- 12 Nisan 2013
- 142
- 56
- 123
Yalnız emin olmadan bısey yapma...sana ısım mı verdı direk serdar
Estağfurullah sen sakın ol..ben yine söylüyorum sakın emınım olmadan bısey yapmaCanım sana da çok teşekkür ederim öyle iyi geldiniz ki anlatamam reelde tek bir arkadaşım yok bu uyuz adam yüzünden benimle paylaştınız hakkını helal et canım
Sonrisa07 canım kusura bakma nolur senin de başını ağrıttım ilgine alakana çok teşekkür ederim çok iyisin inşallah ALLAH kalbine göre verir bir tanem çok çok sağol insanın içini dökebilmesi çok başka sağol sağol
Canım ben de okudum. Haklısın zor ama çok da kaptırma kendini. Zaten falciya hemen hemen hep aynı sebepten gideriz. Yani karaktere gelince de hangi erkek doyumsuz değil. Maalesef ki öyle. Kadınlar bu konu da pek yanilmaz ama yine de fal. Şu an ne kadar kızgın ve Üzgün olsan da, duygularınla hareket etme. Zor da olsa mantıklı olana en iyi sen karar vericeksin.hic bir şey için acele etme. Ama kimseiçin de kendi hayatından taviz verme. Bırak o düşünsün.Canım sana da çok teşekkür ederim öyle iyi geldiniz ki anlatamam reelde tek bir arkadaşım yok bu uyuz adam yüzünden benimle paylaştınız hakkını helal et canım
Estağfurullah sen sakın ol..ben yine söylüyorum sakın emınım olmadan bısey yapma
Merhaba arkadaşlar sunrise cafede falımı baktırdım ama öncelikle beyefendinin adı serkan değil serdarmış
Ben hem kahve hem su falı baktırdım
Nokta atışları çok iyi karakter analizi durum analizi çok iyi ben daha çok birlikteliğim olan kişinin ilişkimize sadakatini öğrenmek için gittim sorularıma cevap aldım gelecekle ilgili ben sormadan kendisinden net tarih ve net isimler aldım çok kendine güvenen halden anlayan tavsiyede bulunup yol gösteren birisi ve inanılmaz derecede nokta atışları oldu hele bir iki tanesi var ki şok oldum diyebilirim şöyle de bir durum var ki benden sonra bir daha kesinlikle fal baktırma gerek yok dedi şimdi ki ilişkimle alakalı üzücü şeyler söyledi ama inanın öyle bir anlatışı vardı ki resmen moral verdi geleceğimle alakalı muhteşem güzel şeyler söyledi inşallah çıkar
Uzun lafın kısası benim beklentilerimi karşıladı memnun kaldım
Evet canım ya ne kadar doğru söylüyorsun serdarda sakin ol dedi biraz hiç birşey yokmuş gibi davran kendi haline bırak dedi ama adam ihanet kesin diyor sadece fiziksel nefsiCanım ben de okudum. Haklısın zor ama çok da kaptırma kendini. Zaten falciya hemen hemen hep aynı sebepten gideriz. Yani karaktere gelince de hangi erkek doyumsuz değil. Maalesef ki öyle. Kadınlar bu konu da pek yanilmaz ama yine de fal. Şu an ne kadar kızgın ve Üzgün olsan da, duygularınla hareket etme. Zor da olsa mantıklı olana en iyi sen karar vericeksin.hic bir şey için acele etme. Ama kimseiçin de kendi hayatından taviz verme. Bırak o düşünsün.
Çok Üzgünüm kızlar. İsim hafızam berbat demek ki yanlış hatırlamışım Serkan diye. Kendisi Serdar Beymiş.
Black roses, memnun kalmana inan çok sevindim. Sayende sadece reklam yapmadığım anlaşıldı. Umarım deneyen herkese sana olduğu kadar yardımcı ve aydınlatıcı olur. Merak ettim, gerçekten su falından sonra bir daha fal baktırma ihtiyacı hissedecek misin? Yoksa ben abartmış mıyım bu beyi?
her falcı herkes de başarılı olacak diye bir kaide yok. benim anlamadığım madem memnun kalmıyorsunuz neden sonra tekrar baktırıyorsunuz. bu yorumları da çok görüyorum. yani maddi manevi külfet. hayır paranız çoksa onu bilemem tabi. burdan sayısını sayamadığım kadar kişi yiğit'in telefonunu istedi. o kadar kişiden memnun olmayanların olması da gayet doğal. ben eski üyeyim yorumu bunlara binaen yaptım. yoksa burdan aradığınızı söyleseniz bakmıyor. referansınız olunca anca. baktıranlar da şansına çünkü isim hafızam yok, bazen başka biri zannedip baktığım oluyor diyor.ihtiyacı da yok emin olun kızlar. bu büyü meselesine gelince de; yaptırmayı düşünen arkadaşlar bir daha düşünsün. çünkü yakından tanık olduğum bir olay var. zamanında büyü ile evlendiği adam 12 yıl sonra boşanmaya kalktı. ve 12 yıl boyunca mutsuzdular. üstelik kadın elinde tutabilmek için 3 de çocuk yaptı. ama olmayınca olmuyor. adam başka birini seviyorum dedi. yani siz büyü yaparak ya da yaptırarak birinin iradesini elinden alıyorsunuz. o kişi kendini bilmeden yaşadı hep mutsuzdu. zaten büyüyle elinizde tuttuğunuz bir adamla ne kadar mutlu olabilirsiniz. hepimiz bazen bir şeyler duymak için fal baktırıyoruz ama bu çok fazla bence. insanları mutsuz etmeye hakkınız yok.dönen zaten döner ki benim hayatta geri adım atmaz dediğim eski erkek arkadaşım 4 yıl sonra döndü. ne cesaretse artık o ayrı mevzu. biraz güçlü olun kızlar, kimse vazgeçilmez değildir.
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Taksim'de Rana Hanım var... Çok falcı gördüm ayrıca hiç ilgimi de çekmezdi bu konular ama Rana Hanım çok farklı gerçekten.Tavsiye ederim, baktırdıktan sonra ne dediği daha iyi anlayacaksınız....Ayrıca bütün ablalığıyla çok da tatlı bir kadın... çok yoğun oluyor bazen,randevu almanızı öneririm. ilgilenen arkadaşlarım için numarasını verebilirim. 0543 956 26 90
canım bu nikiden emin misin? falı nasıl telefonda bakıyor mu? sende tutan oldu mu?
Canım sakıncası var mı bilmiyorum da hani biraz yüksek ya o yüzden ne bileyim birde bana indirim yaptı aslında net fiyatı 400 tl:44:
Bu ne yaaaaaaaaaaaa!!!! Yuhh!! 400 Tl? Bu falcı arkadaş kendinde mi? Ve siz gerçekten 400 TL vermeyi göze aldınız, öyle mi?
Yok, inanmam asla.
Ben bu hikayeye inanmıyorum. Baştan sona düzmece:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?