Merhaba,aranizda bakirkoy violet cafede omur hanima fal baktiran var mi?
Hayatım kadın maltepe Dragos ta vallahi deneyin derim , ben çok memnun kaldım umarım sende memnun kalır ve benimle paylaşırsin tlf 05314300162
Angels cafe burcu herkese uyabilecek seyleri soyluyor bence. Ben burcuyu kk dan duymus gitmistim ama memnun kalmadim. Bariz bildigi hicbisi olmamisti ama pozitif, guleryuzlu bi kiz. Bu da onemli benim icin, negatif, ters falcilari sevmiyorum ve baktirirken biraktiriyorum genelde.Arkadaslare angels cafedeki burcu biraz genel mi konusuyor sanki... Gelecek hakkinda verdigi tarihler cikiyor mu ne düşünüyorsunuz deneyimleriniz neler acabaa :)
Bariz bildigi bisey olmadigi konusunda katiliyorum ve guleryuzluydu gercekten dee bakalim verdigi tarihler tutarsa artikk :/ yine baska falci yollari göründü :)Angels cafe burcu herkese uyabilecek seyleri soyluyor bence. Ben burcuyu kk dan duymus gitmistim ama memnun kalmadim. Bariz bildigi hicbisi olmamisti ama pozitif, guleryuzlu bi kiz. Bu da onemli benim icin, negatif, ters falcilari sevmiyorum ve baktirirken biraktiriyorum genelde.
Benim kartal soganlıktaki eminrye ulaşmam lazım kımse bilmiyor mu bu kadının numarasını
gelecekle ilgili söyledikleri tutuyormumuhtesem bırısını buldum ama SAMSUNDA 60 tl ye bakıyor telefonda ama senın hayatını sana anlatıyor kısmet olursa yanıda gıdecegım yıldız nameyede bakıyor kursunda dokuyor herseyım duzeldı yollarım acıldı sevdıgım adamla barıstım artık cok mutluyum bu sıteden buldum onu 5063831255 telefonu sıkıntısı olanlar mutlaka arayın sonuc super olacak ve bana tesekkur edeceksınız cok da tatlı bır sesı var bayanın
No alabilir miyim?Arkadaslar yigit evinde ve telefonda bakan hala forumda cok konusuluyo bahsetmek istedim :) kendisi gercekten cok tatli biri ben subat gibi baktirmisdim telefonda sasirmisdim bende icimi rahatlatmisdi baya soledikleri okudugum bolumu hayatimdaki kisiyi ani gercekten cok iyi biliyo yakin tarih de cikti ama 4-5 aylik soledigi tarihler tutmadi yani genel olarak bakilinca iyi bir falci ama bana sorsaniz bidaha baktirmam sanirim :) numarasini isteyen yazabilir iyi gunler
Adresini alabilir miyim bendeMerhaba bende.2 hafta once baktimistim burada da sordum hatta ama pek.taniyan yok gibi benfe sok olmustum bakalim verdigi tarihlere henuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?