İstanbul'da Fal - Falcılar

O gun orda o bayanın yapmıs oldugu pozısyonu goren bırı olarak sunu soyleyebılırım kı..bu bayan parayla her seyı satın alabılecegını dusunen bı tavır sergıleyerk sız alt tarafı falcınız bakmak zorundasınn mantıgı ıle orda calısan gamze hanıma cok ters bı sekılde cvplar vererek olayı farklı bı sekılde lanse ederek maıl yazmıs.zaten gamze hanm bayanı kırmamak ıcın kendısıne ıptal olan bı numara verdı ama bu bayan arkadsıma da baktırıcam deyıp fazladan ona verılms bı numaradan daha fazlasını talep ettı....sonrada bagırdı cagırdı.aslında terbıyesızlık yaparak bagırıp cagıran kendısı sen eger bırınn mekanında sayygısızca davranırsan karsılıgında ugurlanma beklememlı.insanlar saat 5 de evden (sabah) cıkıp numara almaya gelıyrsaa bu bayanlarda baktırmak ıstıyorsa erkende yola dusecek !!

Reactions: bsn
O gun orda burda bu bayanın yapmıs oldugu pozısyonu goren bırı olarak sunu soyleyebılırım kı..bu bayan parayla her seyı satın alabılecegını dusunen bı tavır sergıleyerk sız alt tarafı falcınız bakmak zorundasınn mantıgı ıle orda calısan gamze hanıma cok ters bı sekılde cvplar vererek olayı farklı bı sekılde lanse ederek maıl yazmıs.zaten gamze hanm bayanı kırmamak ıcın kendısıne ıptal olan bı numara verdı ama bu bayan arkadsıma da baktırıcam deyıp fazladan ona verılms bı numaradan daha fazlasını talep ettı....sonrada bagırdı cagırdı.aslında terbıyesızlık yaparak bagırıp cagıran kendısı sen eger bırınn mekanında sayygısızca davranırsan karsılıgında ugurlanma beklememlı.insanlar saat 5 de evden (sabah) cıkıp numara almaya gelıyrsaa bu bayanlarda baktırmak ıstıyorsa erkende yola dusecek !!

Reactions: bsn
Gecen gun Yigitin soyledigi sey cikti o yuzden tekrar arayacagim demistim. Yine herseyi bildi diyebilirim. Telefonda fal bakilmasi olayina inanmayan biri olarak yigit bu isi biliyor diyecek durumdayim :) ayrica bana 'bazen cok fal baktiriyorsun sanirim ama bu seni olumsuz etkiliyor halsizlestiryor yapma bunu' falan dedi ki bu davranisi da gayet hosuma gitti. Ayrica sordugum bi konu vardi en gec ocak ayina kadar bitecek dedi ve bahsettigi sey ertesi gun oldu... artik falci falci dolanmaya son verdim ben darisi size kizlar :) benim icin Yigit ve Andac var artik eee bi de yolum düşerse Eskisehir Can&Can cafe deki Nil hanim :) gerisi boş. ..

Olayı bilmiyorum ama aklı başında hiçbir insan saat sabah beşte evden çıkıp falcıya sıra numarası almaya gitmez. Allah akıl fikir versin

hande konusu kaç kez geçti. bir arkadaş memnun kalmamış burda nedenleri ile yazdı, ister beğenir ister beğenmez hemen hande taraftarı çıkıp yorum yapıyor ve kalkıp da burda yeni üyelik açıp birileri de destek veriyor yoruma, yani reklamını yaptığınız belli. ya da onların yakını olduğunuzdan şüphelenmedim değil. biraz dikkat etse herkes farkedicek. insanları aptal yerine koymayın.ayrıca baktırmak isteyen arkadaşlar madem bu kadar baktırmak istiyorsunuz biraz eski yorumlara göz atın kızlar.. ben de geçen kış malesef baktırmış biri olarak yorumumu yazdım. o kadar iyi dediler sırf merakımdan baktırmak istedim, beklediğime bekleyeceğime pişman oldum.kendinize gelin bu kadar da prim vermeyin derim. çünkü inanılmaz kötüydü. o zamanlar annesi vardı ( o da gayet ters ve de asık suratlı), şimdi kardeşi galiba ama kimse hayrına iş yapmıyor. ne olursa olsun bu muamele yanlış. bu forumda baktırılacak tek kişi yiğit kendi adıma. eğer derseniz ki ondan iyisi var adını verin. hoş benim için önemli değil. ben yiğitten başkasına baktırmayı düşünmüyorum. fal baktırmayı düşünen beklentisi olanlar faydalansın forum amacı dışına çıkamamış olsun. sadece eski yorumlara bakın kim iyi kim kötü fikriniz oluşacaktır. naçizane burda birilerinden faydalanmaya kalkan insanlar var düşmeyin derim eski üye, iyi gözlemci olarak.

