Bana da çıkmamıştı. Bir sen değilsin anlayacağın. Ben 2 yıl önce baktırmıştım.
Bu arada geçen hafta Cafe Laf'dan (Bakırköy) Halil ve Canan' baktırıldı, beğenilmedi. Fiyatlar 35 TL. Bence çok fazla bir fal için. Hem de değmeyen bir fal için. Bir de Kadınlar Kahvesi'nden Umut'a baktırıldı. O da beğenilmedi. Burada da fallar 25 TL. olmuş. Fiyatlar baktırmayalı artmış her yerde.
:s yok mu dini bilgisi kuvvetli:) bu işe kafayı sardım eğer ciddi günahları var diyen varsa yaptrmayayım diyorum
:s yok mu dini bilgisi kuvvetli:) bu işe kafayı sardım eğer ciddi günahları var diyen varsa yaptrmayayım diyorum
Bu kadınlar kahvesi taksimde olan değil mi cumartesi gittim ben 20 tl ödedim bide umut diye biri yoktu orda ejder diye biri vardı kafam karıştı şimdi :26:
her falcı herkes de başarılı olacak diye bir kaide yok. benim anlamadığım madem memnun kalmıyorsunuz neden sonra tekrar baktırıyorsunuz. bu yorumları da çok görüyorum. yani maddi manevi külfet. hayır paranız çoksa onu bilemem tabi. burdan sayısını sayamadığım kadar kişi yiğit'in telefonunu istedi. o kadar kişiden memnun olmayanların olması da gayet doğal. ben eski üyeyim yorumu bunlara binaen yaptım. yoksa burdan aradığınızı söyleseniz bakmıyor. referansınız olunca anca. baktıranlar da şansına çünkü isim hafızam yok, bazen başka biri zannedip baktığım oluyor diyor.ihtiyacı da yok emin olun kızlar. bu büyü meselesine gelince de; yaptırmayı düşünen arkadaşlar bir daha düşünsün. çünkü yakından tanık olduğum bir olay var. zamanında büyü ile evlendiği adam 12 yıl sonra boşanmaya kalktı. ve 12 yıl boyunca mutsuzdular. üstelik kadın elinde tutabilmek için 3 de çocuk yaptı. ama olmayınca olmuyor. adam başka birini seviyorum dedi. yani siz büyü yaparak ya da yaptırarak birinin iradesini elinden alıyorsunuz. o kişi kendini bilmeden yaşadı hep mutsuzdu. zaten büyüyle elinizde tuttuğunuz bir adamla ne kadar mutlu olabilirsiniz. hepimiz bazen bir şeyler duymak için fal baktırıyoruz ama bu çok fazla bence. insanları mutsuz etmeye hakkınız yok.dönen zaten döner ki benim hayatta geri adım atmaz dediğim eski erkek arkadaşım 4 yıl sonra döndü. ne cesaretse artık o ayrı mevzu. biraz güçlü olun kızlar, kimse vazgeçilmez değildir.
Kızlar selam ,
Uzun süredir fal baktırmıyorum ,kolombiya seninle de konuşmuştuk yiğit hakkında en azından kendi adıma açıklamak istedim,
O dönem falının çıkacağına çok inandırmıştı ve gelişen olayları yiğite anlattığımda halen sen yanlış düşünüyorsun diye kendi düşüncesini savunmuştu.
Hatta bende o dönem yiğiti savunmuştum :) Sonuç olarak , iş hayatım , aşk hayatım ve ailem ile ilgili söylediği hiçbirşey net olarak gerçekleşmedi ve artık gerçekleşemeyecek de.Hani beğenmeyip neden tekrar gittiniz demişsin ya yiğite bunu söyleyince gel bir daha bakalım son durum nedir diye insanı gaza getiriyordu.Kötü biri değil elbette ama o da onun işi ne diyim...Kadınlar kulubunden olanlara bakmıyor sözüne katılmıyorum ,bende yiğiti buradan tanımıştım ve bana bakmıştı.Kaç kişiyi yönlendirdim kaç kişi kadınlar kulubunden diye gitti kimseyi de geri çevirmedi.Baktıran arkadaşlarımında falı çıkmadı bu arada, elektrik diyelim geçelim ama ben ne demişse aksini yaşamış biriyim kendi adıma bunu söylemek istedim , fala çok bel bağlamayın kızlar .Hakkımızda hayırlısı olsun
yani burda herkes fikrini söylemekte elbette özgür. ama senin bana özelden çok iyi yorumlar attığını hatırlıyorum yiğitle alakalı. anlıkta ve geçmişte çok iyi demiştin. gelecekle ilgili çıkmamış diyorsun tabi yaşadığını sen bilirsin ama önce de söylemiştim çok da bel bağlamamak lazım. dediğim gibi kaç defa ısrarlı arayıp fal baktırmak isteyenlere şahit oldum. ama çoğu burdan aradığını söylemiyor zannımca. kadınlar kulubü olayını hatırlatayım yiğit'e madem.bu yorumları da bilmeye hakkı var. tercih kendisinin.
Valla yigit banada ole seyler dedi o yuzden ben pek ciddiye almadim yazik param gittiİşte bende ordayım zaten:)...ya öyle ıdaalı konustukı...yanı olacak. dediği şey olanaksız.......eger olursa bütün sistemim yıkılır:)....he şurası doğru kendısı bır psikolog gıbı....ama olacak dediği şey olmaz bence..:)
Bide sızde olan seyı bana da özel mesajla belırtebılırmısınız özel degılse..cunku bende merak ettim cıdden:)
arkadaşlar bilginize danışmak istiyorum. özellikle de dini bilgisi kuvvetli olanlar için yazıyorum. niki dediğim kişiyle alakalı geçen soracaktım ama tepki toplar diye sormadım. bi yakınımı (eniştemin ablası) enerji yöntemi diyor büyü deil dior ama tam kafam basmıor. bu yöntemle onun eski nişanlısını geri dönderdi. daha evel de yaptığı işlemlerde eski sevgililer dönmüş. ben de yaptırmak istiorum 2010dan beri unutamadığım eski sevgilim için. sizce günah mı :S değer mi yoksa acı çekmeye devam mı
senin tarih ne zman:)
Evet, ben cuma günü gitmiştim. Arkadaşım ödedi hesabı öyle hatırlıyorum ücreti. Umut diye biri var, sorabilirsin.
Ne tarihi ? Falda net tarih vermedi ay falan verdibama yani kafamda bi gelecek plani yaptim ama o bambaska bisey soyledi anda da pek iyi degildi ama bilemem cikar cikamaz
Kolombiya senin bi sozunde kafama takildi o zaman yigide soyliyimde burda yazilqnlari okusun gibilerinde biraz tehdidvari olmus yigide burda kimse hakaret etmediki cikmayabilir ayrica yigit kadinlarklubunden kimseye bakmicaksa burdakilerin olumlu yada olumsuz konusmasi onu etkilemez
Muhalefet in önerdigi serkani bende merak ediyorum hakkinda hayırlısi olsun ama cok umut baglama lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?