İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım ne kadar dinlersin bilmiyorum ama daha önce böyle hocayım diyen birine kendimi kaptırıp hayatımı mahvettigim için yazıyorum. Genelde para almak için üstünde bir sey yoksa bile var derler. Bozcam der dua yaziyorum der su hazirladim der. Bana da kismetin bagli demisti. Isin ilginci kac tane arkadasimi goturduysem hepsine üstünde büyü var o var bu var. En son dedik ki bu kadar insanin işi gücü yok herkes birbirine büyü mü yaptiriyor. O yazdıkları dualarla icirdikleri sularla vs ustune 3 harflilerini gonderiyor ve asil o zaman işlerin yolunda gitmiyor. Islerin yolunda gitmedikce de sen para verip ona gidiyorsun üstümde bir sey var hic bir işim rast gitmiyor diye. Bu böyle bir kisir döngü. En son bana bil falci senin üstünde bir dua var korumak için (nazar içindi) yazılmış ama bu sana cok negatif enerji veriyor onu 2 gün sirkeli suda beklet ve dere göl deniz gibi bir suya st demisti. Cidden o duayi suda bekletirken 2 gün boyunca deli gibi bas agrisi cektim. Atinca hepsi gecti hatta yoluna bile girdi diyebilirim. Bol bol ayetel kurs

Bol bol ayetel kursu oku. Bana da bir falci demisti ustunde bir dua var (nazar içindi) yazılmış ama bu sana zarar veriyor 2 gün sirkeli suda beklet ve dere göl deniz gibi bir yere at demisti. Dedigi gibi 2 gun suda bekletirken 2 gün boyunca deli gibi bas agrisi cektim. Atinca hepsi gecti hatta yoluna bile girdi diyebilirim. Bol bol ayetel kursu oku bence. Oyle tiplere de sakin bulasma. Hepsi ayni çünkü. Ben buyu yapmiyorum yapilmisi bozuyorum kismetini aciyorum falan hepsi hikaye. Hepsi 3 harflilerle calisiyor. Bir seyler ters gidiyor. Sen de ters gittikce ona gidiyorsun üstümde bir sey mi var diye. Böyle bir kisir dongu canim.

Cnm cok tesekkur ederim. . Uzun uzun aciklama yaptığın icin de ekstra teşekkür ederim. . Bende senin gibi düşünüyorum cnm..

Birde su bahsediler serdar nerde ne fali bakiyoo gerckten merak ettim
Geçen hafta Serdar beye su falı baktırdım kendisi Bakırköy'de Sunrise kafede bakıyor .Çok fal baktırmam her halde toplasan bir elin parmağını geçmez ama insan seni hiç tanımayan birinden kendisi ile hatta çevresindekiler ile ilgili öyle şeyler duyunca İşte bu ! diyor.Ben ucuz veya pahalı meselelerine girmek istemiyorum çünkü herkezin durumu,ihtiyacı farklı ama paranın karşılığı almak derseniz o zaman kesinlikle EVET derim.Ben pişman olmadım hatta keşke onu en azından 1 ay önce tanısaymışım da başım o zaman dara düşmezmiş diye düşünüyorum (Ama ne yapalım kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş )Özet olarak ben Serdar Beyden geçmiş ve umarım ki gelecekle ilgili doğru cevaplar ,biraz acımasız eleştiriler ama en sonunda çok olumlu duygular aldım eğer niyetiniz varsa umarım aynı olumlu ruh hali sizi de yakalar .size Serdar Beyin numarasını da vermek istiyorum çünkü sitede ben kendim de numara aramaktan sıkıldım bu numaradan kendisine ulaşabiliriniz : 05354116276
NOT :Kendinize ve kendisine dürüst davranırsanız kafanızı biraz toplayıp ne istediğinizi bilerek giderseniz çok fayda görürsünüz

Andaç bana da cok güzel şeyler soylemisti haziranin ilk haftasi icinde dedi. Verdigi en erkenn tarih. Cikarsa yazicam ama baya memnun ayrildim ve enerjisi de kotu degildi cikinca bir bas agrisi falan çökmedi

lucky35cim merhaba, acaba andaçın vaktiyle sana söledikleri çıktı mı? Ben de baktırdım ve yakın tarihler verdi ama bilemiyorum. bir de halile de baktırmışsın sen sanırım ne diyorsun tavsiye eder misin? baktırılır mı? :)

Merhaba ilk kez yazıyorum Saadet hanımın ve yiğidin nosunu atabilir misiniz. Ayrıca Kadıköy'de iyi bakan bildiğiniz biri var mı?

canım yanlş anlamışsın ben senin tepki gösterdiğin olayda seni desteklemek için yazmıştm:)

Baktirdiklarim iyi kotu yorumlarim
1.oznur ve pinar kardesler. Anda cok iyiler ama ikusine birden baktirmaya gerek yok farkli bisi demicekler
2.elmira ilk fallarda cok iyi durum analizi yapti ama vakitleri cikmadi
3.telde bakan yigit verdigi vakit cikmadi ayrica burdan arayan herkese bakmam der ama sonra israr edince bakar durum analizi iyi

Baska tavsiyeniz varsa telde baktirabilirim

Teşekkür ederim canım kalite saygı şart :* şurda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz ne sahtekarlar var onlarla ugrascagına baskalarına saran tipleri anlamıyorum ve burda çok var onlardan :)

kızlar merhaba baktırdığım fallarla ilgili bilgi vereyim bende
bakırköy enfal, yiğit,ümraniye didem,en son ada'ya baktırdım.Genel olarak hepsi geçmişi ve mevcut durumu bildiler ama gelecekle ilgili verdikleri tarih çıkmadı.. ada'nın verdiği tarihe daha var onu bekliyorum..Beni en çok etkileyen didem olmuştu çok ayrıntıya girmişti ve doğru tespitleri vardı ama numarasını değiştirmiş ulaşamıyorum.
Bana niki'nin numarasını ve öznur ,pınar hanımın numarasını yollarsanız sevinirim

Fidan_9 siz zannedersem niki ' ye fal baktırmıssınız ve ulaşabilmissiniz . Bana iletişim bilgilerini rica etsem ulastırabilir misiniz ? Özel mesaj yollayamıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…