İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar vakit olmadığından Niki ve Hicran ın iletişimlerini burdan atıyorum. Herkese tek tek yazamicam

Niki face de profil resmi aziz nesin yazısı olan
Hicran Gaziosmanpaşa da sea cafesinin adı numarasi 5347633798

nihayet benden başka birinin de niki hakkında güzel sözler söylemesi beni sevindirdi. yoksa kendimi reklamcı gibi hissedecektim:)

Niki bence hicbisey bilmiyo tam sallapati.. Ben falalem tugce cetinden sasmam bide yeni faworim binnaz abla umut isik..
Niki bence hicbisey bilmiyo tam sallapati.. Ben falalem tugce cetinden sasmam bide yeni faworim binnaz abla umut isik..
Ben asla Niki'yi tavsiye etmiyorum.

Hicran a bnde gittim 2 kere. . Henuz dediklerini yasamadim.. belki kendini geliştirmistir.. kurslara gidiyordu

Edirne Melahat telefonunu ben de bulamadım. Adresi Edirnede Menzilahir mahallesindeymiş. Bu mahallenin muhtarının komşusuymuş.

belkıs hanım iyidir onu çok önceden bilirim. zaten geçmişte fal için saydığım kişiler arasında ondan iyi cümlelerle bahsetmiştim. sanırım biraz fiyatı yüksekti ama değiyor.
başka bir konuya gelicem. damla diye biri buradan sanırım. damlam nickli biri, niki'ye demiş ki bana bunları facebooktan niki yazdı. demiş ki niki çok adın geçior kadınlar kulübünde. ben de oradan aldım falan demiş link vermiş. sonra nikiyle damla arasında sanırım tartışma olmuş damla onun hakkında bazı olumsuz cümleler kurmuş. şimdi facebookumu açtığımda niki bana uzunca yazmış bir daha adımı o sitede yazma diye . bişelere sinirlenmiş sanırım. son baktığım birkaç kişi kibardı sen de öyle ama o siteden gelen bazı kişiler yüzünden artık bakmıcam demiş. özür dilerim burda söylemelimiyim bunu ama tuğba kevser diye biri kadınlar kulübünden eklemiş demiş ki sen bak ben sana yarn yollasam olur mu. tamam filan demişler. sonra o kişi falı beğenmedim bari ayıp olmasın yarısını yollayayım falan demiş. o da ben dilenci değilim demiş istememiş falan. hep benzer şeyler olmuş maalesef bu siteden. o yüzden ben de nasibimi aldım. daha tövbe kmsenin adını önermem eski üyelerin önerdiklerini dikkate alır ağzımı açmam yorum da yapmam kimse hakkında . sonra başkalarının yaptığı işler yüzünden ben de nasibimi alıyorum. bir de niki bu sitenin tam nasıl bişi olduğunu bilmediğinden dolayı buradan gelenleri benim arkadaşım ve tavsiyemle gelenler sandığından arada kötü oldum. nyse isim cisim vermiorumm daha. sizin varsa şu an anadolu yakasında bldiğinz iyi birileri öğrenmek isterim bu haftaiçi istanbul anadolu yakasına gelicem iyi bir falcı lazım

Evet Fidan_9 malesef böyle insanlar var Önce falı baktırıp duymak istediği şeyleri duyamayınca çamura yatan 40 değil de 20 versem olmaz mı diyen hatta insanları karalayan kişiler var hayatımızda..

