İstanbul'da Fal - Falcılar

handeye ben baktırdım cnm enerjisi çok iyi anı ve durumu çok iyi kişi analizi ve kişi düşünleride iyi sanki beni bana anlatıo kendinden çok emin ve seri bir anlatımı var gelecekle ilgili tarihler verdi henüz beklemedeyim olursa yazıcam

karşı tarafın düşüncelerini biliyormu peki

ben bi kez gittim cnm ordaki arkadaşlardada konuştuk kimisi 2 .geldiğini söylediği bi kaç seyin çıktığını söylüyor açıkcası benim beklentim düşüktü tarot baktırmadım daha önce ama handenin durum analizleri ve kişi analizleri çok başarılıydı gelecekle ilgili tarihler verdi en az 3 4 ayı var beklemedeyim olursa paylaşıcam burdan anlatımı güzel kendinden emin konuşuo cafe 12 de açılıo tabi çoğu kişi sabahtan sıraya girio cafe açıldığında numara dağıtıyolar günlük 35 kişi alıolar eğer kalırsa 12 de aramaya başlayanlara telde randevu veirolar ama ben hiç duymadım telden alabilen çünkü herkes sabah 8 9 gidio gidiceksen bu saatlerde gitmeni önenirirm geçen siteden bi arkadaş 9.30 da gitmesine rağmen baktıramamış

Yani sana karşıdaki böyle böyle düşünüyor dedi ve sen daha sonra öyle düşünerek yaptığını mı öğrendin?
varsa öneribeleceğiniz birileri denemek istiyorum nerdeyse iki günde bir fal baktırır oldum fulya varmış symbol nişantaşında denemeye değermi?

Yani Melahat bilemedi diyorsun yanlış anlamadıysam?
En azından bizim anahtarın yerini bilemedi ,hatta bana sana fal bakmam,senin falına bakılmış dedi ve de bakmadı ,eşime ve arkadaşıma bakmışdı ama çok dikkat çekecek şeyler yoktu .O zamandan sonra çok az fal baktırdım

Melahatla ilgili bunlari duymak beni rahatlatti yoksa hep acaba gitsemiydik diyip duracaktim :) tesekkurler...

varsa öneribeleceğiniz birileri denemek istiyorum nerdeyse iki günde bir fal baktırır oldum fulya varmış symbol nişantaşında denemeye değermi?

Aslında ben de hani şunun dediği çıktı git mutlaka diyebileceğim pek yok. Söylediklerini denemedim daha birşey diyemem. HAndeyi mesela denemek istiyorum. Yakın zamanda aklımda olan odur. Onun dışında Laf Cafe Andaçı fena bulmadım ben ama gelecek ile ilgili sölediklerine henüz zaman var o yüzden çıktı diyemem, ama şuan analizi falan mantıklıydı. Onun dışında şuna git dene diyebileceğim kimse yok canım ya, çokca baktırdım ama çoğunun verdiği zamanlar henüz gelmedi, kimisi de söz etmeye bile değmez bence. Ama Andaç denenebilir.

Bircok kisiye fal baktirdim,daha onceki yorumlarimda da bahsettim. Ve eger dedigin gibi bu aralar falci falci geziyorsan, parca parca ona buna 25 30 tl verip 1~2 dk baktirip tatmin olmadan cikacagina Belkiz'a git... ben su fali baktirmistim cok da begenmistim şok bir halde ciktim yanindan. Soyledigi bir seyin olmasini bekliyorum olursa tekrar gideceğim. Reklamini yapmam gereken biri degil o yuzden rahat rahat tavsiye edebiliyorum, internetten bakarsan hak verirsin bana.

Verdiğiniz numara belkizin sanirim
ben cenk beyi aradim bugün.
Durumumu anlattım. Hislerimi de.
benden ne isim aldi ne de baska sey
nasihat etti. Disardan anlatinca ben de kendime nasihat etmesini biliyorum ancak hissettiğim ve yaşadığım bu değil.
Açıkçası tavrindan hosnut olmadim
medyum tavsiyesi diye bir site var.bugun o siteyi buldum. Biraz karisik bir site. Yaklaşık 12-13 yildir buyulerden dolayi mahlukatlar zihnimle oynuyordu. Hocalardan birini aradim. Telefonda konuştuk. Rahmani olan mahlukatlarina sordu ve sorunun bendekiler olduğunu söyledi. Uzaklastirmak icin alimlerden koruma almistim ama etrafimda ve cevremdelermis. Parasini yatırdim ve telefonda beni okudu simdi de verdigi dualari okuyacagim. Mahlukatlari yakti ancak akraba istilasina karşı 3 gunde bir konusacagiz on gunnsonra tekrar yapacak. Ve o insan da sana hayırlı dedi. Onun da zihniyle senin ngibi oynuyorlar dedi. 13 yildir defalarca evliligin esiginden döndüm. Artik takadim kalmadi.
rabbim yardimcimiz olsun.

Kızlar cafelerdeki falcılar akşamları da fal bakıyorlar mı? Taksim symbol cafeye gidicem de ama ancak 9 gibi filan orda olurum
Bir de taksim civarı önerebiecğiniz başka birileri var mı

bende Belkız hn ın numarasını bulup randevu almıştım fakat vazgeçtim gitmekten bir kaç ay önce açıkçası büyü falan olaylarına yönlendirir die korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…