ben serkan sunrise cafeyi denmeyi düşünüyorum. yakın olduğu için, gidersem yazarım tekrar.
Gün içerisinde gitmeni tavsiye ederim. Belli ki bir arkadaşımız geç bir saatte orada olmuş ve kendisini bulamamış. Benim iki seferde de gün içinde gittiğimde oradaydı. Ama orada bulamazsanız onu, Serkan Bey kaybeder di mi ama?
ok. ben serkanda karar verdim. onu denicem.
Evet hem eski hem yeniyim canım ve haklısın ne bileyim baya bir olumlu yorum görmüştüm yiğit hakkında o yüzden heveslenmiştim işte neyse vardır bunda da bir hayır😉Bu forumda nispeten yenisin anladığım kadarıyla. Affına sığınarak şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum; gerek Yiğit, gerekse bundan sonra fal baktırmayı düşüneceğin diğer falcılar için, forumun eski sayfalarına sayfalarına bakarak, olabildiğince fazla sayıda üyenin, o falcıyla ilgili görüşlerini oku ve hangisine baktıracağına öncelikle kendin karar ver.
Yiğitin falının çıkmadığı bir ben mi varım?
Tam aksi şeyler yaşadım ilk falıma ocak ayında baktı mart ayı için tarih verdi olmadı. Martta yine gittim haziran dedi o da çıkmadı.Sonra mesaj attım yiğit fallar çıkmıyor dedim büyü mü var acaba dediSıvama
Bana da çıkmamıştı. Bir sen değilsin anlayacağın. Ben 2 yıl önce baktırmıştım.
Bu arada geçen hafta Cafe Laf'dan (Bakırköy) Halil ve Canan' baktırıldı, beğenilmedi. Fiyatlar 35 TL. Bence çok fazla bir fal için. Hem de değmeyen bir fal için. Bir de Kadınlar Kahvesi'nden Umut'a baktırıldı. O beğenilmedi. Burada da fallar 25 TL. olmuş. Fiyatlar baktırmayalı artmış her yerde.
Hafta içi fırsatım olursa iş çıkışı gitmek istiyorum. gidersem hemen yorum yazarım. haftaya tatile çıkıyorum. istanbulda yokum zaten. gelince baktırabilirm. tabi bi kocam kalırsa.
Ciddi misin sevgili bambiyu bende çok heveslenmiştim nosunu yeni öğrendim yarın koşa koşa gidecektim tüh ya😔
Canım etkilemek istemem seni fal sonuçta tabi ama ben ne dediyse aksini yaşamıştım , yolda karşılaştık büyü mü var ki dedi falda öyle birşey söylememişti.Büyü olayını birçok kişiye demiş yiğit bana komik geldi , fal çıkacaktı da sanki büyü yüzünden olmadı gibi yaptı
Sen bilirsin canım ama yiğit biraz pembe tablo çiziyor gibi geldi bana çıkmayan falı da çok ....
Canım sağol aydınlattığın için ne bileyim işte insan bir tesellidir arıyor ama gerçekten büyü mü var demesi ayrı komik sana büyümü var diye sorması ayrı komik o zaman ben şu bahsi geçen sunrise cafe serkan deneyeyim diyorum yani yarın kendimi bir yerlere atmam şart çünkü😊
Hem bana yakın sayılır zaten😉
Rica ederim canım sanırım acil bi durum varİnşallah gönlündekileri verir rabbim sana ...Reklam amaçlı da çok paylaşım oluyor canım dikkat et insan aklı karışınca aman deniyeyim ne olacak diyor ama geçmiş şimdi gelecek tutmayınca olan zamanımıza paramıza ve psikolojimize oluyor.
Formda okuyup gidemediğim Beşiktaş Hande var canım Mi cafede bakıyormuş , çıkıyor diyen çok kişi duydum ama kendim gidemedim , çok sıra olduğu için erken gitmek gerekiyormuş.Gitmek istersen erken git canım , tam adresi bilmiyorum ama internette bulabilirsin , inşallah tüm sorunların çözülür tabi bunlara gerek kalmadan
Biraz acil evet sanırım boynuz parlatıyorum ve endişeliyim 😁
Beşiktaş bana biraz uzak ve hep kısıtlanıyorum oraya gitme buraya gitme diye ama çok bunalırsam göze alıp oraya bile gidebilirim sunrise cafe yorumlarını okudum biraz foursquare da bir deniycem sonra burayada yazarım fikrimi
Ayrıca vakit ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederim canım parmaklarına sağlık ALLAH'a emanet ol inşallah herşey gönlünce olur😌
Beğenmedim. Mevcudu bile asla tutturamadı bende.
Ters dönmesin sonra ?
Fidan 9 nikiyi burdan cok deneyen yok. Zaten sen tavsiye etmistin. bi de forumda boyle seyleri paylasmak yasak sanirim. Fal baktiranlar varsa yazsin buraya tabi yorumlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?