- 18 Ağustos 2014
- 52
- 3
- 13
Bircok kisiye fal baktirdim,daha onceki yorumlarimda da bahsettim. Ve eger dedigin gibi bu aralar falci falci geziyorsan, parca parca ona buna 25 30 tl verip 1~2 dk baktirip tatmin olmadan cikacagina Belkiz'a git... ben su fali baktirmistim cok da begenmistim şok bir halde ciktim yanindan. Soyledigi bir seyin olmasini bekliyorum olursa tekrar gideceğim. Reklamini yapmam gereken biri degil o yuzden rahat rahat tavsiye edebiliyorum, internetten bakarsan hak verirsin bana.
kızlar serdar sunrise kafe ilk dediği çıkmadı diğerini bekliyorum bir kaç gün kaldı yanı öyle 400 tl lik durum yok şuanda bilginize
bakırköyde önerebileceğin başka falcı varmı?belki laf halile giderim bu akşam ona ne zamandır baktırmıyorum
bakırköyde ermeni bir kadın varmış onu tavsiye eden var mı? yeri nerededir.
bakırköyde önerebileceğin başka falcı varmı?belki laf halile giderim bu akşam ona ne zamandır baktırmıyorum
Belki mandal cafe ada da olabilir. o da fena değil bence. Henüz verdiği tarihler gelmedi. Çok genel bakıyor bir de detaylı değil. ama fena değildi bence. Durum analizini de beğenmiştim.
Belki mandal cafe ada da olabilir. o da fena değil bence. Henüz verdiği tarihler gelmedi. Çok genel bakıyor bir de detaylı değil. ama fena değildi bence. Durum analizini de beğenmiştim.
Nadya'yı mı soruyorsun acaba? Ermeni tarotu bakıyor. Artıbir Cafede kendisi. Ben ona baktırdım, tam böyle fal gibi değildi ama durum analizi çok iyiydi. Geleceğe yönelik hiç birşey söylemedi sadece ışık var dua et falan dedi. Aslında bakınca mantıklı bir faldı :)))
Nadya'yı mı soruyorsun acaba? Ermeni tarotu bakıyor. Artıbir Cafede kendisi. Ben ona baktırdım, tam böyle fal gibi değildi ama durum analizi çok iyiydi. Geleceğe yönelik hiç birşey söylemedi sadece ışık var dua et falan dedi. Aslında bakınca mantıklı bir faldı :)))
Yaa canim valla ne yalan soyleyeyim su falina hic baktirmamistim nasil bakidigini da bilmiyordum arapca biseyler yazip suya koyup dua edip bana da dua okutunca bi an korktum, ama sende buyu var gel sana muska yazayim sunu yapalim bunu yapalim falan demedi, aksine falin cok guzel sadece yildizin dusuk o yuzden cevrende olanlardan nazardan falan da etkileniyrsun dedi. Dedigim gibi senin duygusal boslugundan faydalanip ne kadar para koparirsam kardir derdinde degil. Hatta benden ince bi kiz vardi ona daha onceden de fal bakmis sevgilin madde kullaniyor demis kiz asla olmaz oyle bisey demis ve cocugu madde kullanirken yakalamis tekrar gelmis, hatta kiz isinden ayrilmis o yuzden parasi pek yokmus 20 30 gibi bisey verdi Belkiz hanim da "inan bana bunu da almazdim ama almayinca agirlik yapiyor"falan dedi kiza... dedigim gibi ben kafama estikce fal baktiriyordum hatta arkadaslarimi arasinda dalga konusu bile olmuştum:) ama simdi belkiz ve nil hanimdan sonra kimsenin baktigi fal tatmin etmiyor beni cunku bana genel yorumlar degil nokta atisi yapan birileri lazim. Varsa onereceginiz oyle birileri gidebilirim...bende Belkız hn ın numarasını bulup randevu almıştım fakat vazgeçtim gitmekten bir kaç ay önce açıkçası büyü falan olaylarına yönlendirir die korktum.
canım eksibir cafeymiş cafenin ismi daha öncede iyidir die yorum yapan olmuş denesemmi
gül hanımı tanıyormusun gül'e bi arkadaş baktırmış ona git dedi. ama yerini bilmiyorum.
Yaa canim valla ne yalan soyleyeyim su falina hic baktirmamistim nasil bakidigini da bilmiyordum arapca biseyler yazip suya koyup dua edip bana da dua okutunca bi an korktum, ama sende buyu var gel sana muska yazayim sunu yapalim bunu yapalim falan demedi, aksine falin cok guzel sadece yildizin dusuk o yuzden cevrende olanlardan nazardan falan da etkileniyrsun dedi. Dedigim gibi senin duygusal boslugundan faydalanip ne kadar para koparirsam kardir derdinde degil. Hatta benden ince bi kiz vardi ona daha onceden de fal bakmis sevgilin madde kullaniyor demis kiz asla olmaz oyle bisey demis ve cocugu madde kullanirken yakalamis tekrar gelmis, hatta kiz isinden ayrilmis o yuzden parasi pek yokmus 20 30 gibi bisey verdi Belkiz hanim da "inan bana bunu da almazdim ama almayinca agirlik yapiyor"falan dedi kiza... dedigim gibi ben kafama estikce fal baktiriyordum hatta arkadaslarimi arasinda dalga konusu bile olmuştum:) ama simdi belkiz ve nil hanimdan sonra kimsenin baktigi fal tatmin etmiyor beni cunku bana genel yorumlar degil nokta atisi yapan birileri lazim. Varsa onereceginiz oyle birileri gidebilirim...
ne kadara bakıyor peki su falını birde nil kim bende çok nokta atış arıorum o yüzden gittiğim çoğu kişi beni tatmin etmedi
Canim Belkiz Besiktas Ortakoyde, su falini 150 TL ye bakti bana, sanirim kahve falini da 75 e bakiyor. Acik konusmak gerekirse taksim ve bakirkoydeki falcilara verdigim paralari ve degmedigini belkiza fal baktirdigimda gordum bu yuzden de 150 tl baktigi fala karşılık cok gelmedi ama kisiden kisiye gore degisir tabi. Nil hanim da eskisehirde tesadufen denk geldigim biri ve belkiz la ayni nokta atislarini yapti. Hatta Belkizin soyledigi hayatima girecek insanin ismini Nilden de duyunca bembeyaz oldum... Nil kahve fali bakiyor 20 tl ye baktirmisti. Ve eskisehire gidip gelen yada bi haftasonu eskisehiri de gezme bahanesiyle gidebilecek olanlar istanbulda 150 tl verecegine hem gezmis olur hem de falini baktirabilir kesinlikle tavsiye ederim.ne kadara bakıyor peki su falını birde nil kim bende çok nokta atış arıorum o yüzden gittiğim çoğu kişi beni tatmin etmedi
birde üç vakit didem ve enfal var bakırköyde onları denedinmi nasıllar?
varsa öneribeleceğiniz birileri denemek istiyorum nerdeyse iki günde bir fal baktırır oldum fulya varmış symbol nişantaşında denemeye değermi?[/QUO
söyle söyliyim karşımdaki kişinin zaten ne hissettiğini ne düşündüğünü az çok biliorum ama hande daha detaya girdi diyim
en son gitiğim falcıları yazayım öneri isterseniz verebilirim
beşiktaş symbol nihal
nişantaşı symbol fulya
laf andaç
fincan şenay
bakırköy violet cafe kadının ismini bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?