İstanbul'da Fal - Falcılar

akşam symbol fulya ya gittim çok vasat olucak falan filan dedi ama hep iyi bir döneme giriosun deyip durdu hiç memnun
kalmadım andacı bu arada çok severim ve sürekli giderim fallarına gelince çok nokta atış yaptığı yaşadığım şeyler oldu verdiği tarihleride tuttu bana fakat son bir kaç falı tutmuyor bakalım kısmet belki zamanlar şaşmıştır ve dediğin gibi an ve kişilik analizinde denenmemsi gereken falcılardandır.

kızlar serdar sunrise kafe ilk dediği çıkmadı diğerini bekliyorum bir kaç gün kaldı yanı öyle 400 tl lik su falı durumu yok şuanda bilginize

Son düzenleme:
bakırköyde önerebileceğin başka falcı varmı?belki laf halile giderim bu akşam ona ne zamandır baktırmıyorum

canım bakırköy de gül hanım varmış onu iyi dediler. biraz yaşlı bir kadınmış. bende hiç gitmedim. yerini bilen varsa lütfen yazabilir mi?

bakırköyde ermeni bir kadın varmış onu tavsiye eden var mı? yeri nerededir.

Nadya'yı mı soruyorsun acaba? Ermeni tarotu bakıyor. Artıbir Cafede kendisi. Ben ona baktırdım, tam böyle fal gibi değildi ama durum analizi çok iyiydi. Geleceğe yönelik hiç birşey söylemedi sadece ışık var dua et falan dedi. Aslında bakınca mantıklı bir faldı :)))

bakırköyde önerebileceğin başka falcı varmı?belki laf halile giderim bu akşam ona ne zamandır baktırmıyorum

Belki mandal cafe ada da olabilir. o da fena değil bence. Henüz verdiği tarihler gelmedi. Çok genel bakıyor bir de detaylı değil. ama fena değildi bence. Durum analizini de beğenmiştim.

Belki mandal cafe ada da olabilir. o da fena değil bence. Henüz verdiği tarihler gelmedi. Çok genel bakıyor bir de detaylı değil. ama fena değildi bence. Durum analizini de beğenmiştim.

kesinlikle mandal adayı tavsiye etmiyorum ben ordan ağlaya ağlaya çıktım o kadar kötü konuştuki bana ve dediğinin tam tersi çıktı çok şükür

kesinlikle mandal adayı tavsiye etmiyorum ben ordan ağlaya ağlaya çıktım o kadar kötü konuştuki bana ve dediğinin tam tersi çıktı çok şükür

bakırköyde birde talin die biri varmış o nerde bakıyor baktıran varmı acaba?

canım eksibir cafeymiş cafenin ismi daha öncede iyidir die yorum yapan olmuş denesemmi

gül hanımı tanıyormusun gül'e bi arkadaş baktırmış ona git dedi. ama yerini bilmiyorum.

bende Belkız hn ın numarasını bulup randevu almıştım fakat vazgeçtim gitmekten bir kaç ay önce açıkçası büyü falan olaylarına yönlendirir die korktum.
Yaa canim valla ne yalan soyleyeyim su falina hic baktirmamistim nasil bakidigini da bilmiyordum arapca biseyler yazip suya koyup dua edip bana da dua okutunca bi an korktum, ama sende buyu var gel sana muska yazayim sunu yapalim bunu yapalim falan demedi, aksine falin cok guzel sadece yildizin dusuk o yuzden cevrende olanlardan nazardan falan da etkileniyrsun dedi. Dedigim gibi senin duygusal boslugundan faydalanip ne kadar para koparirsam kardir derdinde degil. Hatta benden ince bi kiz vardi ona daha onceden de fal bakmis sevgilin madde kullaniyor demis kiz asla olmaz oyle bisey demis ve cocugu madde kullanirken yakalamis tekrar gelmis, hatta kiz isinden ayrilmis o yuzden parasi pek yokmus 20 30 gibi bisey verdi Belkiz hanim da "inan bana bunu da almazdim ama almayinca agirlik yapiyor"falan dedi kiza... dedigim gibi ben kafama estikce fal baktiriyordum hatta arkadaslarimi arasinda dalga konusu bile olmuştum:) ama simdi belkiz ve nil hanimdan sonra kimsenin baktigi fal tatmin etmiyor beni cunku bana genel yorumlar degil nokta atisi yapan birileri lazim. Varsa onereceginiz oyle birileri gidebilirim...

canım eksibir cafeymiş cafenin ismi daha öncede iyidir die yorum yapan olmuş denesemmi

Ay evet pardon ya eksibir olacak. Yani deneyebilirsin ama dediğim gibi çok iyi falan diyemiyorum. Geleceğe yönelik ise nerdeyse hiçbirşey sölemedi.

Talin'i bilmiyorum, nerde bakıyor? Tavsiye eden var mı?

ne kadara bakıyor peki su falını birde nil kim bende çok nokta atış arıorum o yüzden gittiğim çoğu kişi beni tatmin etmedi

ne kadara bakıyor peki su falını birde nil kim bende çok nokta atış arıorum o yüzden gittiğim çoğu kişi beni tatmin etmedi
Canim Belkiz Besiktas Ortakoyde, su falini 150 TL ye bakti bana, sanirim kahve falini da 75 e bakiyor. Acik konusmak gerekirse taksim ve bakirkoydeki falcilara verdigim paralari ve degmedigini belkiza fal baktirdigimda gordum bu yuzden de 150 tl baktigi fala karşılık cok gelmedi ama kisiden kisiye gore degisir tabi. Nil hanim da eskisehirde tesadufen denk geldigim biri ve belkiz la ayni nokta atislarini yapti. Hatta Belkizin soyledigi hayatima girecek insanin ismini Nilden de duyunca bembeyaz oldum... Nil kahve fali bakiyor 20 tl ye baktirmisti. Ve eskisehire gidip gelen yada bi haftasonu eskisehiri de gezme bahanesiyle gidebilecek olanlar istanbulda 150 tl verecegine hem gezmis olur hem de falini baktirabilir kesinlikle tavsiye ederim.

en son gitiğim falcıları yazayım öneri isterseniz verebilirim

beşiktaş symbol nihal
nişantaşı symbol fulya
laf andaç
fincan şenay
bakırköy violet cafe kadının ismini bilmiyorum.

Canım fincan şenay ve violet cafedeki kadın nasıllardı? Ben onlara baktırmadım. Bu arada üç vakit didem tam anlamıyla fosss Tavsiye etmem. Enfali denemedim daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…