Handede cok sıraa oluyor gercekten cok 10 dk bakıyor bilmiyorum söylediği şeylerin benim acımdan doğru olmasına imkan yok zaman verdi bakalım çıkarsa yazarım o yuzden değer yada degmez diye bişi deiyememCanım nasıldı Hande? =)
Hadi ya o kadar bekleyip 10 dakika :/ gerçi 10dakika seni tatmin ediyorsa orası ayrı ama çok mu pembe tablo çizdi neden imkan yok dedin canım? Özelden de yazabilirsinHandede cok sıraa oluyor gercekten cok 10 dk bakıyor bilmiyorum söylediği şeylerin benim acımdan doğru olmasına imkan yok zaman verdi bakalım çıkarsa yazarım o yuzden değer yada degmez diye bişi deiyemem
seninlemi ugraşıcam canım param var baktırıyorum sanamı hesap verecem belli uzmansın baksana reklam falan :) kim kime baktırırsa baktırsın bana ne hastamısınız nesınız sızın belliki reklam kaygınız varda saldırdınız dırek :)Kes be sen kimsin bana heyecanli diyorsun reklamcimisin ne haltsin.
Bu sayfada aylik 500tl alip sogusleyebilecegin enayi leri bulamaz sin yanlis adrestesin.
Arkadaşlar beyniniz var değil mi ve kullanıyorsunuz da silah zoruyla baktırın dıyen oldumu sordunuz cevap verdım belliki arkadaslar alısmıs aynı kısılerı pohpohlamaya reklam yapmaya yenı bır ısım duyunca hemen heycan yaptılar ben saydıgınız bır cok kafede fal baktırdım hepsınıde az cok bılıyorum aman canım olacak ay senı sevıyo askık sana ılk kez bırı bana olmıcak bosa vakıt harcıyosun gozunu ac dedı ve ılk bırı bana 2.gunu fal baktırmak ıstıyorum deyınce red ettı kımın reklam yaptıgı ortda ısı gucu olmayan herkes falcı olmus ay bır de burda laf anlatıyorum ya tuhaf bır tıp yuzunden arastırıp oyle baktırın her ıyı dıyene kosmayın ben olanı bıtenı soyledım ısıne gelen cıddıye alır gelmeyen almaz ama şahsa saldırmanın mantıgı yokya evet lütfen
ya evet lütfen para avcılığı için siteye gelmeyin ya :S yanlış anlamayın reklamcı demiorum kimseye ama bu yorumum bu yorumu okuyup da kötü niyetli olanlara gelsin. rica ediyorum bizi yanlış yönlendirmeyin. burada kimse sabancının torunu değil çok fazla para ödüyoruz fal gibi şeylere ve piyasadaki üçkağıtçılar yüzünden çok az kişiye güvenebiliyoruz.
Ona ben de baktırdım memnun kaldım ama tek sıkıntım istediğinde ulaşamıyosun ve biraz sert bir tip :) acımasız yorumları olabiliyor tabi ki mantıklı olan bu ama alışkın olmayınca sarsıyor biraz... Şu ara ulaşamıyorum yakın bir zamanda iletişim kurduysanız bana özelden numarasını mesajlar mısınız teşekkürler...Merhaba arkadaşlar symbol cafe ve melekler kahvesinin bir çok falcısına gittim iyi olanlar var ama geçenlerde arkadaşımın yanına Bursa'ya gittiğimde baktırdığım biri oldu. Normalde İstanbul'dada yaşıyormuş çocuk, grup ayarlamıştı arkadaşım öyle baktırdım ayda bir bursaya geliyormuş ve bir çok müşterisi var oturmuş olan. Ben çok memnun kaldım ve numarasını aldım telefondan da bakıyor ve çoğu klasik falcılar gibi sizi motive edip duymak istediklerinizi söylemiyor gerçekçi bir şekilde bakıyor ,benim aradığımda buydu ve birçok kişi fal baktırırken bunu bekler. Sonuç olarak gerçekleri duymaktan korkmuyorsanız amacınız sadece iyi şeyler duymak değil ise buyrun deneyin derim ki yorumlara baktığım kadarı ile burda da adı geçiyor baktıran kişiler var ve onlarda memnun kalmışlar. İsmi Kurtuluş KURT, baktırın ve deneyin derimNumarasınıda yazıyorum; beşyüzkırkbeş üçyüzotuzdört sıfırbir onbeş.
