İstanbul'da Fal - Falcılar

ciddimisin nasıl ulaşabiliriz bu nikiye ya

dediğim gibi ya sadece günaha girme konusunda korkularım var o da kimsenin hayatına bir bela kaza vermiyoruz sadece gönüllerin birleşimi var günah değil dedi. artık valla varsa da onun boynuna bana yok dedi o lafa göre yapıyorum varsa günahı boynuna

nyse link falan isteyenler var özelden filan. ben buraya link yazmıcam niki lauda yazınca facebookta aziz nesin fotolu çkan kişi

Ee baktırabildin mi handeye ne diyosun hande hakkındaki yorumun nedir?

Canim baktirdin mi handeye fal? Nasildi yorumunu alabilir miyim?

yarın eski sözlümün dönmesi için gerekli olan dualar vs işleri halledicem nikiyle. sonucunu buradan yazarım. şimdi bugüne kadar kime yaptıysa oldu şans ya bende olmaz ama hayırlısı. doğru mu yapıorum blmiorum ama Allahım affet:)

Reklamlar bitti ....
bakıyorum da isimler telefonlar havada uçuşuyor da ben neden isim yazınca böyle oluyor. aa çok pardon sanırım komisyon aldığınız kişilerin işleri düşerse size de olumsuz yansır ne de olsa işiniz gücünüz yok tek işiniz burada reklam yapıp komisyon almak çok pardon belki de sen adı geçen falcılardan birisindir. bana da baksana kaça bakıyorsun

Fatihteyim kız gel sana beleş bakcam içimden geldi

Selam hande için bana mesaj atanlar oldu burayada yazma geregı duydum cafe mi hande 2 kere baktirdim ilk baktirdigimda cok begenmisdim yazdim zaten bunuda an ile ilgili cogu seyi bilmisdi verdigi 3 gunluk bir tarihte cikmisdi. Daha sonra 3 ay kadar sure sonra tekrar baktirdim ve gercekten cok kotuydu verdigi tarihlerin cikmamasini gctim kendiyle ole bir celistiki anlatamam ilk baktirdigimda asla dedigi sey icin son baktirdigimda senin icin harika dedi zaten baktirirken yuzum dustu. Kisacasi baslarda cok tavsiye etmeme ragmen asla onermiyorum dedikleri cikmiyor. Ve kendiyle celisiyor ama sohbet etmek icin gercekten gidilebilir cok tatli kendisi :)

Oncelikle tesekkurler... valla bunlari duymak cok iyi oldu cunku sabah 8 de uyanip yollara dusecektim su bahsedilen 9 da baslayan anlamsiz kuyruga girmek icin, o yuzden bu aciklaman super oldu :) o zaman herkese iyi geceler iyi uykular :)

Uzun zmndır herkes yazıyor ama cidden kimse cıkıpta ya şu diyememis oyle ise ne yapıyoruz kesin care dua baskada bir soze gerek yok :)

damlam34 ne diyorsun ara ara yazıyorsun bir haftadır manasız bişiler. biz de farkındayız çok masum bişi olmadığını falın ama napalım baktırıyoruz eğer başka söze gerek yoksa fal forumuna da girme. şöyle konuşup insanların moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…