İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlaaaar suan şoktayim... bikac ay ince yigiye telefonda fal baktirmistim, bana gokhan diye biri var dedi ben de taniyormuyum dedim cunku kuzenim ve bi arkadasim vardi gokhan adinda, hayir tanimiyorsun tanisacaksin ama bu kisiyle sevgili olma arkadas kal cunku hayir gelmez ondan sana rahat biri ciddiyet olmaz dedi... bikac haftadir calistigim kurumda bi cocuk dikkatimi cekiyordu heryerde karsima cikip duruyordu ismini merak ettim ve simdi ogrendim ki ismi Gokhan mis :) insallah diger soyledikleri de cikar valla heyecanlandim hee :)

yakın zamanda bende de çıktı falı yiğit'in. zaten alışkınım. ama asıl beklediğim bir şey var ve imkansız derdim olma yolunda ilerliyor. çıkarsa mutlaka yazarım.

Andaça baktrdm analizi süperdi erkek arkm 4 gündr aramıodu aramız bozuktu ya bugun ya yarn arıcak dedi cıktıktan 20 dk snra aradı inş diger dedikleri de cıkar bu yiğit dediginizin yanında ali diye bi cocuk varmı gratisin ordaki yiğitmi

benim bahsettiğim yiğit o evet. number one, for me

Andaci da cok begenmistim... yigit bana telefonda bakmisti fali, ama tek bildigim dejavu cafedeki yigit degilmis bu baskaymis :) yuzyuze baktiranlar daha iyi bilir tabi...

arkadaşlar laf cafede zeynep hanım varmış nasıl sizce? baktıran oldu mu aranızdan? Çıkıyor mu dedikleri? Ben çiğdeme andaça ve halile baktırdım orda. Şimdi de zeynepi denemek istiyorum, yorumlarınızı paylaşabilirseniz sevinirim.

Yiğit güzel bakıo aynen bi ara gidiodm net en azından ama gelecekle ilgili fazla iyi değil bana göre

Dejavu yiğit isim verio ama kaç harfli a l varmı falan dio adam asmaca gibi direk boşluklar dolduruo cogu arkmn ya kardeşi ya abisi ablası tıpcı okucak oldu oda ii dgl ama yiğit bi ablama sevgln seni arıcak kesn bekle sadece dedi adam heryerden engelledi kızı no bile değişti :)))

Secret cafede tolga var sakın aldanıp gtmyn alakasız yani oda 3 kişi gttk 3mze geçmişimzdeki adamları aynı kişi gibi anlattı dinlemedm bile suan begendigm andaç oldu hep cana yakındı smdi merak ettigm secret cafe murat

telefonda nasıl fal bakılır ya değişik numarasını verebilirmisiniz
Ben de telefon olayina pek inanmam acikcasi gormeden nasil bi elektrik alacak da bakacak derdim ama yigit sanirim bu konuda iyi... denenebilecek biri... benim icin Andac, Belkiz, Nil, Yigit var onun disinda henuz etkileyen cikmadi... varsa bi onerisi olan buyursun onersin lutfen :)

Iyi geceler :)) girip okudum biraz buradaki yorumları ben de yazayım dedim. Benim çok falla aram yoktur zaten kahve de cok sevmem ama son bir iki senedir böyle arkadaslarım bana oylesıne bak falan dıyorlardı baktık soyledıklerim çıkmaya başladı ben de bıraktım bakmayı biraz korktum. Altıncı hissim fazla kuvvetli sadece ondan herhalde. Bir de ben böyle korkarım fal işinden falan o yüzden bana kimse de bakamaz fal.

Son bir senedir hayatıma biri girdiğinden beri bazen aramız kötüyken kahve içip iphonedan bir applicationdan baktırıyordum isabele sonra baktım nasılsa o an cebimden çıkmıyor diye farkında olmadan surekli göndermeye baslamısım. Sildim bir daha da yüklemedim. Tamamen para tuzağı.

Burada yüzlerce liralık fallardan bahsediliyor, yapmayın etmeyin arkadaslar ne olur... Lütfen paranızı kaptırmayın kimseye. Ben de birkaç kere gittim falcıya, merak, arkadas ortamı, eğlence vs.. Ama alışkanlık haline getirmemek lazım. Fala inanma falsız da kalma:)

Nişantaşı sembolde ayaz a baktırdım iki kere, iki kere de Meryem Hanım'a. Ben ikisini de cok begendim ikisi de hayatımdaki kişinin bütün fiziksel özelliklerini gecmisini yasını ailesini bizim aramızda olanları her seyi bildi. Meryem hanımın şimdiye kadar söylediği bütün yakın geleceğe dair olan seyler çıktı. Aramız cok kötüydü bir kere bana dedi ki uç gun icinde arayacak seni, ama ben inanmadım cunku o zamana kadar ilk defa o kadar ayrı kalmıştık bitti kesin diyordum ama aradı hem de cok alakasız bir zamanda sabaha karşı dört bucuk bes falandı. Elektrik meselesi galiba ben akrep burcuyum dediğimde ben sana guzel bakarım simdi ben de akrebim falan demişti.

Yolunuz düşerse aklınızda bulunsun belki baktırırsınız. 25 tl gibi bir şeydi ücreti...

:)))) ya hala gülüyorum özür dilerim, ablan için üzgünüm tabii ama olay komikmiş benim de başıma gelmişti, 2 sene kadar önce hoşlandığım biri vardı işyerime. ağzında bakla ıslanmayan arkadaşlarım vasıtasıyla kulağına gitmişti hoşlandığım. ama bana karşı bir soğuma falan göstermedi çocuk. bikaç gün sonra heyecanla ilk bulduğum falcıya gittim, kesin dedi 1 hafta ya var ya yok adam seninle konuşmak isteyecek. adam facebooktan whatsapptan bile engellemişti beni:)
bkz:umut tacirleri=)

Falcılara göre evlenrsem hepiniz davetlisinz arkadaslar :))))))

Falcılara göre evlenrsem hepiniz davetlisinz arkadaslar :))))))
ahh o falcılar şimdiye benim çocuğu görmeye felan gelirdiniz kızlar bu arada deja vu yiğit in yanından çıkarken çok mutluydum 2 sene olacak sebebi de dayak yememiş olmamdı o derece düşünmüştüm yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…