İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu kişilere ben de baktırdım son 1 ay içinde. Vakti tutturmaları değil de, henüz hiçbirisinin söylediklerinden gerçekleşen birşey yok. Sizde olacak şeyi tutturan var mı

Az once niki ye ulastım fakat birden icime bi korku dustu bunu onada soyledim oda bakmam size dedi :) birazdan tekrar konuscam :)

Papatya merhaba bilmem birden cok korktum kalbim pırpır atıyo: ) hic boyle olmamıstı bana dediki avuc ici resim ve el yazın gerekli bende kahve falına baksanız dedim kabul etmwdi. Siz baktırdınız sanırım nasıl sizce?

Hayır, henüz baktıramadım. Daha önce böyle fal baktırma tecrübeniz yok mu? Siz kendisiyle telefonla mı konuştunuz?

Hayır, henüz baktıramadım. Daha önce böyle fal baktırma tecrübeniz yok mu? Siz kendisiyle telefonla mı konuştunuz?
Dalgasına birde hep kahve falına baktırmısımdır cok nadir yok netten konustuk hesapno 40 tl yatırcakmısım sonra bakınca netten yazıcakmıs gene sacma degil mi tlf no bile yok anlamadım

Canim andaçın verdigi tarihler olmadi. Hatta bir digeri de agustosun ortasiydi o da olmadı. Andaç anlık analizlerde çok iyidir ve cok odaklanarak fal bakar daldan dala atlamaz. Karakter analizi cok iyidir ancak verdigi tarihlerin hic biri tutmadi. Peceteye yazmıştı peçete hala duruyor. Halil andac kadar odaklanamiyor önceki mesajlarimda da yazmistim. Bi isten bahseder sonra asktan sonra a kisisinden sonra geri doner işle alakali bir sey soyler. Biraz da ağızdan laf alarak bakiyor sorular soruyor. Ki yazdim daha once de falci bana soru sorunca masadan kalkip gidesim gelir hep. ANCAK tam olarak olmasa da halilin haziran sonu dedigi bir olay oldu benzer bir sekilde. Işimle ilgili soyledigi sey ise olmadi. Tesadüf müydü bildiği icin mi tuttu bilemiyorum. Gelecek konusunda ikisine de kefil olamam. Şimdiyi istiyorum dersen andaç derim

Teşekkür ederim yanıtın için canım. Bakarken bana çok tutarlı çok inandırıcı gelmişti ve bana da ağustos sonuna doğru net olmasa da ortalama bir tarih verdi. Acaba tutar mı dedim. Ama sanmıyorum. Sanırım genelde hiç bir falcı tutturamıyor

Aynen dediğim gibi cok tutarli bakar analizler de iyi olunca bana da oyle gelmisti. Hatta andac haziranin ilk haftasi demisti symbol cafe besiktas subesindeki nihal de 8 haziran demisti. Oyle olunca ben bi umutlandim falan yakin tarihler diye. Ama cikmadi malesef.

Bu kişilere ben de baktırdım son 1 ay içinde. Vakti tutturmaları değil de, henüz hiçbirisinin söylediklerinden gerçekleşen birşey yok. Sizde olacak şeyi tutturan var mı
Henuz bende de yok tutan elmiranin zamanlari yaniliyor ama digerleri daha uzun zaman vermis gibiydi hatirkadigim

Kizlar internette bakip cikanlari guzel falcilari sayiyorum. Basta : falalem tugce cetin yarisindan cogu cikti dediklerinin . Binnaz abla umut isik tespitler cok iyi . Fahriye isiksacan ve acelya tugra cok iyi bu kisiler. Eger cafe ortaminda baktircaksaniz duygum cafe kevser ve laf cafe halil iyi gercekten. En kotuleri soyluyorum. Binnaz abla. Elmas sezer tam bir sallamasyon yarisi burc yorumu . Falalem. Nalan abla karmakarisik sacma bir faldi cikmadida

oof of içim daraldı yahu. şu fallarda verilen tarihler gelse de yeni fal baktırsak:)

Kızlar Kurtuluş'a bu hafta telefondan baktırdım sonunda ulaşabildim çok yoğun. Sonuçtan yine memnunum çok detaya girip anlatmak istemiyorum falımı ama kısaca özetlersem tespitleri ve gördükleri beni hep şaşırtıyor ve çok doğru oluyor. Sizde baktırın derim. Numarasınıda tekrar veriyorum bazen açmıyor çok yoğun oluyor ama mesaj atınca sonrasında geri dönüş yapıyor-- beşyüzkırkbeş üçyüzotuzdört sıfırbir onbeş.

Bu serdar bey bana kimseye numaramı vermiyorum sadece sana vericem demişti bakıyorum numarası buralarda yazılıyo ben şimdi onun falına nasıl inanayım......

Niki birden ünlü mü oldu:).teli yok saklanan sadece bir yerde adı geçen birisi.İnanmıyorum böylelerine.reklama ihtiyacım yok derler burada kendi reklamlarını yaparlar.

Niki birden ünlü mü oldu:).teli yok saklanan sadece bir yerde adı geçen birisi.İnanmıyorum böylelerine.reklama ihtiyacım yok derler burada kendi reklamlarını yaparlar.
bu laf bana geldiyse inan artık tınlamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…