İstanbul'da Fal - Falcılar

bende serdara gitmeye karar verdim ama. bu saatten sonra orda olur mu bilmem. hiç olmadı kahve baktırırım

Fiyatını ben de merak ediyorum, bana da söyleyebilir misin? Fiyatın açıkça yazılması sakıncalı mı bir de, ben bilmiyorum da

Canım sakıncası var mı bilmiyorum da hani biraz yüksek ya o yüzden ne bileyim birde bana indirim yaptı aslında net fiyatı 400 tl:44:

bende serdara gitmeye karar verdim ama. bu saatten sonra orda olur mu bilmem. hiç olmadı kahve baktırırım

Canım cafenin iletişim bilgileri nette var ara bir sor istersen oradamı diye ama dediğim gibi su falı daha etkili kendin gider konuşursun olmadı gözün tutarsa su falı baktırırsın bana tarih ve isimleri su falında verdi ben falcı değilim çünkü medyumum dedi cnm

Baya yüksekmiş yaaa benim o kadar para vermem mümkün değil tüh...

Doğru söze ne denir aslında benim içinde oldukça yüksek bir rakam ama ordayken bir şey beni dürttü resmen dayanamadım artık değdi değmedi şu an için bakarsan değdi ama gerçeği zaman gösterecek bekliycem:18:

Hem ne bileyim ya mütemadiyen onunla bununla aldatıldığımı öğrendim yani aslında hiç iyi değilim 7 sene bu ya ama gel gör ki bana yine de seni çok seviyor bu adam dedi sırf maymun iştahlılıktanmış

yemişim öyle sevgiyi öyle aşkı olmaz olsun bana sabret dedi ama ben ayrılıcam şüphelerim boş değilmiş

Yine de ispat et bence, gerçekten elinde sağlam kanıtlar olsun, sadece Serdar'ın demesine göre hareket etme ama yine de sen bilirsin tabi.
Canım benim görüyorum gözümle ama hep inkar hep yemin kanıtlık bir durum yok ki adam gözümün önünde muhasebecisiyle ofisinde kapalı kapıların ardında en az bir saat vakit geçiriyor ofisi bağımsız yüzsüzlük edip dalamıyorum da
yanlarına hani ağır hatunuz ya hanım hanımcık whatsapptan full yazışıyorlar görüyorum ama bir şey deyince ben paranoyak ve kıskanç oluyorum yeter artık canıma tak etti vallahi hem serdar adamın karakterini ortaya döktü herşey tuttu bumu tutmayacak çok üzgünüm çok
Biraz bir derdim var topiği gibi oldu ama idare edin canım çok acıyor çünkü

Ay yok çok haklısın canım, insanın canı yanmaz mı tabi ki yanar. Whatsapp yazışmalarının ayrıntısını görebildin mi peki? Eşinin telefonunda şifre var mı? Bir de eşin telefonunu senden kaçırıyor mu?

Canım eşim değil henüz iyi ki de değil ve evet telefonunda şifre var yanından ayırmaz lavaboya bile telefonuyla gidiyor bugüne kadar bir kere bile elime alıp bakamadım teline ben whatssappta yazıştıklarını kendi telimden görüyorum hep aynı anda çevrimiçi hep aynı anda çıkış yapmış oluyorlar ve bu kadın daha birisi başkalarıda olduğunu hissediyorum

Yani ALLAH kimseye yaşatmasın bu acıyı sen onca fedakarlık et istemiyor diye yıllarca bir arkadaş sahibi bile olma habersiz adım dahi atma o böyle bir vicdansızlık yapsın ALLAH'a havale ediyorum en iyi o bilir napıcağını.

Yalnız emin olmadan bısey yapma...sana ısım mı verdı direk serdar

Eşin değilse iyi bence, en azından evlenmeden önce görmüş oldun. Şüpheler de genellikle doğru çıkar aslında. Hakkında hayırlısı olsun. Bence de Allah'a havale et, Çünkü gün olur devran döner, herkes ettiğini bulur

Yalnız emin olmadan bısey yapma...sana ısım mı verdı direk serdar
İsim değil adamın karakteri dedi doyumsuz adam hatta yabancı uyruklu biri daha varmış hangi birinin ismini versin benim kanaat getirmemdeki sebep çok şeyi bildi nokta atışları çok iyiydi karakterini sanki 7 seneyi onunla geçiren oymuş gibi bir bir döktü e bu kadar şeyi bilen adam bunda neden yanılsın ki benimde şüphemi çeken bunca şey varken kesin ya biliyorum zaten ben sırf bunun için gitmiştim fala

Evet haklısın ben bugün üzülür bugün ağlarım çok uzun bir süre atamam belki ama eminim ki ileride o çok daha fazla üzülecek ve ALLAH layığını verecek onunda

Sonrisa07 canım kusura bakma nolur senin de başını ağrıttım ilgine alakana çok teşekkür ederim çok iyisin inşallah ALLAH kalbine göre verir bir tanem çok çok sağol insanın içini dökebilmesi çok başka sağol sağol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…