Niki bence hicbisey bilmiyo tam sallapati.. Ben falalem tugce cetinden sasmam bide yeni faworim binnaz abla umut isik..
Niki bence hicbisey bilmiyo tam sallapati.. Ben falalem tugce cetinden sasmam bide yeni faworim binnaz abla umut isik..
Ben asla Niki'yi tavsiye etmiyorum.Kızlar çooookkk fal baktırmış çok eski bir üye olarak bir kaç şey söylemek istiyorum. Niki Lauda ile ilgili yazılar görünce ben de fikrimi paylaşayım istedim.
Ben kendisine geçen hafta baktırdım.. Tespitleri çok doğruydu.. Hep kibar ve saygılıydı.. Beni ve erkek arkadaşımın karakterini öyle bir özetlediki nerde hata yaptığını anlıyo insan..
Verdiği zamanlardan 3 tanesi uzun vadeli ama yakın tarih verdiği 2 şey oldu. Hem de o yazarken gülmüştüm sallıyo diye
Ben sıkıldım yeter artık bitsin fal diye o sıkılmadı fal anlatmaktan :)) Ben burdan çok nadir falcı öneririm (önermek lazım çünkü insanlar bunun için burada..... iyi falcı bulmak için...)
Niki bunlardan biri..
Hicran a bnde gittim 2 kere. . Henuz dediklerini yasamadim.. belki kendini geliştirmistir.. kurslara gidiyorduBir de Hicran abla var favorim evinde bakıyodu.
Baktı insanlar çok yığıldı Cafe açtı kendine komşularını rahatsız etmemek için.
kimi götürdüysem müdavimi oldu
Son aylarda coştu artık eve gidiyorum söylediğini gece yaşıyorum.
Arkadaşa TEM de başına birşey gelecek dedi.. Mardin dönüşü TEM de arabalarının motoru alev almış.. Çocuk yuhhhh abla bu ne dedi
Edirne Melahat telefonunu ben de bulamadım. Adresi Edirnede Menzilahir mahallesindeymiş. Bu mahallenin muhtarının komşusuymuş.Kizlar Mi Cafe Hande ye fal baktiranlardan yorum alabilir miyiz? Cumartesi gunu gittim fakat baktiramadan döndüm cunku 35 kisiden fazlaya bakmiyormus ve cafe acilir acilmaz zaten liste doluyormus... O denli ugrasmaya beklemeye deger mi gercekten nasil biridir? Acikcasi gecmis ve ani bilen degil de gelecekle ilgili nokta atislari yapan ve tabiki tutturmus birileri lazim bana Hande bu kisi mi? :) son kez fal baktirmayi dusunuyorum bu yuzden de jubileyi saglam yapmak lazim :) Edirnedeki Melahata gidesim vardi ama ona da ulasabilene ask olsun ne telefon ne de adres var :)
nikinin teli atar mısınız hanımlar?
vermiyorsanız sizin tercihinizdir, ne bu sert çıkış anlamadım? dilediğiniz mesafeden seyredin de sorumun yanıtı olmayan cevaplar vermeyin lütfenben daha ne telefon ne link veririm. artık bir süre uzaktan seyrederim burayı
Canım ben kendi deneyimimi paylaşayım bundan 8 sene önce gitmiştik o sıralar arabanın orjinal anahtarı kaybolmuştu da o zamanın parası 400 liraya yapılıyodu kalktık gittik .Bize anahtarın kalabalık bir yerde kaybolduğunu aramamazı söyledi biz de ne yapalım anahtarı sipariş ettik yalan olmasın ama 2-3gün sonra hava soğuyunca yalancı bir kürküm var onu giydim elimi cebime atmamla beraber Allahım olamaz anahtar cebimden çıktı .Benim Melahat maceram budur.Edirne Melahat telefonunu ben de bulamadım. Adresi Edirnede Menzilahir mahallesindeymiş. Bu mahallenin muhtarının komşusuymuş.
Yani Melahat bilemedi diyorsun yanlış anlamadıysam?Canım ben kendi deneyimimi paylaşayım bundan 8 sene önce gitmiştik o sıralar arabanın orjinal anahtarı kaybolmuştu da o zamanın parası 400 liraya yapılıyodu kalktık gittik .Bize anahtarın kalabalık bir yerde kaybolduğunu aramamazı söyledi biz de ne yapalım anahtarı sipariş ettik yalan olmasın ama 2-3gün sonra hava soğuyunca yalancı bir kürküm var onu giydim elimi cebime atmamla beraber Allahım olamaz anahtar cebimden çıktı .Benim Melahat maceram budur.
Edirne Melahat telefonunu ben de bulamadım. Adresi Edirnede Menzilahir mahallesindeymiş. Bu mahallenin muhtarının komşusuymuş.
Handede cok sıraa oluyor gercekten cok 10 dk bakıyor bilmiyorum söylediği şeylerin benim acımdan doğru olmasına imkan yok zaman verdi bakalım çıkarsa yazarım o yuzden değer yada degmez diye bişi deiyemem
Mi Cafe Hande yi erken saatten beri arıyorum.Kımse cevap vermıyor! nasıl randevu alıcaz kı bu sekılde bılen bırı varsa yardımcı olabılır mı? referans fln mı gerekıyor
Mi Cafe Hande yi erken saatten beri arıyorum.Kımse cevap vermıyor! nasıl randevu alıcaz kı bu sekılde bılen bırı varsa yardımcı olabılır mı? referans fln mı gerekıyor
Maalesef telefona cevap veren yok. Ben de cumartesi saat 13:00 14:00 gibi gittim. Ama baktiramadan dondum cunku cafe 12 de aciliyormus o sirada kapida bekleyenlerden baslayarak randevu sirasi olusturuyorlarmis 35 kisiden fazlasini da almiyorlar. 12 de listeye adini yazdirip bekliyorsunuz yani. Dedigim gibi gittigim saatte o liste coktan dolmustu. Buraya gelip randevu almaniz lazim bizim sizi gormemiz lazim dedi hande hanimin annesi...
Maalesef telefona cevap veren yok. Ben de cumartesi saat 13:00 14:00 gibi gittim. Ama baktiramadan dondum cunku cafe 12 de aciliyormus o sirada kapida bekleyenlerden baslayarak randevu sirasi olusturuyorlarmis 35 kisiden fazlasini da almiyorlar. 12 de listeye adini yazdirip bekliyorsunuz yani. Dedigim gibi gittigim saatte o liste coktan dolmustu. Buraya gelip randevu almaniz lazim bizim sizi gormemiz lazim dedi hande hanimin annesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?