İstanbul'da Fal - Falcılar

ben bi de şunu anladım ya falcılarla kanka olmayacaksın. hele ki gerçekten iyi falcıysa. sonra ne onun bakası gelio ne senin baktırasın. çnkü hemen her şeyini blior zaten.

aranizda bakirkoy violet cafede omur hanima fal baktiran var mi?
Merhaba,
Ömür Hanım eğer kısa boylu 50 - 55 yaşlarında kısa saçlı bir hanımsa evet ben baktırdım.Söyledikleri çıkar
.Yalnız asla laubali olmamak lazım.Samimi davranılırsa şayet sana bir şey yapayım işin şöyle olsun böyle olsunlara vardırıyor. Zaten çalışmadığı cafe kalmadı İstanbulda.Dikkat.

2 ay önce baktırdığım faldaki her şeyi yaşamaya başladım. kime baktırdığım önemli değil reklam diyorlar. velhasıl, moral olarak hiç değilim, gerçekten geleceği görebilen hisleri kuvvetli ve umut taciri olmayan iyi bir falcı lütfennnn

Hayatım kadın maltepe Dragos ta vallahi deneyin derim , ben çok memnun kaldım umarım sende memnun kalır ve benimle paylaşırsin tlf 05314300162

canım mesela ona puan verecek olsan 10üzerinden kaç verirdin. yani anı bilmesi ve geleceğe dair tahminlerde bulunması çok da önemli değil artık benim için. hani öyle bir olaydan ya da meseleden bahsetsinki hah diyeyim benim aradığım falcı bu

Arkadaslare angels cafedeki burcu biraz genel mi konusuyor sanki... Gelecek hakkinda verdigi tarihler cikiyor mu ne düşünüyorsunuz deneyimleriniz neler acabaa :)
Angels cafe burcu herkese uyabilecek seyleri soyluyor bence. Ben burcuyu kk dan duymus gitmistim ama memnun kalmadim. Bariz bildigi hicbisi olmamisti ama pozitif, guleryuzlu bi kiz. Bu da onemli benim icin, negatif, ters falcilari sevmiyorum ve baktirirken biraktiriyorum genelde.

ben suan andacın dedıklerını yasıyorum ve genelde ona gıdıyorum gıden arkadaslarımda memnun yenı tanıstıgım erkek arkadasımla nerde tanısacagıma ıs degısıklıgıme kadar gordu bu arada eskıden cafe fıncanda arzu vardı kıloluca bır bayan nerde acaba bılenınız varmı bır gun fal baktırıyorum kardesın kaza yapıcak dedı o sırada tlf gelmıstı kardesım metrobus kazası gecırmıstı bulmam lazım onu

Bariz bildigi bisey olmadigi konusunda katiliyorum ve guleryuzluydu gercekten dee bakalim verdigi tarihler tutarsa artikk :/ yine baska falci yollari göründü :)

kızlar burda goptaki bırsene baktıran ve numarasını soran vardı?? ama gecmısteki ıletilerimi goremıyorum :S yenıden gıdıcem ve yanlıslıkla baska bırıne soyledım galıba numarayı hahaha kendmı reklamcı gıbı hıssedıyorum =))

gelecekle ilgili söyledikleri tutuyormu

telefonla bakabilecek önerebilceğiniz falcıların nosnu özelden yazabilirmisiniz arkadaşlar.gerçekten adam akıllı bir falcı bulamadım

Merhaba arkadaşlar. Ben kahve falı bakıyorum. .... sitesinden bana ulaşabilirsiniz. Fal konusunda iddialıyım ve fal ücretim de uygun. İsteyenler siteden bana ulaşabilirler. İyi akşamlar dilerim . .

Son düzenleyen: Moderatör:
fıncan cafede arzu vardı sımdı nerde bakıyor bılen varmı bulmam lazım

arkadaşlar geçen gün ben violet cafe de ömür hanımafal baktırdığımı sölemiştim ama cafenin adını yanlış hatırlıyomuşum cafe de flore muş

bende fal deneyimimi yazayım :)) bende bugn fincan kafeye gittim şenay hanıma ama izinliymiş.Nuray hanım diye biri varmış tanımıyordum gitmişken baktırayım dedim.Söylediği şeyler güzel ve etkileyiciydi.Özellikle aşk hayatı ile ilgili yorumları çok başarılı tavsiye ederim.

kızlar elmira mıydı elfida mıydı böyle biri vardı, ona baktıran var mı yakın zamanda? telefonla bakıyordu. ben ankaradayım daha önce bilmişti bende bir şeyler.

No alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…