Gittin mi ?Çok teşekkür ederim,çok makbule geçti :)
Kötü içerik butonu yani KİB butonuna basmak çok mu zor ? size mi kaldı buradan şu reklam yapıyor bu reklam yapıyor demek ? Kimsiniz siz ? Benim bilmediğim bir şeyleri mi biliyorsunuz. Varsayım üzerine birbirinize iftira atmayın dışarıdan çok komik duruyor yazdıklarınız....
Sayfada ne yorunlar olmus boylee bende 2. Kez gittigim falciyla ilgili yorum aticaktim daha oncede haziranda baktirmistim kizin soyledikleri ciktibide eylulun ilk haftasi gittim yine soyledigi bazi seyler oldu bazilari olmadi daha evlilik var dedi bakicaz bakalim arkadaslarima tavsiye ettim çapa tip fakultesinin orda bir tek.l carsamba gunleri bakiyor özlem adi belki bilen vardir 30 tl ye bakiyor bilmeyenler icin
özlem kafede mi bakıyor? bi de numarası var mı sende acaba?
Yiğit in tlf u rica ediyorum cnm.. bende var bitane ayni mi bakim.. falim geldiişte bir iftira ve ispatlayamayışın sonu. her neyse üzüldüğüm nokta şu , reklam için adı geçen 2 kişi var. 2 kişinin reklamını yaptığımdan bahsetmiş. biri hakkında hiç bişi demedim hala demiş olduğumu sanıp eski konuşmaları irdeliyor ama yarım saattir tek bir kelime bulamadı. iftirasının altında ezildi kendi kendini rezil etti o kadar. diğer kişiden ise, artık benimle konuşmuyor ve bana yaptığı birtakım şeylerin sonucundan memnun değilim, bu sefer benim duygularımda tuhaflık oldu büyü vs yaptırmayın yaptıran biri olarak söyleyeyim ki kendimi lanetlenmiş gibi hissediyorum diye vurguda bulunup bu durumu daha önce yaşayanlar var mı diye yardım istedim. o dönem de saldıranlar oldu şimdi de. ve enteresan ki o dönem saldıran kişiyle şimdiki kişi durmadan brbirlerinin yorumlarını beğenmeler birbirine güzel laflar söylemeler falan yapıyor. bence site yönetimi bu işe el atsın. 2 kişinin ip numaralarını incelesin. aynı pc'den bağlanıyorlarsa 2sini de blocklasın. belki bunlar aynı kişi. ya da aynı evde kalan aynı kişilere hizmet eden paralı askerler. ciddi ciddi 2 profili ve yorumlarını incelerseniz görürsünüz. aynı kişilere saldırıyorlar aynı falcıları methedip aynılarına yergide bulunuyorlar. profesyonelce bir 3kağıt olabilir. ciddi ele alınmalı.
Yigitin numarasi lutfennnGecen gun Yigitin soyledigi sey cikti o yuzden tekrar arayacagim demistim. Yine herseyi bildi diyebilirim. Telefonda fal bakilmasi olayina inanmayan biri olarak yigit bu isi biliyor diyecek durumdayim :) ayrica bana 'bazen cok fal baktiriyorsun sanirim ama bu seni olumsuz etkiliyor halsizlestiryor yapma bunu' falan dedi ki bu davranisi da gayet hosuma gitti. Ayrica sordugum bi konu vardi en gec ocak ayina kadar bitecek dedi ve bahsettigi sey ertesi gun oldu... artik falci falci dolanmaya son verdim ben darisi size kizlar :) benim icin Yigit ve Andac var artik eee bi de yolum düşerse Eskisehir Can&Can cafe deki Nil hanim :) gerisi boş. ..
