İstanbul'da Fal - Falcılar

ok. ben serkanda karar verdim. onu denicem.

Tamam canım bende yiğiti olmadı yazarız buradan sen serkana ne zaman gidersin[/QU

Hafta içi fırsatım olursa iş çıkışı gitmek istiyorum. gidersem hemen yorum yazarım. haftaya tatile çıkıyorum. istanbulda yokum zaten. gelince baktırabilirm. tabi bi kocam kalırsa.

Evet hem eski hem yeniyim canım ve haklısın ne bileyim baya bir olumlu yorum görmüştüm yiğit hakkında o yüzden heveslenmiştim işte neyse vardır bunda da bir hayır😉

Bana da çıkmamıştı. Bir sen değilsin anlayacağın. Ben 2 yıl önce baktırmıştım.

Bu arada geçen hafta Cafe Laf'dan (Bakırköy) Halil ve Canan' baktırıldı, beğenilmedi. Fiyatlar 35 TL. Bence çok fazla bir fal için. Hem de değmeyen bir fal için. Bir de Kadınlar Kahvesi'nden Umut'a baktırıldı. O da beğenilmedi. Burada da fallar 25 TL. olmuş. Fiyatlar baktırmayalı artmış her yerde.

Son düzenleme:
Hafta içi fırsatım olursa iş çıkışı gitmek istiyorum. gidersem hemen yorum yazarım. haftaya tatile çıkıyorum. istanbulda yokum zaten. gelince baktırabilirm. tabi bi kocam kalırsa.[/QUOTE]

Aaa o da ne demek duymamış olayım kolaymı öyle üzme kendini insanlar me yokuşlardan ne düzlüklere çıkıyorlar dur bir sabır😇

Çkmıyor ama adama talep var o anda insanı etkilediği için sanırım :44 fiyat artışı bizim yüzümüzden her duyduğumuza uçunca adamlar populer oluyo
Laf cafede Andaç ve Çiğdem meşhur canım , Andaç'ın çıktığı çok fal varmış en azından denemeye değer

Hafta içi fırsatım olursa iş çıkışı gitmek istiyorum. gidersem hemen yorum yazarım. haftaya tatile çıkıyorum. istanbulda yokum zaten. gelince baktırabilirm. tabi bi kocam kalırsa.

Aaa o da ne demek duymamış olayım kolaymı öyle üzme kendini insanlar me yokuşlardan ne düzlüklere çıkıyorlar dur bir sabır😇[/QUOTE]

canım annesine taşındı. annesi de gel die arıyo kendi evine gelmiş adam konuşmaya çalışıyorum. aldı bir iki kiyafet gitti. bende yoruldum. bitti mi bitmedi mi belli değil karar veriyorlar ailesiyle. bende koyun gibi bekliyorum. adamın huyu suyu değişti. beni gözden çıkardı gerçek buda bende inanmak istemiyorum neyse hakkımda hayırlısı neyse o olsun.

Ciddi misin sevgili bambiyu bende çok heveslenmiştim nosunu yeni öğrendim yarın koşa koşa gidecektim tüh ya😔

Canım etkilemek istemem seni fal sonuçta tabi ama ben ne dediyse aksini yaşamıştım , yolda karşılaştık büyü mü var ki dedi falda öyle birşey söylememişti.Büyü olayını birçok kişiye demiş yiğit bana komik geldi , fal çıkacaktı da sanki büyü yüzünden olmadı gibi yaptı
Sen bilirsin canım ama yiğit biraz pembe tablo çiziyor gibi geldi bana çıkmayan falı da çok ....

canım annesine taşındı. annesi de gel die arıyo kendi evine gelmiş adam konuşmaya çalışıyorum. aldı bir iki kiyafet gitti. bende yoruldum. bitti mi bitmedi mi belli değil karar veriyorlar ailesiyle. bende koyun gibi bekliyorum. adamın huyu suyu değişti. beni gözden çıkardı gerçek buda bende inanmak istemiyorum neyse hakkımda hayırlısı neyse o olsun.[/QUOTE]

