- 18 Ağustos 2014
- 52
- 3
- 13
Canım fincan şenay ve violet cafedeki kadın nasıllardı? Ben onlara baktırmadım. Bu arada üç vakit didem tam anlamıyla fosssTavsiye etmem. Enfali denemedim daha.
violet cafedeki kadın idare eder ama git diyemem değmez onun yerine fincan cafe şenayı daha çok beğenirim ve tavsiye ederim söyledikleri doğrudur kötüyse kötüyü söyler dediği tarihleri ara ara tuttu çok uzun sürmez falı anı iyi söyler kişiyi ii tarif eder.Çokta abartılmaz tabi.Denenebilir.
bu belkıs hanım tel.e bakıyor mu?
Fincan cafe de senaya da neslihan a da fal baktirmis biri olarak kesinlikle neslihani oneririm. Senayda cok iyi bakiyor ama neslihan bence daha iyi. Senay cok seri bi sekilde anlatiyor o yuzden ben odaklanamamistim ve seri anlattigi icin çabuk bitiriyor fali. Ama nesihan daha sakin ve uzun uzun anlatiyor, sen soru sormaya devam ettikce de devam ediyor fala. Benim tavsiyem neslihandir.... neslihan hep orda olmuyor ama gitmeden once arayip sorun isterseniz...
neslihanı hep görüyorum şenaya gittikçe ama hiç denemedim deneyeceğimteşekkür ederim varmı başka tavsiyen yada çıktı dediğin falcı bakırköyde
Fincan cafe de senaya da neslihan a da fal baktirmis biri olarak kesinlikle neslihani oneririm. Senayda cok iyi bakiyor ama neslihan bence daha iyi. Senay cok seri bi sekilde anlatiyor o yuzden ben odaklanamamistim ve seri anlattigi icin çabuk bitiriyor fali. Ama nesihan daha sakin ve uzun uzun anlatiyor, sen soru sormaya devam ettikce de devam ediyor fala. Benim tavsiyem neslihandir.... neslihan hep orda olmuyor ama gitmeden once arayip sorun isterseniz...
Nişantaşı smybol cafeden kimi önerirsiniz kaç paraya bakıyorlar
Merhaba.
Taksim Sarmaşık Cafede Hasan Bey'e baktırdınız mı hiç? Ben baktırmıştım ama bana gelecekle ilgili nerdeyse hiçbir şey söylemedi.
Eskişehir Nil: cafeyi aradım, yarın arayın dediler. Telefonla bakabilecek mi acaba, bunu soracağım.
Bir de Hicran abla var favorim evinde bakıyodu.
Baktı insanlar çok yığıldı Cafe açtı kendine komşularını rahatsız etmemek için.
kimi götürdüysem müdavimi oldu
Son aylarda coştu artık eve gidiyorum söylediğini gece yaşıyorum.
Arkadaşa TEM de başına birşey gelecek dedi.. Mardin dönüşü TEM de arabalarının motoru alev almış.. Çocuk yuhhhh abla bu ne dedi
Nikinin yada medyum belkıs I'n tel nosunu gönderecek var ök
Fincan cafe senayı bende beğenmiştim mantıklı ve seri dediğin gibi.Soru soracaktım ama hızına yetişememiştim diye hatırlıyorum=)Fincan cafe de senaya da neslihan a da fal baktirmis biri olarak kesinlikle neslihani oneririm. Senayda cok iyi bakiyor ama neslihan bence daha iyi. Senay cok seri bi sekilde anlatiyor o yuzden ben odaklanamamistim ve seri anlattigi icin çabuk bitiriyor fali. Ama nesihan daha sakin ve uzun uzun anlatiyor, sen soru sormaya devam ettikce de devam ediyor fala. Benim tavsiyem neslihandir.... neslihan hep orda olmuyor ama gitmeden once arayip sorun isterseniz...
Fincan cafe senayı bende beğenmiştim mantıklı ve seri dediğin gibi.Soru soracaktım ama hızına yetişememiştim diye hatırlıyorum=)
Neslihan hangi günler orada bilgin var mı?Dedikleri falan çıktı sanırım ?
Umuscn siz zaten o kadar para vermisiniz ki falcılara toparlandıgınıza sukur edin :) bu arada gecmis olsun.Arkadaşlar merhaba bir süredir girmiyordum sisteme. Baya bir değişmiş binnaz abla sayfası kapanmış filan. 2 aydır bir konu hakkında isimlerini vereceğim falcılara fal yorumlattım. Benim eczanem var yaklaşık 1 sene oldu ve maddi yönden çok sıkıntılar yaşadım. Bu sıkıntılar ne zaman bitecek diye sordum falcılara birkaç gün önce yüklü bir para geldi ve sıkıntıları atlattım çok şükür. Şimdi bu konuda olumlu ve olumsuz yorum yapan falcıları sizlerle paylaşmak istedim.
Olumlu Konuşanlar
Fal alem
Rezzan Abla; En kısa sürede hiçbir sıkıntımın kalmayacağını söyledi.
Ester Kira; En kısa zamanda sana para gelecek demişti.
Biryolunvar
Rad Mirza; En geç 3 aya rahatlayacaksın demişti
Feyzan; Gelecek ayın ortalarında sana bir yakınından para gelecek ve seni nispeten rahatlatacak demişti.
İlkay Gür; Bu ay içerisinde seni rahatlatacak kadar para gelecek demişti.
Derin Kaya; Yaz bitmeden para konusunda çok rahatlayacaksın demişti.
Fal sepeti
Melek; Sıkıntın en kısa zamanda çözülecek demişti.
Nesibe; Birkaç aya sıkıntın kalmayacak demişti.
Binnaz Abla
Pınar Gökçe; Seneye anca sıkıntıların geçecek dedi. Harcamalarına dikkat et dedi
Hülya Demir; Bu altı ayda parasal yönden hiçbir sıkıntın kalmayacak dedi.
Tellwe
Medyum Selena; Bir aya sıkıntın tamamen bitecek demişti.
Medyum Taylan; Üç aya sıkıntılar bitecek yeni bir sayfa açacaksın demişti.
Olumsuz Konuşanlar
Binnaz Abla
Pınar Gökçe; Seneye anca sıkıntıların geçecek dedi. Harcamalarına dikkat et dedi
Fal alem
Nurşah: Bu konuda ümitli olmamam gerektiğini ve kendimi hazırlamamı söyledi
Tellwe
Pierre; İş yerini kapat, zararın neresinden dönersen kar dedi.
Alwin; Bu iş yerini en kısa zamanda kapatmamı ve başka işlere bakmamı söyledi.
Umuscn siz zaten o kadar para vermisiniz ki falcılara toparlandıgınıza sukur edin :) bu arada gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?