çabalarım sonuç verdi adam akıllı falcı buldum :)) sallıyo diye düşünüodum ama kadın biliomuş . araması mümkün olmayan eski sevgilim aradı ve tam söylediği tarihte aradı.ve sadece hal hatır sordu . dönmedi . falcı da tam olarak bunu söylemişti :)))) bi yandan fal çıktı die seviniorum bi yandan bu kadar berbat bi durumun içindeyim diye üzülüyorurm .Allah hepimizin yardımcısı olsun .
Nerde bu denizbende ilk baktırdım cancağızım deniz die bir bayan .
andaç ya da yiğit dışında yok mu etkili biri. ben devamlı falcılarımdan memnunum da aslında, onlarla da zamanında çok içli dışlı olduğum hiç her şeyimi biliyorlar o yüzden baktırmanın bir anlamı kalmadı artık
Bende var cnm 2 kere gittim. . Herkesin dedigi seyleri dedi.. bi konu icin carsamba demişti cumartesi oldu.. anı çok iyi bilio .. ama gelecek konusunda bana herkes ayni seyi söylüyor. . Bigun sevdiğim adamla evlenirsem tum falcilar hakli çıkacak yada hepsi dolandirici ...05384161445 valla ozelden yazcaktim ama herkes yazio.. Eger yeniden yasaklandiysa adminlere sesleniyorum .. uyarin beni..Merhaba ; Ümraniye'de oturan Falcı Sevim'in numarasını bilen var mı acaba ? Bir marketin yanında oturuyordu taşınmış.
Telefonunu da kaybettim(
Evet o Serkan, soyadını biliyorsanız Facebooktan arayalımCevizli Angel Cafe Serkan'a nasıl ualaşabilirim? Bilen varsa yazabilir mi?
bana da yollar mısınız yiğitin tel.ini mesajlaYolladimmmmm ............
bende Denize baktırmıştım aynı kişimi acaba ?Size güzel bir haber veriyim. Damlalar cafe ye yeni bir arkadaş gelmiş Deniz..Yabancı bır ulkeden gelmıs bıraz konusurken şivesi farklı ama cok tatlı bır bayan:) buarada tarot bakıyor suan kı durumu cıddı ıyı analız ettı ve anlattı ınsallah dedıklerıde cıkar da buraya sızlere sevınclı bır haber verebılırım:) bır deneyın derım..
bana da emine ve safiyenin telini mesaj atar mısınız lütfennnnngönderdim noyu inş gidip memnun kalırsınız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?