Çok üzüldüm canım ya ne olur şu eşlerin arasına girmese aileler birde yapıcı olacaklarına bazısı o kadar yıkıcı oluyor ki aklım almıyor kolay demesi sanma ama yinede üzülme derim ben benim de başımdan bir evllik geçti ve sonunda ayrıldım inan bana insan herşeyi atlatıyor hayırlısı neyse hakkında onu versin rabbim ALLAH'a emanet ol canım benim😔

Canım sağol aydınlattığın için ne bileyim işte insan bir tesellidir arıyor ama gerçekten büyü mü var demesi ayrı komik sana büyümü var diye sorması ayrı komik o zaman ben şu bahsi geçen sunrise cafe serkan deneyeyim diyorum yani yarın kendimi bir yerlere atmam şart çünkü😊
Hem bana yakın sayılır zaten😉

Rica ederim canım sanırım acil bi durum var İnşallah gönlündekileri verir rabbim sana ...Reklam amaçlı da çok paylaşım oluyor canım dikkat et insan aklı karışınca aman deniyeyim ne olacak diyor ama geçmiş şimdi gelecek tutmayınca olan zamanımıza paramıza ve psikolojimize oluyor.
Formda okuyup gidemediğim Beşiktaş Hande var canım Mi cafede bakıyormuş , çıkıyor diyen çok kişi duydum ama kendim gidemedim , çok sıra olduğu için erken gitmek gerekiyormuş.Gitmek istersen erken git canım , tam adresi bilmiyorum ama internette bulabilirsin , inşallah tüm sorunların çözülür tabi bunlara gerek kalmadan

Biraz acil evet sanırım boynuz parlatıyorum ve endişeliyim 😁
Beşiktaş bana biraz uzak ve hep kısıtlanıyorum oraya gitme buraya gitme diye ama çok bunalırsam göze alıp oraya bile gidebilirim sunrise cafe yorumlarını okudum biraz foursquare da bir deniycem sonra burayada yazarım fikrimi
Ayrıca vakit ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederim canım parmaklarına sağlık ALLAH'a emanet ol inşallah herşey gönlünce olur😌

Canım eminim zordur ama kendini telkin etmeye çalış , kalben ettiğin hiç bir duayı geri çevirmez rabbim.Hande hanıma ben hiç gitmedim ama çok kişi tavsiye etti yazılanlarda çok olumlu .Sana tavsiyem şimdi hassas olduğun için gittiğin bazı falcılar seni yok suya yok yıldıznameye bakalım diye para koparmaya çalışabilir dikkat et bence
Sende Allaha emanet ol... rica ederim ayrıca insanlık öldü mü, keşke elimden fazlası gelse.. Tez zamanda sıkıntılarından kurtulursun inşallah sende çok sağol canım

Son düzenleme:
arkadaşlar bilginize danışmak istiyorum. özellikle de dini bilgisi kuvvetli olanlar için yazıyorum. niki dediğim kişiyle alakalı geçen soracaktım ama tepki toplar diye sormadım. bi yakınımı (eniştemin ablası) enerji yöntemi diyor büyü deil dior ama tam kafam basmıor. bu yöntemle onun eski nişanlısını geri dönderdi. daha evel de yaptığı işlemlerde eski sevgililer dönmüş. ben de yaptırmak istiorum 2010dan beri unutamadığım eski sevgilim için. sizce günah mı :S değer mi yoksa acı çekmeye devam mı

Fidan 9 nikiyi burdan cok deneyen yok. Zaten sen tavsiye etmistin. bi de forumda boyle seyleri paylasmak yasak sanirim. Fal baktiranlar varsa yazsin buraya tabi yorumlari

Son düzenleme:
Ters dönmesin sonra ?

valla tersinden düzünden ziyade günah kısmı endişelendiriyor beni. bi nahide abla var yaptırdı onda 4 4 lük oldu. onun işyerinden biri de yaptırmış sonuç iyi. bir terslik yok. ama ya günahsa :/ beni tek korkutan o

Fidan 9 nikiyi burdan cok deneyen yok. Zaten sen tavsiye etmistin. bi de forumda boyle seyleri paylasmak yasak sanirim. Fal baktiranlar varsa yazsin buraya tabi yorumlari

hayır canım anlamadın. ben büyü günah mıdır. dini bilgisi kuvvetli olan arkadaşlara bunu danışıyorum. hepinize soruyorum. dinen bu ne kadar günahtır :s ya da günah mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…