Bende: 37465713, member: 5134surekli en gun Yigitin soyledigi sey cikti o yuzden tekrar arayacagim demistim. Yine herseyi bildi diyebilirim. Telefonda fal bakilmasi olayina inanmayan biri olarak yigit bu isi biliyor diyecek durumdayim :) ayrica bana 'bazen cok fal baktiriyorsun sanirim ama bu seni olumsuz etkiliyor halsizlestiryor yapma bunu' falan dedi ki bu davranisi da gayet hosuma gitti. Ayrica sordugum bi konu vardi en gec ocak ayina kadar bitecek dedi ve bahsettigi sey ertesi gun oldu... artik falci falci dolanmaya son verdim ben darisi size kizlar :) benim icin Yigit ve Andac var artik eee bi de yolum düşerse Eskisehir Can&Can cafe deki Nil hanim :) gerisi boş. ..[/QUOTE]
Bende bakirkoydeki duygum cafe kevsere gidiyorum surekli cokta memnunum dediklerinin hepsi cikti bende bide yigiti denemek istiyorum. Ozelden numarasini verirmisin

handenin hiç bişeyi değilim ayrıca soyledikleri çıkıp çıkmamış umrumda değil konu sadece yapılan terbiyesizlik yani kedi ulaşamayınca mındar dermiş o hesap konuya cevap veren arkadaşım yeni üye oldu hatta sırf gözüyle gordüğü olayı çarpıtılıp insanları karalama kampanyasına girmiş bayana yazılmış bi cevap biz handenin bişeyi değiliz bizde müşteriyiz ama fal çıkmayınca yada baktıramayınca acıkcası insanlar istediğini alamayınca hemen karalama gıcık olduğum konu bu bayanda aklınca istediğini alamamış die böyle yola başvurmuş

burada da kavga dövüş eksik olmuyor maaşallah

Duygun ="HawinK., post: 37472354, member: 18077düşünüyorum 7465713, member: 5134surekli en gun Yigitin soyledigi sey cikti o yuzden tekrar arayacagim demistim. Yine herseyi bildi diyebilirim. Telefonda fal bakilmasi olayina inanmayan biri olarak yigit bu isi biliyor diyecek durumdayim :) ayrica bana 'bazen cok fal baktiriyorsun sanirim ama bu seni olumsuz etkiliyor halsizlestiryor yapma bunu' falan dedi ki bu davranisi da gayet hosuma gitti. Ayrica sordugum bi konu vardi en gec ocak ayina kadar bitecek dedi ve bahsettigi sey ertesi gun oldu... artik falci falci dolanmaya son verdim ben darisi size kizlar :) benim icin Yigit ve Andac var artik eee bi de yolum düşerse Eskisehir Can&Can cafe deki Nil hanim :) gerisi boş. ..[/QUOTE]
Bende bakirkoydeki duygum cafe kevsere gidiyorum surekli cokta memnunum dediklerinin hepsi cikti bende bide yigiti denemek istiyorum. Ozelden numarasini verirmisin[/QUOTE]
Duygum cafe neresinde bakirkoyun bende gitmeyi dusunuyorum kevsere biyerde daha duymustum

burada da kavga dövüş eksik olmuyor maaşallah

biri kavga mı dedi. oysa biz medeni insanlar gibi konuşuyoruz.komiksiin neden mi ? bu forumda ortamı senin kadar geren başka üye yok. iki lafından biri cezmi diğeri de büyü. Misscerryblossom ile olan tartışmanda üslubu gördük. asla senin seviyene inemem kusura bakma.