Elmira tlf da bakio mu ? Değilse nerde?Ben bugün Elmira'ya baktırdım.herbir şeyleri bildi diyebilirim ..gelecek ise bakalım çıkara yazacağım :)
handeye bende giderim zaman zaman evet sıra sorunu yaşanıyor sonuçta belli bir kota var ve çoğu insan sabahın köründe gidip numara için bekliyor sabahın 7 sinde çok kezde kendi gözümle şahit oldum sıra bittikten sonra gelip ısrarla numara almaya çalışanları parasıyla değilmi kardeşim gibi tafralara giriyorlar hiç hoş değil bende olsam bende kovarım sonuçta bi sistem var ne güzel ya ben sabahın köründe gelim hanımefendiler güzellik uykuları bitince gelsin bide çarçar orda numara istiyorum die terbiyesislik yapsınlar size gelince gelip burda bunu yazmanın yok tavsiye etmiyorum gibi karalama yapmanız hiç hoş değil ben handenin hiç bir şeyi değilim bende sizin gibi müşteriyim ama tutumunuz hoş değil (ayrıca kendinizle çelişiyorsunuz kendi tezinizi kendiniz çürütüyorsunuz hem hande iyi değil deyip numara için sorun yaşamaya kadar gidiyorsunuz komik
O gun orda o bayanın yapmıs oldugu pozısyonu goren bırı olarak sunu soyleyebılırım kı..bu bayan parayla her seyı satın alabılecegını dusunen bı tavır sergıleyerk sız alt tarafı falcınız bakmak zorundasınn mantıgı ıle orda calısan gamze hanıma cok ters bı sekılde cvplar vererek olayı farklı bı sekılde lanse ederek maıl yazmıs.zaten gamze hanm bayanı kırmamak ıcın kendısıne ıptal olan bı numara verdı ama bu bayan arkadsıma da baktırıcam deyıp fazladan ona verılms bı numaradan daha fazlasını talep ettı....sonrada bagırdı cagırdı.aslında terbıyesızlık yaparak bagırıp cagıran kendısı sen eger bırınn mekanında sayygısızca davranırsan karsılıgında ugurlanma beklememlı.insanlar saat 5 de evden (sabah) cıkıp numara almaya gelıyrsaa bu bayanlarda baktırmak ıstıyorsa erkende yola dusecek !!
ben suan andacın dedıklerını yasıyorum ve genelde ona gıdıyorum gıden arkadaslarımda memnun yenı tanıstıgım erkek arkadasımla nerde tanısacagıma ıs degısıklıgıme kadar gordu bu arada eskıden cafe fıncanda arzu vardı kıloluca bır bayan nerde acaba bılenınız varmı bır gun fal baktırıyorum kardesın kaza yapıcak dedı o sırada tlf gelmıstı kardesım metrobus kazası gecırmıstı bulmam lazım onu
HERKESİN HER YAZDIĞINA REKLAM DİYEREK ASLINDA REKLAMINI VE KOMİSYONCULUĞUNU YAPTIĞIN KİŞİYİ ŞİMDİ YAZIYORUM.
SENİN TEK YAPTIĞIN ŞEY BİRİLERİNİN BURADA ŞU İYİ FALCI BU İYİ FALCI DİYE YAZDIĞI HERKESİ KÖTÜLEYİP KENDİ REKLAMINI 1 NUMARAYA TAŞIMAK.
CEZMİ VE BENİM CEZMİ'NİN REKLAMINI YAPTIĞIMI SÖYLEMİŞSİN:)
BUYUR TÜM YORUMLAR BURADA.
EĞER BENİM CEZMİ REKLAMI YAPTIĞIMA DAİR (HANİ DEMİŞSİN YA 2 LAFINDAN BİRİ CEZMİ DİYE) 2 LAFIMDAN BİRİNE GEREK YOK, CEZMİ İLE İLGİLİ 2 CÜMLE OLUMLU BİR YAZIMI BUL BURADA GÖSTER. TÜM İNSANLARIN ÖNÜNDE SENDEN ÖZÜR DİLEYİP , BURADA EŞEK TAKLİDİ YAPIP SAYFAYI TERK EDECEĞİM, HA YOK EĞER ISPATLAYAMAZSAN SEN AYNILARINI YAPACAKSIN HODRİ MEYDAN..