tabi ki :) :) :)Haftasonu andaca gittim varmı yorum isteyen
Durum analizi çok çok iyiydi bazı yerlerde oylenokta atışları yaptiki sok oldum gelecek içinse bos ümitler vermedi ayrıcada bizim ankara falcilari gibi saygısız değil çok düzgün davrandı eğer gelecek soylediklrride çıkarsa ankaradan fal baktirmaya gelirim andacatabi ki
Ona ben de baktırdım memnun kaldım ama tek sıkıntım istediğinde ulaşamıyosun ve biraz sert bir tipacımasız yorumları olabiliyor tabi ki mantıklı olan bu ama alışkın olmayınca sarsıyor biraz... Şu ara ulaşamıyorum yakın bir zamanda iletişim kurduysanız bana özelden numarasını mesajlar mısınız teşekkürler...
Andaç benimde favorim bakırköyün en iyisiDurum analizi çok çok iyiydi bazı yerlerde oylenokta atışları yaptiki sok oldum gelecek içinse bos ümitler vermedi ayrıcada bizim ankara falcilari gibi saygısız değil çok düzgün davrandı eğer gelecek soylediklrride çıkarsa ankaradan fal baktirmaya gelirim andaca
Size söylediklerinden ne gibi çıkanlar oldu bahseder misiniz biraz?Andaç benimde favorim bakırköyün en iyisiHatta Çiğdem hanım bile kendisine baktırıyor zaman zaman denk geldim =)
İş ve özel hayatımla ilgili olaylar anlatımına benzer şekilde gelişti ,özele girmeden özet haliyleSize söylediklerinden ne gibi çıkanlar oldu bahseder misiniz biraz?
Bakim ucretlimi?adres tel atarmisin bana ben fatihteyim:)Kızlar fatihte mehmet hoca varmış. . Arayip durumunuzu söylüyorsunuz sonra 2 saat gecince arayip dinliosunuz..bana sey dedi.. senin kismetin bagli dedi.. 100 lira vericekmisim.. akabinde bana kargoyla dua gonderecekmis.. duyan bilen var mi?
Bakim ücretli degil.. akabinde bi dua vs istersen 100 lira .. ozelden yolluyorum bi dene bana da söyle cnm.. bakalim biBakim ucretlimi?adres tel atarmisin bana ben fatihteyim
Merhaba arkadasım andac ın tlf bende rica etsem :) ucret yatırımı falan nasıl oluyoMerhabalar arada telefonunu açmıyor bende bir kaç kere arayıp ulaşamadım sonra mesaj bıraktım bir süre sonra geri döndü sende mesaj bırak geri dönüş yapıcaktır. Ben numarasını yazdım o numarayı kullanıyor mutlaka geri dönüş yapıcaktır.
Merhaba arkadasım andac ın tlf bende rica etsemMerhabalar arada telefonunu açmıyor bende bir kaç kere arayıp ulaşamadım sonra mesaj bıraktım bir süre sonra geri döndü sende mesaj bırak geri dönüş yapıcaktır. Ben numarasını yazdım o numarayı kullanıyor mutlaka geri dönüş yapıcaktır.
Bildigi biseyler var mı? Nasıl sence??Bakim ücretli degil.. akabinde bi dua vs istersen 100 lira .. ozelden yolluyorum bi dene bana da söyle cnm.. bakalim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?