- 18 Ağustos 2014
- 52
- 3
- 13
tam 26 gün önce ablam dediğim şenkal ablamla niki'ye şenkal ablanın eski sözlüsünün geri dönmesi için gitmiştik. dua okuma ve duaları işleme gibi bitakım şeyler yapıp 20gün içinde döneceğini söylemişti. 20 günden sonra bir şey olmayınca umudumuzu kaybetmeye başlamıştık ki nihayet bu sabah şenkal ablamı arayıp hal hatır sorup haftaya ankaraya gelicem görüşelim mi demiş eski sözlüsü. daha önce burada bu tarz şeyleri konuştuk tartıştık günah diyenlerin sayısı daha fazlaydı ama niki bunun büyü değil enerjiyi doğru kullanıp dualardan yardım alma olduğunu söyledi. valla artık ben de dayanamıcam hasretimden tükendim artık Allah affetsin ben de yaptırıcam. sonucunu da buradan yazarım şans dileyin
nyse link falan isteyenler var özelden filan. ben buraya link yazmıcam niki lauda yazınca facebookta aziz nesin fotolu çkan kişi
Ee baktırabildin mi handeye ne diyosun hande hakkındaki yorumun nedir?Arkadaşlar ben bu hande nin bulunduğu cafe ye gittim öğlen 12:00 ye kadar orda olmanız lazım 12:00 de gelip sıra veriyorlar bana 25. sıra düştü bakalım akşam gidip baktırıcam umarım ordakilerinde dediği gibi çok iyidir.
Canim baktirdin mi handeye fal? Nasildi yorumunu alabilir miyim?Arkadaşlar ben bu hande nin bulunduğu cafe ye gittim öğlen 12:00 ye kadar orda olmanız lazım 12:00 de gelip sıra veriyorlar bana 25. sıra düştü bakalım akşam gidip baktırıcam umarım ordakilerinde dediği gibi çok iyidir.
hayırgitmek istiyorum ama korkuyorum evindemi bakıyor
Reklamlar bitti ....yarın eski sözlümün dönmesi için gerekli olan dualar vs işleri halledicem nikiyle. sonucunu buradan yazarım. şimdi bugüne kadar kime yaptıysa oldu şans ya bende olmaz ama hayırlısı. doğru mu yapıorum blmiorum ama Allahım affet:)
Reklamlar bitti ....
bakıyorum da isimler telefonlar havada uçuşuyor da ben neden isim yazınca böyle oluyor. aa çok pardon sanırım komisyon aldığınız kişilerin işleri düşerse size de olumsuz yansırReklamlar bitti ....
Fatihteyim kız gel sana beleş bakcam içimden geldibakıyorum da isimler telefonlar havada uçuşuyor da ben neden isim yazınca böyle oluyor. aa çok pardon sanırım komisyon aldığınız kişilerin işleri düşerse size de olumsuz yansırne de olsa işiniz gücünüz yok tek işiniz burada reklam yapıp komisyon almak çok pardon belki de sen adı geçen falcılardan birisindir. bana da baksana kaça bakıyorsun
Ee baktırabildin mi handeye ne diyosun hande hakkındaki yorumun nedir?
Ee baktırabildin mi handeye ne diyosun hande hakkındaki yorumun nedir?
bana numarasını özelden atarmısın canımiyi birçok sey soyledi çikti çikmayan uç hafta içinde olacak dedigi tarif bile ettigi sey ornekleriyle.tamm iki hafta sonra çikti.keske çikmasaydi ama olacakmis.Allahim yardim etsin.demet25 mesajla yazdim cnm durumu sana
Bu bahsettiginiz kisi kim? Pelin7 nin eski mesajini bulamadim da...bana numarasını özelden atarmısın canım
Oncelikle tesekkurler... valla bunlari duymak cok iyi oldu cunku sabah 8 de uyanip yollara dusecektim su bahsedilen 9 da baslayan anlamsiz kuyruga girmek icin, o yuzden bu aciklaman super oldu :) o zaman herkese iyi geceler iyi uykular :)Selam hande için bana mesaj atanlar oldu burayada yazma geregı duydum cafe mi hande 2 kere baktirdim ilk baktirdigimda cok begenmisdim yazdim zaten bunuda an ile ilgili cogu seyi bilmisdi verdigi 3 gunluk bir tarihte cikmisdi. Daha sonra 3 ay kadar sure sonra tekrar baktirdim ve gercekten cok kotuydu verdigi tarihlerin cikmamasini gctim kendiyle ole bir celistiki anlatamam ilk baktirdigimda asla dedigi sey icin son baktirdigimda senin icin harika dedi zaten baktirirken yuzum dustu. Kisacasi baslarda cok tavsiye etmeme ragmen asla onermiyorum dedikleri cikmiyor. Ve kendiyle celisiyor ama sohbet etmek icin gercekten gidilebilir cok tatli kendisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?