REKLAM MESELESİNE GELİNCE:) CEZMİ FALAN DEMİŞSİN HİÇ YORUMUM OLMASINA RAĞMEN DE
SANA Bİ BAKALIM?
EĞER OLUMLU YORUM YAPMAK REKLAMSA SENİNKİLERİ DE İNCELEYELİM NE DERSİN ?
benim bahsettiğim yiğit o evet. numberone, for me(YİĞİT ÖVÜLMÜŞ)
hande konusu kaç kez geçti. bir arkadaş memnun kalmamış burda nedenleri ile yazdı, ister beğenir ister beğenmez hemen hande taraftarı çıkıp yorum yapıyor ve kalkıp da burda yeni üyelik açıp birileri de destek veriyor yoruma, yani reklamını yaptığınız belli. ya da onların yakını olduğunuzdan şüphelenmedim değil. biraz dikkat etse herkes farkedicek. insanları aptal yerine koymayın.ayrıca baktırmak isteyen arkadaşlar madem bu kadar baktırmak istiyorsunuz biraz eski yorumlara göz atın kızlar..(HANDE KÖTÜLENEREK YİĞİT ÖN PLANA ÇIKARILMAYA DEVAM)
yakın zamanda bende de çıktı falı yiğit'in. zaten alışkınım. ama asıl beklediğimbir şey var ve imkansız derdim olma yolunda ilerliyor. çıkarsa mutlaka yazarım.(HER ZAMANKİ GİBİ YİĞİTE ÖVGÜLER)
ben de ara ara giderim yiğit'e geçen yine gittim. alışkın olmam gerekirken hala şaşırıp çıkıyorum. çocuk gerçekten başarılı. tek bir şey var çıkmayan ve hala çıkmadı ve yiğit hala ısrarlı, bilemiyorum belki ben çok istediğim için olumsuz enerji yüklüyorum ama yiğit'in falı başka.haksızlık edemem.umarım diğerleri gibi bu da çıkar.(YİNE YİĞİTE ÖVGÜLER DEVAM)
ben bakırköy'e yakınım, evinde baktırdım kaç kez. ama telefonda da bir fark yok aynı diyen çokduydum burda.(PROFİLİNDE ÜMRANİYE YAZIYOR NASIL OLUYORSA YİĞİT'E YAKINIM DİYOR? HAKKATEN ÜMRANİYEYLE BAKIRKÖY ÇOK YAKIN ??!!)
hande'yi iyi bulmadım ben kışın baktırmıştım, başarılı değildi. o kadar beklediğime pişman olup dönmüştüm.bir tek yiğit'i beğenirim ben.(YİNE BİRİLERİ HANDE LAFINI AÇINCA HEMEN OLAYI BASTIRIP YİĞİT'İ ÖN PLANA ÇIKARMA ÇABALARI)
ASLA KASTIM YİĞİT'E DEĞİLDİR. ANCAÇ'I DA YİĞİT'İ DE DENEDİM. ANCAÇ ÇOK HOŞUMA GİTMEDİ AMA YİĞİT BENCE DE FENA DEĞİL. AMA HERKESİN KENDİ KİMYASINA UYGUN BİRİ VARDIR. ONLARDAN BAHSEDERİZ BURADA. ŞİMDİ O HALDE GÜZEL SÖYLEMLER REKLAMCILIKSA SENDEN BÜYÜK REKLAMCI YOK ?
AYRICA ŞU DAKİKADAN İTİBAREN ATTIĞIN İFTİRAYI TEMİZLEMEK YA DA ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDASIN. BUL BAKALIM BEN NEREDE CEZMİ'Yİ ÖVMÜŞÜM ? YA BULACAKSIN YA BULACAKSIN. BULAMAZSAN SALDIRMAK YOK!! EFENDİ GİBİ YERİNE OTURACAKSIN
Merhaba, ben yeni üyeyim. Andaç'ı nerede bulabilirim acaba? Teşekkür ederim şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?