Olayı bilmiyorum ama aklı başında hiçbir insan saat sabah beşte evden çıkıp falcıya sıra numarası almaya gitmez. Allah akıl fikir versin
handenin hiç bişeyi değilim ayrıca soyledikleri çıkıp çıkmamış umrumda değil konu sadece yapılan terbiyesizlik yani kedi ulaşamayınca mındar dermiş o hesap konuya cevap veren arkadaşım yeni üye oldu hatta sırf gözüyle gordüğü olayı çarpıtılıp insanları karalama kampanyasına girmiş bayana yazılmış bi cevap biz handenin bişeyi değiliz bizde müşteriyiz ama fal çıkmayınca yada baktıramayınca acıkcası insanlar istediğini alamayınca hemen karalama gıcık olduğum konu bu bayanda aklınca istediğini alamamış die böyle yola başvurmuşhande konusu kaç kez geçti. bir arkadaş memnun kalmamış burda nedenleri ile yazdı, ister beğenir ister beğenmez hemen hande taraftarı çıkıp yorum yapıyor ve kalkıp da burda yeni üyelik açıp birileri de destek veriyor yoruma, yani reklamını yaptığınız belli. ya da onların yakını olduğunuzdan şüphelenmedim değil. biraz dikkat etse herkes farkedicek. insanları aptal yerine koymayın.ayrıca baktırmak isteyen arkadaşlar madem bu kadar baktırmak istiyorsunuz biraz eski yorumlara göz atın kızlar.. ben de geçen kış malesef baktırmış biri olarak yorumumu yazdım. o kadar iyi dediler sırf merakımdan baktırmak istedim, beklediğime bekleyeceğime pişman oldum.kendinize gelin bu kadar da prim vermeyin derim. çünkü inanılmaz kötüydü. o zamanlar annesi vardı ( o da gayet ters ve de asık suratlı), şimdi kardeşi galiba ama kimse hayrına iş yapmıyor. ne olursa olsun bu muamele yanlış. bu forumda baktırılacak tek kişi yiğit kendi adıma. eğer derseniz ki ondan iyisi var adını verin. hoş benim için önemli değil. ben yiğitten başkasına baktırmayı düşünmüyorum. fal baktırmayı düşünen beklentisi olanlar faydalansın forum amacı dışına çıkamamış olsun. sadece eski yorumlara bakın kim iyi kim kötü fikriniz oluşacaktır. naçizane burda birilerinden faydalanmaya kalkan insanlar var düşmeyin derim eski üye, iyi gözlemci olarak.
Yiğit'in telefon numarasını bana da yollar mısınız ?bana da yollar mısınız yiğitin tel.ini mesajla
burada da kavga dövüş eksik olmuyor maaşallah
biri kavga mı dedi. oysa biz medeni insanlar gibi konuşuyoruz.komiksiinneden mi ? bu forumda ortamı senin kadar geren başka üye yok. iki lafından biri cezmi diğeri de büyü. Misscerryblossom ile olan tartışmanda üslubu gördük. asla senin seviyene inemem kusura bakma.
niki var bi de tabii dilinden düşmeyen falcı.burda kendi reklamını yapan değil miydi o ...
biri kavga mı dedi. oysa biz medeni insanlar gibi konuşuyoruz.komiksiinneden mi ? bu forumda ortamı senin kadar geren başka üye yok. iki lafından biri cezmi diğeri de büyü. Misscerryblossom ile olan tartışmanda üslubu gördük. asla senin seviyene inemem kusura bakma.
yok canım.çok iyi yorum görmedim onunla ilgili. çok reklam kokuyordu. ben de gülüyorum burdan seviyesizliğe reklamı ayaklarına dolaştıranlara.Cezmi demisken sen ona baktirmis miydin kolombiya? :)
Bende bakirkoydeki duygum cafe kevsere gidiyorum surekli cokta memnunum dediklerinin hepsi cikti bende bide yigiti denemek istiyorum. Ozelden numarasini verirmisin[/QUOTE]Duygun ="HawinK., post: 37472354, member: 18077düşünüyorum 7465713, member: 5134surekli en gun Yigitin soyledigi sey cikti o yuzden tekrar arayacagim demistim. Yine herseyi bildi diyebilirim. Telefonda fal bakilmasi olayina inanmayan biri olarak yigit bu isi biliyor diyecek durumdayim :) ayrica bana 'bazen cok fal baktiriyorsun sanirim ama bu seni olumsuz etkiliyor halsizlestiryor yapma bunu' falan dedi ki bu davranisi da gayet hosuma gitti. Ayrica sordugum bi konu vardi en gec ocak ayina kadar bitecek dedi ve bahsettigi sey ertesi gun oldu... artik falci falci dolanmaya son verdim ben darisi size kizlar :) benim icin Yigit ve Andac var artik eee bi de yolum düşerse Eskisehir Can&Can cafe deki Nil hanim :) gerisi boş. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?