gogocuk canım mesajım açılsın fiyatı sana özelden yazıcam
Fiyatını ben de merak ediyorum, bana da söyleyebilir misin? Fiyatın açıkça yazılması sakıncalı mı bir de, ben bilmiyorum da
bende serdara gitmeye karar verdim ama. bu saatten sonra orda olur mu bilmem. hiç olmadı kahve baktırırım
Canım sakıncası var mı bilmiyorum da hani biraz yüksek ya o yüzden ne bileyim birde bana indirim yaptı aslında net fiyatı 400 tl:44:
evet baya bi yüksekmiş :)...teşekkürler ...sen memnun kaldıysan önemli olan o...
Canım sakıncası var mı bilmiyorum da hani biraz yüksek ya o yüzden ne bileyim birde bana indirim yaptı aslında net fiyatı 400 tl:44:
Baya yüksekmiş yaaabenim o kadar para vermem mümkün değil tüh...
yemişim öyle sevgiyi öyle aşkı olmaz olsun bana sabret dedi ama ben ayrılıcam şüphelerim boş değilmiş
Canım benim görüyorum gözümle ama hep inkar hep yemin kanıtlık bir durum yok ki adam gözümün önünde muhasebecisiyle ofisinde kapalı kapıların ardında en az bir saat vakit geçiriyor ofisi bağımsız yüzsüzlük edip dalamıyorum daYine de ispat et bence, gerçekten elinde sağlam kanıtlar olsun, sadece Serdar'ın demesine göre hareket etme ama yine de sen bilirsin tabi.
Canım benim görüyorum gözümle ama hep inkar hep yemin kanıtlık bir durum yok ki adam gözümün önünde muhasebecisiyle ofisinde kapalı kapıların ardında en az bir saat vakit geçiriyor ofisi bağımsız yüzsüzlük edip dalamıyorum da
yanlarına hani ağır hatunuz ya hanım hanımcık whatsapptan full yazışıyorlar görüyorum ama bir şey deyince ben paranoyak ve kıskanç oluyorum yeter artık canıma tak etti vallahi hem serdar adamın karakterini ortaya döktü herşey tuttu bumu tutmayacak çok üzgünüm çok
Biraz bir derdim var topiği gibi oldu ama idare edin canım çok acıyor çünkü
Ay yok çok haklısın canım, insanın canı yanmaz mı tabi ki yanar. Whatsapp yazışmalarının ayrıntısını görebildin mi peki? Eşinin telefonunda şifre var mı? Bir de eşin telefonunu senden kaçırıyor mu?
Canım eşim değil henüz iyi ki de değil ve evet telefonunda şifre var yanından ayırmaz lavaboya bile telefonuyla gidiyor bugüne kadar bir kere bile elime alıp bakamadım teline ben whatssappta yazıştıklarını kendi telimden görüyorum hep aynı anda çevrimiçi hep aynı anda çıkış yapmış oluyorlar ve bu kadın daha birisi başkalarıda olduğunu hissediyorum
Canım eşim değil henüz iyi ki de değil ve evet telefonunda şifre var yanından ayırmaz lavaboya bile telefonuyla gidiyor bugüne kadar bir kere bile elime alıp bakamadım teline ben whatssappta yazıştıklarını kendi telimden görüyorum hep aynı anda çevrimiçi hep aynı anda çıkış yapmış oluyorlar ve bu kadın daha birisi başkalarıda olduğunu hissediyorum
İsim değil adamın karakteri dedi doyumsuz adam hatta yabancı uyruklu biri daha varmış hangi birinin ismini versin benim kanaat getirmemdeki sebep çok şeyi bildi nokta atışları çok iyiydi karakterini sanki 7 seneyi onunla geçiren oymuş gibi bir bir döktü e bu kadar şeyi bilen adam bunda neden yanılsın ki benimde şüphemi çeken bunca şey varken kesin ya biliyorum zaten ben sırf bunun için gitmiştim falaYalnız emin olmadan bısey yapma...sana ısım mı verdı direk serdar
Evet haklısın ben bugün üzülür bugün ağlarım çok uzun bir süre atamam belki ama eminim ki ileride o çok daha fazla üzülecek ve ALLAH layığını verecek onundaEşin değilse iyi bence, en azından evlenmeden önce görmüş oldun. Şüpheler de genellikle doğru çıkar aslında. Hakkında hayırlısı olsun. Bence de Allah'a havale et, Çünkü gün olur devran döner, herkes ettiğini bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?