İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben arzuhaldeki arzuya gittim dediği hiç bi şey çıkmadı ne şimdiki durumu nede geçmişi bildi bende parana yazık olur derim ben ama karar senin tabiki

Fal müptelaları olarak hepimiz biliyorum ki baktırmadan duramıyoruz. Bu süre zarfında onlarca bazılarımız yüzüü
aşkın falcı deniyorlar.
Bazı falcılar gerçekten iz bırakırken bazıları sönük kalıyor bazıları ise tam fiyasko..
Ben Ankara'da yaşıyorum ama iş gereği her sene 3 4 ay İstanbul'da oluyorum.
Şu ana kadar İstanbul'da fal baktırdığım aklımda kalan yerleri ve değerlendirmelerini paylaşmak istedim

1-Taksim-cafenin adını hatırlamıyorum İstiklal'den ilk girişte aşağı inerken 150 metre kadar solda kalıyor. Medyum Psikolog Dilara-- FACİA+SOHBET EDERKEN KENDİNİ MASUM BİRİ GÖSTERMEK İÇİN ÇOK YALAN SÖYLÜYOR

2-Avcılar-Geronimo Cafe: Tam felaket. Hiçbir bilgisi tekniği yokken sırf insanları söğüşlemek için kurulmuş garip insanlı fal cafe..

3-Mevsim Deniz: Yeri İstanbul'daymış ama ben telefondan baktırmıştım. İnanılmaz isabetsiz ve saçma

4-Belkıs Beşbudak: Tv'lere falan çıkıomuş çok methettiler aradım kötünün iyisi işte. Belli ama hisleri fena değil

5-Kadıköy Zodiac Cafe: 2 ayrı kişiye baktırdım. Birinin adı Alpay diğerini hatrlamıoyorum. Sizi tatmin edebilecek bişi söylemek için 10 tane soru soruyorlar . Be kardeşim ben sana her şeyi anlattıktan sonra senin onun üzerinden tahmin yapman ne işe yarar. Bari içinde olduğum durumlardan birine dair bir şey bil de onun üstünden konuş.

6-Elmira hanım. zamanında buradan öğrenip aramıştım fena sayılmazdı. Durumu çok iyi bilmişti ama ileriye dönük verdiği tarihler olmadı. Bazı büyü tarzı işlemlerinde de başarılı olduğunu söyledi giden arkadaşlarım.

7-Beşiktaş sembol cafede nihan ya da nihal hanım vardı. Gayet iyiydi verdiği tarihler ve anı iyi bildi ama dönüm noktası olacak türden olaylar vermiyor. Yani 1 AY SONRA İŞYERİNİZİN PERSONEL MÜDÜRÜ İŞTEN ATILACAK gibi tahminler ki onlar da benim öğrenmek istediğim şeyler değil:) 2 kez gittim 2sinde de başarılı isabetli ama esas merak ettiğim meseleler değil.

8-Benim için çok değerli olan ve sürekli ismini burada zikrettiğim Niki Lauda, şans eseri uzun süre yurtdışında olduğu için görmediğim ablamla türkiyeye glediğinde istiklalde oturup çay içerken geçmişi anarken gençlerin oturduğu bir masada onlara fal bakarken dikkatimi çeken sonra ablamla masaya gidip selam verdikten sonra bize de fal bakması için ricada bulunmamız sonrası bizi kırmayıp falımıza bakan ve sonrasında bağımlılık yapan birisi. genç ve çok kibardı. espriler yapar ve sürekli insanları güldürürdü. esrarengiz bir falcı gibi değil de standupçı gibi bi çocuktu ve onunla tanışmamız sonrasında bağımız kopmadı uzun süre telefonda da baktırdık ettik. sonra telefonu ulaşılmaz oldu ama nette buldum yine kendisini. fal konusunda çok iyi olsa da beni bazı yaptıkları ürkütmedi değil. internette bir gün sayfassında biriyle konuşmasına şahit olduk. eski sevgiliyi döndürme işleminden sonra bazı şeyler konuşuluyordu. konuyu merak edip üsteledik. sonra çevremde 2 kişi işlem yaptırdı ve başarılı oldu. eski sevgilileri döndü ama ben burada da sorduğumda etrafa da sorduğumda bu tür işlemlerin günah olduğu söylendiği için girişmedim.

