İstanbul'da Fal - Falcılar

selamlar dün bi tanıdık sayesinde telfonda bakım yaptırdım . bayan çoğu şeyi bildi .mersindeymiş yeri giden varmı Deniz ismi .

Merhabalar Kızlar ,

Bir süredir giremiyordum , geçen hafta Laf Cafe Halil e gittim fazlasıyla memnun kaldım anda çok iyiydi, daha önce baktıranlar varsa onlardan ricam yakın gelecek karşı tarfın düşünceleri vs hakkında nasıl tarihler felanda verdi?

yıllar önce gittiğimde bana çıkmamıştı malesef.

anda nasıldı canım ya da karşı tarafın düşünceleri vs hakkında , bu arada dönüş yaptığın için teşekkürler

tam olarak hatırlamıyorum, çok zaman geçti üstünden. ama sevdiğini falan söylemiş olması lazım, bi iki haftaya barışıcaksınız gibi yorumlar getirmişti. o an beğenmiştim ama onu hatırlıyorum. hayatına ufak tefek birileri girmiş demişti, öyle bi şey yokmuş bunu hatırlıyorum. benimkinin anını, düşüncelerini kimse bilememişti ki zaten. ama o çok enteresan bi vakaydı.şimdi bakınca ancak görüyorum 0 aralar baktırdığım falların ne kadar yalan olduğunu. bende anı kimse bilememişti, bilemezdi de. binde bir olan bi şeydi çünkü.

Merhaba ; Ümraniye'de oturan Falcı Sevim'in numarasını bilen var mı acaba ? Bir marketin yanında oturuyordu taşınmış.
Telefonunu da kaybettim (

Kizlar merhaba, daha once kartalda sonrada maltepe de fal bakan ismi "serdar,serkan,serhat"gibi biseymis suanda nerde oldugunu bilmiyoruz ama kulagina boyle biri gelen duyan bilen var mi :) bana bahseden abi cok övdü "yanina gittigimde ismimi direkt kendisi soyledi, soyledikleri de cikti cok sasirtmisti beni sonra tekrar gittigimde artik erkeklere fal bakmadigini cunku basi belaya girmis sanirim erkekler cok ciddiye alip evliliklerine falan yansitmis galiba ama artik nerde oldugunu bile bulamiyoruz " falan dedi ben de cok merak ettim acikcasi, bilen varsa ona ulasmak isterim.

Nerdeymiş cafe mi ?? Serbest mi calısıyor

Kızlar mrb yine ben ve yine aynı adamla serüvenim devam ediyo.. En son yiğite ve kurtuluş kurt a baktırdım ikiside an için cok basarılı ve cok tatlılar ve ilginctirki 24 üne kdr 10 güne kdr arayacak dediler beklioruz.. Suan forumun hit popüler falcısı kimdir isimleri beklioruz:)

Bana galiba andacin bi dedigi daha cikiyo galiba soyle anlatiyim andaca gittigimde hayatimda kimse yoktu ve hayatima girecek kisinin isminden harf verdi ve nezaman girecegini falan soylemisti sonra ben baska biriyle cikmaya basladim ama bu kisinin andacin tarif ettigi kisiyle alakasi yoktu ve ben bu kisiden ayrildim yani yurumedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…