissedebiliyorlar kabul ediyorum ama oyle ok atisi beklemeyin sacmalik yabi dogall yollarla oyle fal bakabilen olamaz diger sekilde bakanlardanda uzak durun derim :) bana enerjisi yuksek falci lazim 10 dk ya sikistirmicak dinlicek biraz yonlendircek hem fal bakicak hem enerji vericek birileri :) varsa hemen numara alayim

Canım sakıncası var mı bilmiyorum da hani biraz yüksek ya o yüzden ne bileyim birde bana indirim yaptı aslında net fiyatı 400 tl:44:

Bu ne yaaaaaaaaaaaa!!!! Yuhh!! 400 Tl? Bu falcı arkadaş kendinde mi? Ve siz gerçekten 400 TL vermeyi göze aldınız, öyle mi?

Yok, inanmam asla.

Ben bu hikayeye inanmıyorum. Baştan sona düzmece:)))

Bu ne yaaaaaaaaaaaa!!!! Yuhh!! 400 Tl? Bu falcı arkadaş kendinde mi? Ve siz gerçekten 400 TL vermeyi göze aldınız, öyle mi?

Yok, inanmam asla.

Ben bu hikayeye inanmıyorum. Baştan sona düzmece:)))

evladiyelik yaptırmış için rahatladıysa sorun yok ben papatya izmirde varmı bi hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…