Cezmi demisken sen ona baktirmis miydin kolombiya? :)

niki var bi de tabii dilinden düşmeyen falcı.burda kendi reklamını yapan değil miydi o ...

ne reklam yapıcam ya akılsız akılsız konuşup tahrik etme usandım sizin bu saçma reklam laflarınızdan. ben burada 1 sayfa büyüklüğünde tüm gittiğim insanların adını yazdım o zaman 1 sayfa reklam yaptın kavga etmeyeceğim diyip de tahrik etme. canımı sıkma otur oturduğun yerde bence ağzımı da bozdurma

HERKESİN HER YAZDIĞINA REKLAM DİYEREK ASLINDA REKLAMINI VE KOMİSYONCULUĞUNU YAPTIĞIN KİŞİYİ ŞİMDİ YAZIYORUM.
SENİN TEK YAPTIĞIN ŞEY BİRİLERİNİN BURADA ŞU İYİ FALCI BU İYİ FALCI DİYE YAZDIĞI HERKESİ KÖTÜLEYİP KENDİ REKLAMINI 1 NUMARAYA TAŞIMAK.
CEZMİ VE BENİM CEZMİ'NİN REKLAMINI YAPTIĞIMI SÖYLEMİŞSİN:)
BUYUR TÜM YORUMLAR BURADA.
EĞER BENİM CEZMİ REKLAMI YAPTIĞIMA DAİR (HANİ DEMİŞSİN YA 2 LAFINDAN BİRİ CEZMİ DİYE) 2 LAFIMDAN BİRİNE GEREK YOK, CEZMİ İLE İLGİLİ 2 CÜMLE OLUMLU BİR YAZIMI BUL BURADA GÖSTER. TÜM İNSANLARIN ÖNÜNDE SENDEN ÖZÜR DİLEYİP , BURADA EŞEK TAKLİDİ YAPIP SAYFAYI TERK EDECEĞİM, HA YOK EĞER ISPATLAYAMAZSAN SEN AYNILARINI YAPACAKSIN HODRİ MEYDAN..

REKLAM MESELESİNE GELİNCE:) CEZMİ FALAN DEMİŞSİN HİÇ YORUMUM OLMASINA RAĞMEN DE
SANA Bİ BAKALIM?
EĞER OLUMLU YORUM YAPMAK REKLAMSA SENİNKİLERİ DE İNCELEYELİM NE DERSİN ?

benim bahsettiğim yiğit o evet. numberone, for me(YİĞİT ÖVÜLMÜŞ)

hande konusu kaç kez geçti. bir arkadaş memnun kalmamış burda nedenleri ile yazdı, ister beğenir ister beğenmez hemen hande taraftarı çıkıp yorum yapıyor ve kalkıp da burda yeni üyelik açıp birileri de destek veriyor yoruma, yani reklamını yaptığınız belli. ya da onların yakını olduğunuzdan şüphelenmedim değil. biraz dikkat etse herkes farkedicek. insanları aptal yerine koymayın.ayrıca baktırmak isteyen arkadaşlar madem bu kadar baktırmak istiyorsunuz biraz eski yorumlara göz atın kızlar..(HANDE KÖTÜLENEREK YİĞİT ÖN PLANA ÇIKARILMAYA DEVAM)

yakın zamanda bende de çıktı falı yiğit'in. zaten alışkınım. ama asıl beklediğimbir şey var ve imkansız derdim olma yolunda ilerliyor. çıkarsa mutlaka yazarım.(HER ZAMANKİ GİBİ YİĞİTE ÖVGÜLER)