9- Ankara tunalı hilmi caddesi fazilet abla: sanki sizin en yakın dostunuz gibi her şeyi sayar bilir ana dair hemen her şey bilir. tahminleri çıkar ama tarihler biraz karışır. ona rağmen süper diyebilirim. ama sadece yerinde bakıyor. telefonla ya da internet üzerinden bakmıyor. zaten teknolojiyle de alakası yoktur hiç

10- İstanbul acıbadem fatoş hanım. çok pozitif ve tutarlı. ana dair çok iyi şeyler bilmese de içinizi okuyup neyin olmasını istediğinizi ya da neyden kurtulmak istediğinizi söylüyor. çok da iyi tahmin ediyor. ama biraz tuzluydu sanırım geçen sene 100 liraydı. telefonunu kaybettim. ama herhalde gitsem acıbademe bulurum:)

Vallaha ben baktırdım hemde 2-3 kez. Bilemiyorum ya. O an evet kesinlikle kendini iyi hissettiriyor hatta bazı şeyleri sırf o pozitif söyleyip gazladığı için bile yapıyorsun ama sonraları bi tuhaf olmaya başladı iş nedense. Bilemedim biraz daha elle tutulur şeyler istiyorum sanırım artık.

Ben arzuhaldeki arzuya gittim dediği hiç bi şey çıkmadı ne şimdiki durumu nede geçmişi bildi bende parana yazık olur derim ben ama karar senin tabiki
Fos çıktı diyorsun tamamdır canım sağol =)
Beşiktaş Hande nin fallarının çıktığı oluyor mu kızlar bilgisi olan var mı?

Ankara'daki Fazilet abla nerde sekerim, nasil ulasabiliriz, telefonu/adresi var mi?

Ankara'daki Fazilet abla nerde sekerim, nasil ulasabiliriz, telefonu/adresi var mi?

telefonu yok da adresi verim. tunalı hilmi caddesinde döner fabrikası mı ney var. onun tam karşısında 2 apartman arası bir cafe var zaten afiş de var ufak bi tane fal diye. orada. nisandan beri gitmedim ama duruyordur %99

Fos çıktı diyorsun tamamdır canım sağol =)
Beşiktaş Hande nin fallarının çıktığı oluyor mu kızlar bilgisi olan var mı?
Ben de sordum beşiktaş handeyi ama bi yanıt alamadım sabahın köründe gidip beklemek okadar saat değermi acaba çok öven var bilemiyorum ama yarın erken kalkabilirsem gidicem burdan yazarım

Ben de sordum beşiktaş handeyi ama bi yanıt alamadım sabahın köründe gidip beklemek okadar saat değermi acaba çok öven var bilemiyorum ama yarın erken kalkabilirsem gidicem burdan yazarım
Haber bekliyoruz şeker senden =) Kısa -uzun -nokta atışlı nasıl bakıyor =)

Beşiktaş handeye geldim bu sabah 9:30 gibi geldiğimde 25 kişi vardı 12 de sıra numarası dagıttlar gelen herkez acayip övüyor ve cıktıgını söylüyolar haberiniz olsun ben henüz baktırmadım sıram gelmedi ama yaklasık 55 kişi birikmişti 35 kişiden fazlasını almıyolar

hande'nin dedikleri bir bana mı çıkmadı. anı da bilememişti. kış ayı soğukta çok da beklemiştim üstelik.

Merhaba arkadaşlar symbol cafe ve melekler kahvesinin bir çok falcısına gittim iyi olanlar var ama geçenlerde arkadaşımın yanına Bursa'ya gittiğimde baktırdığım biri oldu. Normalde İstanbul'dada yaşıyormuş çocuk, grup ayarlamıştı arkadaşım öyle baktırdım ayda bir bursaya geliyormuş ve bir çok müşterisi var oturmuş olan. Ben çok memnun kaldım ve numarasını aldım telefondan da bakıyor ve çoğu klasik falcılar gibi sizi motive edip duymak istediklerinizi söylemiyor gerçekçi bir şekilde bakıyor ,benim aradığımda buydu ve birçok kişi fal baktırırken bunu bekler. Sonuç olarak gerçekleri duymaktan korkmuyorsanız amacınız sadece iyi şeyler duymak değil ise buyrun deneyin derim ki yorumlara baktığım kadarı ile burda da adı geçiyor baktıran kişiler var ve onlarda memnun kalmışlar. İsmi Kurtuluş KURT, baktırın ve deneyin derim Numarasınıda yazıyorum; beşyüzkırkbeş üçyüzotuzdört sıfırbir onbeş.

Bu kadar kişi olduğuna göre boş biri olamaz bana göre=)
Merakla bekliyorum canım yorumlarını 9 da falan gitsek anca ön sıralar olacak demek ki=)

merhabalr niki laudanın numarası varsa özelden gönderebilir misiniz?

niki'yi ben de alabilir miyim lütfen?

Selam, bana da Niki'nin telefon numarasını gönderebilir misiniz?

Canım nasıldı Hande? =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…