İstanbul'da Fal - Falcılar

Dedigim gibi, burasi fal topigi, lanetliler topigi degil. Lanetinizi baska yerde tartisin.

Madem bu kadar muzdaripsiniz bu dertten , en temizi, yeni topik acin, adi Para Verip Ustune Lanetlenen Salaklar topigi olsun

Dedigim gibi, burasi fal topigi, lanetliler topigi degil. Lanetinizi baska yerde tartisin.

Madem bu kadar muzdaripsiniz bu dertten , en temizi, yeni topik acin, adi Para Verip Ustune Lanetlenen Salaklar topigi olsun

Her ikinizde banlandınız, az evvel burdaydım ve bir nevi ikaz etmiştim değil mi?

Her ikinizde banlandınız, az evvel burdaydım ve bir nevi ikaz etmiştim değil mi?

Mune, banlarken neden banlandığını belirtmen ne güzel.. şekil A- hatta uyarı mağbında varlığını hissetirmende çok güzel...bunu herkese uygulamanı en azından buna hakları olduğunu düşünüyorum.

Forumun son 3 sayfasi resmen bosa gitmis ve okudukca sinirim bozuldu. Site yonetiminin bu konuda daha dikkatli olmasini ve boyle konular acilinca hemen mudahale etmelerini talep ediyorum. Iyi gunler

kızlar bi ara burda olgudan çok bahsedilmiş şu anda hangi kafede çalışıyo haberini var mııı

Kızlar artık bu anlamsız konuyu kapatıp konu basligimiza geri dönelim.

Bu konuda daha önce bakırköy sunrise kafede bakan Sardar beyden çok etkilenmiş ve övmüştüm.Ama zaman bana çok yanıldığımı ispatladı Bana söylediklerinin tam tersi çıktı .Bu konudaki yanılgımın büyüklüğünden dolayı bu sefer yorum yapmadan önce bekleyip görmeyi tercih ettim.Ve artık şunu söyleyebilirim ki ( işle ilgili sıkıntılarım vardı ) işten ayrılacağımı söyleyen Belkıs Hanımdı ve evet gidişatın değişmesi nedeniyle ayrıldım ,Andaç bey de bana çalışacağım binanın resmen şeklini çizdi ve verdiği detaylar,benim çalışma koşullarım hepsi doğruydu .Belkıs hanıma gideli 1.5 ay oldu bana 2 aydan önce gelmemi söylediği için arada Andaç beye baktırdım iyi de oldu :)

Yani

Yani andaç bildi yeni bir işe mi başladın?

Yani

Yani andaç bildi yeni bir işe mi başladın?

işten ayrılmış ve yeni bir yerle görüşüyordum,fakat doğru kararmı emin değildim .Tam bu sırada Andaç beye gittim .Bana iş değişikliği demedi ama üstümden büyük bir yükü attığımı söyledi ve çalıştığın sektörü sevmiyor musun ? diye sordu ,falın ilerleyen kısmında şu an çalıştığım yeri detaylıca tarif etti,bu işe gireceğimi ve hayırlı olacağını bu yüzden bu kadar detaylı çıktığını söyledi.(Verdiği detaylar da yabana atılacak gibi değildi).Kendisine bravo diyorum çünkü bundan 2 gün sonra GMY ile görüşüp o pazartesi çalışmaya başladım.

İyiymiş burdan övdükleri herkes şimdiye kadar bende fos çıktı andaç denenebilir o zaman umut dağıtan değil tutarlı tahminde bulunan biri lazım bana bıktım çünkü umut tacirlerinden

belkıs hanım kafede mi bakıyor? hangi kafede?

merhaba arkadaşlar ben öğrenciyim ve daha önce bi kaç kez fal baktırdım pek tecrübem yok bana bakırköyde uygun fiyata ve iyi bakabilen birini önerirmisiniz, geleceği bilmese bile şuan çevremdeki insanların bana olan hislerini öğrenmek istiyorum

Bakirkoyde cok bildigim falci yok ama gitmemen gereken dejavu cafe var yigit kesinlikle gitmemelisin secret cafe murat var ben begenmedim ama begenenler olmus . Laf cafe andac var forumda bahsediliyor yorumlar gercekten iyi daha deniyemedim izindeymis 6 ekimde donuyomus sanirim onu deneyebilirsin sende 35 tl sanirim fal :)

ben bugun bakirkoy violet cafede omur hanima gittim oglen bana dediki eski erkek arkadsinla ortak olan bi arkadslariniz var bu arkaslardan biriyle gorusceksin konuscaksin bende ortak arkadslarimzla gorusmuyorum olmaz diye dusunuyodum bu aksamustu karsilastim arkadsla ve cok sasirdim ins diger soledkleride cikar.

Kızlar yorumlarınız neticesinde ben de andaçı denemeye karar verdim yarın gidicem bakalım neler dicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…