ben de ara ara giderim yiğit'e geçen yine gittim. alışkın olmam gerekirken hala şaşırıp çıkıyorum. çocuk gerçekten başarılı. tek bir şey var çıkmayan ve hala çıkmadı ve yiğit hala ısrarlı, bilemiyorum belki ben çok istediğim için olumsuz enerji yüklüyorum ama yiğit'in falı başka.haksızlık edemem.umarım diğerleri gibi bu da çıkar.(YİNE YİĞİTE ÖVGÜLER DEVAM)

ben bakırköy'e yakınım, evinde baktırdım kaç kez. ama telefonda da bir fark yok aynı diyen çokduydum burda.(PROFİLİNDE ÜMRANİYE YAZIYOR NASIL OLUYORSA YİĞİT'E YAKINIM DİYOR? HAKKATEN ÜMRANİYEYLE BAKIRKÖY ÇOK YAKIN ??!!)

hande'yi iyi bulmadım ben kışın baktırmıştım, başarılı değildi. o kadar beklediğime pişman olup dönmüştüm.bir tek yiğit'i beğenirim ben.(YİNE BİRİLERİ HANDE LAFINI AÇINCA HEMEN OLAYI BASTIRIP YİĞİT'İ ÖN PLANA ÇIKARMA ÇABALARI)

ASLA KASTIM YİĞİT'E DEĞİLDİR. ANCAÇ'I DA YİĞİT'İ DE DENEDİM. ANCAÇ ÇOK HOŞUMA GİTMEDİ AMA YİĞİT BENCE DE FENA DEĞİL. AMA HERKESİN KENDİ KİMYASINA UYGUN BİRİ VARDIR. ONLARDAN BAHSEDERİZ BURADA. ŞİMDİ O HALDE GÜZEL SÖYLEMLER REKLAMCILIKSA SENDEN BÜYÜK REKLAMCI YOK ?
AYRICA ŞU DAKİKADAN İTİBAREN ATTIĞIN İFTİRAYI TEMİZLEMEK YA DA ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDASIN. BUL BAKALIM BEN NEREDE CEZMİ'Yİ ÖVMÜŞÜM ? YA BULACAKSIN YA BULACAKSIN. BULAMAZSAN SALDIRMAK YOK!! EFENDİ GİBİ YERİNE OTURACAKSIN

Bende bakirkoydeki duygum cafe kevsere gidiyorum surekli cokta memnunum dediklerinin hepsi cikti bende bide yigiti denemek istiyorum. Ozelden numarasini verirmisin[/QUOTE]
Duygum cafe neresinde bakirkoyun bende gitmeyi dusunuyorum kevsere biyerde daha duymustum[/QUOTE]
Bakirkoyde caruselden dumduz devam ediyorsun cadde boyunca ara sokaga bank asya bankasinin sokagi giriyorsun orda canim

ohoo az bulmuşsun geçen yıllara git. yiğitin ihtiyacı yok reklama benim de komisyona .... senin yorumuna göre o zaman bu forum da 10 tane yiğit var. yazdıklarımın hepsinin de arkasındayım.çünkü uzun zamandır baktırıyorum. ve gayet de memnunum yiğit' ten. ama anladığım kadarıla snin isteklerine pek cevap verememiş. benden sana tavsiye şu büyü işlerine ara ver. sende ters etki yapmış. seviyesizliğin dibine vurmuşsun.ama tabi herkes kendine yakışanı yapar.yazık. sana bu kadarcık cevap yeter.

HAHAHAHA NE OLDU GEÇMİŞ KONUŞMALARDAN ATTIĞIN İFTİRALARI İSPATLAYAMADIN BU KADARCIK CVP YETER DİYİP KAÇIYOR MUSUN ? TÜM PİSLİĞİNİ DÖKTÜM , HEM DE HİÇ İDDİADA BULUNMADAN , SIRF SENİN SÖZLERİNE İSTİNADEN..
BEN O SÖZLERE İSTİNADEN YAZDIYSAM SEN ATTIĞIN İFTİRANIN ALTINI DOLDURMAYA DAHA DA ÇOK MECBURSUN:) HADİ GÖRELİM ? NEREDE CEZMİ:)

ARA ARA ESKİ YAZIŞMALARI , DAHA ÇOK ARARSIN SAYGISIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…