Nice fallar baktırdım boktann ama baştan fiyatım budur diyen birine o kadar değilde bukadar yatırsam dediğim hiç olmadı neye anlaştıysam o

Niki ye böyleleri baktırmasın arkadaşlar onlara kızıp bize de bakmıyacak en sonunda.. Ben memnun kaldım dediğini yaşadım kaybetmek istemiyorum

Falcıdır en nihayetinde Allah değil ya şerşeyi bilsin. Zaten herşeyi bilse 40 değil 400 ister öyle değil mi

fay dem cafe diye bi yere gittim kadıköyde haftasonu, öznur diye bi kız baktı, bu kadar mı berbat fal bakılır , 2 dakika sürmedi kahve falı, geçmişte olmayan şeyler söyledi, en ufak bir şey tutturamadı kahveyi açmıyor bile, dışından bakıp saçmalıyor, bana da daha önce giden bir arkadaşımada bacağında sorun var fıtık ameliyatı olucan demiş, herkesi fıtık yapmış, toplasan 10 cümle kuruyor motor takmış gibi sonra da yolluyor, 25 tl çöp oldu vallahi sakın ha uğramayın bile , paranıza yazık, zaten tövbe ettim , Allahtan başkası bilemez geleceği, oturun bir yasin okuyun dua edin dileğinizi dileğin, o parayı da illa harcicam diyorsanız ihtiyacı olana verin sevaba girersiniz ...

Edirne Melahat telefonunu ben de bulamadım. Adresi Edirnede Menzilahir mahallesindeymiş. Bu mahallenin muhtarının komşusuymuş.
Canım ben kendi deneyimimi paylaşayım bundan 8 sene önce gitmiştik o sıralar arabanın orjinal anahtarı kaybolmuştu da o zamanın parası 400 liraya yapılıyodu kalktık gittik .Bize anahtarın kalabalık bir yerde kaybolduğunu aramamazı söyledi biz de ne yapalım anahtarı sipariş ettik yalan olmasın ama 2-3gün sonra hava soğuyunca yalancı bir kürküm var onu giydim elimi cebime atmamla beraber Allahım olamaz anahtar cebimden çıktı .Benim Melahat maceram budur.

Yani Melahat bilemedi diyorsun yanlış anlamadıysam?

arkadaşlar mi cafe handeyi deneyeniniz varsa lütfen yorum yapsın bende yeni üyeyim ve bu ara falcı falcı dolaşıorum lütfen deneyimlerinizi ve tavsiyelernizi paylaşırmısınız birde symbol nihal e baktırdım en son nasıl daha önce baktıran varmıdır?

Mi Cafe Hande yi erken saatten beri arıyorum.Kımse cevap vermıyor! nasıl randevu alıcaz kı bu sekılde bılen bırı varsa yardımcı olabılır mı? referans fln mı gerekıyor

Handede cok sıraa oluyor gercekten cok 10 dk bakıyor bilmiyorum söylediği şeylerin benim acımdan doğru olmasına imkan yok zaman verdi bakalım çıkarsa yazarım o yuzden değer yada degmez diye bişi deiyemem
Mi Cafe Hande yi erken saatten beri arıyorum.Kımse cevap vermıyor! nasıl randevu alıcaz kı bu sekılde bılen bırı varsa yardımcı olabılır mı? referans fln mı gerekıyor

mi cafe handeye Ben hiç gitmedim çok merak ediyorum fakat randevuyu telefonla değil yazılanlara göre cafe ye sabah erken saatte gidip sıra tuturak alıyorsun.

Maalesef telefona cevap veren yok. Ben de cumartesi saat 13:00 14:00 gibi gittim. Ama baktiramadan dondum cunku cafe 12 de aciliyormus o sirada kapida bekleyenlerden baslayarak randevu sirasi olusturuyorlarmis 35 kisiden fazlasini da almiyorlar. 12 de listeye adini yazdirip bekliyorsunuz yani. Dedigim gibi gittigim saatte o liste coktan dolmustu. Buraya gelip randevu almaniz lazim bizim sizi gormemiz lazim dedi hande hanimin annesi...

Peki nasıl bakıyor bu hande cıkan varmı falı ya o kadar kişi gittiğine göre vardır herhalde bi çıkan falı

saat 12 de gidersen de baktıamazsın ben saat 9:10 da ordaydım ve 21. sıradaydım çalışanlar hafta sonu gitsin sadece pazartesi kapalı cafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…