Merhaba atakoyde sunsite cafe zannedersem.randevu almaniz gerekiyor fal icin halA bisey diyemiyorum cunku dahs zamani var ama bizi sasirtmusti ve mantikliydi gelecek ile ilgiliAdresini alabilir miyim bende
Canim omur hanim nekadara bakiyo bide randevuylami calisiyoarkadaşlar geçen gün ben violet cafe de ömür hanımafal baktırdığımı sölemiştim ama cafenin adını yanlış hatırlıyomuşum cafe de flore muş
eminenin nosunu bana da yollar mısınız rica etsem...soğanlık eminenin nosunu yolladım size
Merhabalar Kızlar ,
Bir süredir giremiyordum , geçen hafta Laf Cafe Halil e gittim fazlasıyla memnun kaldım anda çok iyiydi, daha önce baktıranlar varsa onlardan ricam yakın gelecek karşı tarfın düşünceleri vs hakkında nasıl tarihler felanda verdi?
anda nasıldı canım ya da karşı tarafın düşünceleri vs hakkında , bu arada dönüş yaptığın için teşekkürleryıllar önce gittiğimde bana çıkmamıştı malesef.
anda nasıldı canım ya da karşı tarafın düşünceleri vs hakkında , bu arada dönüş yaptığın için teşekkürler
sana baktığı fal çıkmış mıydı canım?Merhaba ; Ümraniye'de oturan Falcı Sevim'in numarasını bilen var mı acaba ? Bir marketin yanında oturuyordu taşınmış.
Telefonunu da kaybettim(
Merhaba ; Ümraniye'de oturan Falcı Sevim'in numarasını bilen var mı acaba ? Bir marketin yanında oturuyordu taşınmış.
Telefonunu da kaybettim(
Nerdeymiş cafe mi ?? Serbest mi calısıyorKizlar merhaba, daha once kartalda sonrada maltepe de fal bakan ismi "serdar,serkan,serhat"gibi biseymis suanda nerde oldugunu bilmiyoruz ama kulagina boyle biri gelen duyan bilen var mi :) bana bahseden abi cok övdü "yanina gittigimde ismimi direkt kendisi soyledi, soyledikleri de cikti cok sasirtmisti beni sonra tekrar gittigimde artik erkeklere fal bakmadigini cunku basi belaya girmis sanirim erkekler cok ciddiye alip evliliklerine falan yansitmis galiba ama artik nerde oldugunu bile bulamiyoruz " falan dedi ben de cok merak ettim acikcasi, bilen varsa ona ulasmak isterim.
30 tl ye bakıyo canım ben gittiğimde öğlendi ve boştu öle çok kalabalık olduğunu sanmıyorum gidersen baktırabilirsin ama yinede internetten cafenin numarasını bulup sorabilirsin :)Canim omur hanim nekadara bakiyo bide randevuylami calisiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?