- 23 Ağustos 2012
- 51.860
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.513
- 898
bak canımı skma ağzımı da bozdurma beyin yoksunu. ben diorum ki ben böyle böyle bir işlem yaptım tuttu ama daha da mutsuz oldum bu işlerin günahı ve laneti mi üzerimde benzer bir olay yaşayan yazsın diyorum. ne pislik mikrop bi yapın var ya. yazdıklarımı okuyamıyor musun türkçen yok mu burada birini metheden değil aksine yaptıklarından olumsuz etkilendiğini düşünen biri sıfatıyla yazıyorum. kalbin örümcek ağı bağlamış beyninde hamam böcekleri dolaşıyor aklın hep pisliğe fitneye fesata çalışıyor Allahım seni ıslah etsin inşallah pislik iftiracı
Haddinizi aşan sorular sormayınız bence..Yok artık, müslüman mısın acaba? Çünkü bir müslüman büyünün nasıl bir günah olduğunu bilir?
bak canımı skma ağzımı da bozdurma beyin yoksunu. ben diorum ki ben böyle böyle bir işlem yaptım tuttu ama daha da mutsuz oldum bu işlerin günahı ve laneti mi üzerimde benzer bir olay yaşayan yazsın diyorum. ne pislik mikrop bi yapın var ya. yazdıklarımı okuyamıyor musun türkçen yok mu burada birini metheden değil aksine yaptıklarından olumsuz etkilendiğini düşünen biri sıfatıyla yazıyorum. kalbin örümcek ağı bağlamış beyninde hamam böcekleri dolaşıyor aklın hep pisliğe fitneye fesata çalışıyor Allahım seni ıslah etsin inşallah pislik iftiracı
Dedigim gibi, burasi fal topigi, lanetliler topigi degil. Lanetinizi baska yerde tartisin.
Madem bu kadar muzdaripsiniz bu dertten , en temizi, yeni topik acin, adi Para Verip Ustune Lanetlenen Salaklar topigi olsun
Her ikinizde banlandınız, az evvel burdaydım ve bir nevi ikaz etmiştim değil mi?
Bu konuda daha önce bakırköy sunrise kafede bakan Sardar beyden çok etkilenmiş ve övmüştüm.Ama zaman bana çok yanıldığımı ispatladıBana söylediklerinin tam tersi çıktı .Bu konudaki yanılgımın büyüklüğünden dolayı bu sefer yorum yapmadan önce bekleyip görmeyi tercih ettim.Ve artık şunu söyleyebilirim ki ( işle ilgili sıkıntılarım vardı ) işten ayrılacağımı söyleyen Belkıs Hanımdı ve evet gidişatın değişmesi nedeniyle ayrıldım ,Andaç bey de bana çalışacağım binanın resmen şeklini çizdi ve verdiği detaylar,benim çalışma koşullarım hepsi doğruydu .Belkıs hanıma gideli 1.5 ay oldu bana 2 aydan önce gelmemi söylediği için arada Andaç beye baktırdım iyi de oldu :)
Yani
Yani andaç bildi yeni bir işe mi başladın?
işten ayrılmış ve yeni bir yerle görüşüyordum,fakat doğru kararmı emin değildim .Tam bu sırada Andaç beye gittim .Bana iş değişikliği demedi ama üstümden büyük bir yükü attığımı söyledi ve çalıştığın sektörü sevmiyor musun ? diye sordu ,falın ilerleyen kısmında şu an çalıştığım yeri detaylıca tarif etti,bu işe gireceğimi ve hayırlı olacağını bu yüzden bu kadar detaylı çıktığını söyledi.(Verdiği detaylar da yabana atılacak gibi değildi).Kendisine bravo diyorum çünkü bundan 2 gün sonra GMY ile görüşüp o pazartesi çalışmaya başladım.
belkıs hanım kafede mi bakıyor? hangi kafede?Bu konuda daha önce bakırköy sunrise kafede bakan Sardar beyden çok etkilenmiş ve övmüştüm.Ama zaman bana çok yanıldığımı ispatladıBana söylediklerinin tam tersi çıktı .Bu konudaki yanılgımın büyüklüğünden dolayı bu sefer yorum yapmadan önce bekleyip görmeyi tercih ettim.Ve artık şunu söyleyebilirim ki ( işle ilgili sıkıntılarım vardı ) işten ayrılacağımı söyleyen Belkıs Hanımdı ve evet gidişatın değişmesi nedeniyle ayrıldım ,Andaç bey de bana çalışacağım binanın resmen şeklini çizdi ve verdiği detaylar,benim çalışma koşullarım hepsi doğruydu .Belkıs hanıma gideli 1.5 ay oldu bana 2 aydan önce gelmemi söylediği için arada Andaç beye baktırdım iyi de oldu :)
Bakirkoyde cok bildigim falci yok ama gitmemen gereken dejavu cafe var yigit kesinlikle gitmemelisin secret cafe murat var ben begenmedim ama begenenler olmus . Laf cafe andac var forumda bahsediliyor yorumlar gercekten iyi daha deniyemedim izindeymis 6 ekimde donuyomus sanirim onu deneyebilirsin sende 35 tl sanirim fal :)merhaba arkadaşlar ben öğrenciyim ve daha önce bi kaç kez fal baktırdım pek tecrübem yok bana bakırköyde uygun fiyata ve iyi bakabilen birini önerirmisiniz, geleceği bilmese bile şuan çevremdeki insanların bana olan hislerini öğrenmek istiyorum
Bakirkoyde cok bildigim falci yok ama gitmemen gereken dejavu cafe var yigit kesinlikle gitmemelisin secret cafe murat var ben begenmedim ama begenenler olmus . Laf cafe andac var forumda bahsediliyor yorumlar gercekten iyi daha deniyemedim izindeymis 6 ekimde donuyomus sanirim onu deneyebilirsin sende 35 tl sanirim fal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?