İstanbul'da Fal - Falcılar

Handeyede yigite fal baktirmis biri olarak tekrar solemek istiyorum. Handede yigitte cok tatlilar . Ikisinede 1 ay arayla baktirmisdim soledikleri seyler birebir ayniydi yigite telefonla baktirdim handeye cafede. 1-2 haftalik verdikleri tarihler cikti ama 2 sininde 4-5 ay sonra dedigi tarihler cikmadi.bu tarihler cikmamasina ragmen cogu seyi bildikleri icin benim gozumde iyi bir falcilardi ama haziran ayinda handeye tekrar gittim ve ne solediyse tersini soledi hicbir sey bilemedi ve kendiyle cok fazla celisdi.bu yuzden ben tavsiye etmiyorum yigite tekrar baktirmadim nasil bilemem ama hande icin baktiricaksaniz sadece 1 kere baktirin 2. Sinde paraniza yazik derim

işte bir iftira ve ispatlayamayışın sonu. her neyse üzüldüğüm nokta şu , reklam için adı geçen 2 kişi var. 2 kişinin reklamını yaptığımdan bahsetmiş. biri hakkında hiç bişi demedim hala demiş olduğumu sanıp eski konuşmaları irdeliyor ama yarım saattir tek bir kelime bulamadı. iftirasının altında ezildi kendi kendini rezil etti o kadar. diğer kişiden ise, artık benimle konuşmuyor ve bana yaptığı birtakım şeylerin sonucundan memnun değilim, bu sefer benim duygularımda tuhaflık oldu büyü vs yaptırmayın yaptıran biri olarak söyleyeyim ki kendimi lanetlenmiş gibi hissediyorum diye vurguda bulunup bu durumu daha önce yaşayanlar var mı diye yardım istedim. o dönem de saldıranlar oldu şimdi de. ve enteresan ki o dönem saldıran kişiyle şimdiki kişi durmadan brbirlerinin yorumlarını beğenmeler birbirine güzel laflar söylemeler falan yapıyor. bence site yönetimi bu işe el atsın. 2 kişinin ip numaralarını incelesin. aynı pc'den bağlanıyorlarsa 2sini de blocklasın. belki bunlar aynı kişi. ya da aynı evde kalan aynı kişilere hizmet eden paralı askerler. ciddi ciddi 2 profili ve yorumlarını incelerseniz görürsünüz. aynı kişilere saldırıyorlar aynı falcıları methedip aynılarına yergide bulunuyorlar. profesyonelce bir 3kağıt olabilir. ciddi ele alınmalı.

Kötü içerik butonu yani KİB butonuna basmak çok mu zor ? size mi kaldı buradan şu reklam yapıyor bu reklam yapıyor demek ? Kimsiniz siz ? Benim bilmediğim bir şeyleri mi biliyorsunuz. Varsayım üzerine birbirinize iftira atmayın dışarıdan çok komik duruyor yazdıklarınız....

ne güzel söyledin bak. reklam yapılanlar zaten direkt engelleniyor gördük daha geçen gün o samsunluları. ama bunlar sürekli aynı şeyleri yapıyorlar. kendileri dışında hiçkimsenin birileri hakkında güzel şeyler yazmaya hakkı yok. yazarlarsa önce karşı çıkıyorlar hayır kötüydü diyorlar, eğer öven kişi ısrarcı olursa şaak reklamcı damgasını vurup bırakıyorlar ortalığı da galeyana getiriyorlar.

Sayfada ne yorunlar olmus boylee bende 2. Kez gittigim falciyla ilgili yorum aticaktim daha oncede haziranda baktirmistim kizin soyledikleri ciktibide eylulun ilk haftasi gittim yine soyledigi bazi seyler oldu bazilari olmadi daha evlilik var dedi bakicaz bakalim arkadaslarima tavsiye ettim çapa tip fakultesinin orda bir tek.l carsamba gunleri bakiyor özlem adi belki bilen vardir 30 tl ye bakiyor bilmeyenler icin

Allahin askina yeter artik ya, burasi falcilar hakkindaki yorumlar topigi. Insanlar falci yorumu haric her seyi okudu sayende kardesim, nedir bu boyle?! Lutfen falcilarla ilgili yorumlardan baska bir sey yazma artik, baydik senin buyunden de , lanetinden de, oteye beriye ettigin sacma sapana hakaretlerden de.

Son sayfalarin hepsini falla alakasiz satasmalarla doldurmussun kardesim, lutfen yeter artik, icerigi kirletme, insanlar aradiklarini bulamiyorlar. Yazdigi icerigin hepsi cercop, sayfalari bosuna dolduruyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün Kazen ikaz etmedi mi bu topiği, lütfen topiğin olması gereken formuna geri dönün, ayrıca yeniden hatırlatmakta yarar var, bölüm ve topikler fallar ve falcılar üzerinedir lütfen büyü, muska, cinci hoca vb üzerine yorumlar yapmayın, büyü bozan, cin çıkaran hocalardan bahsetmeyin, yasak.

özlem kafede mi bakıyor? bi de numarası var mı sende acaba?

kızlar ben kadıköyde miraya gidiyorum biraz kısa kesiyor benim fallarımı ama sonuçta memnunum sizler giderseniz yorumlarınızı benimle paylaşır mısınız? :/
Bir de zodiak kafe de bir kadına baktırdım baya uzun uzun sürdü ama samimi değildi yani kart ne diyorsa bana onları tercüme etti. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yiğit in tlf u rica ediyorum cnm.. bende var bitane ayni mi bakim.. falim geldi

Yigitin numarasi lutfennn

Arkadaşlar cok uzun suredır kadınlar klubune uye olan bırıyımdır ve bırcok falcı deneyımım olan bırı olan been hıc bırsey yazmadıgım halde!! kendılerı yakınları o cafede calısan kendı reklamnlarını burda yapan ınsanlar NASILDA!! PATIR PATIR DOKULUYORLAR..Fal mal degıl sızın TERBIYESIZLIGINIZ! Dukkanınıza gelen kişilere gosterdeıgınız KÖTÜ muamelenız!! burası benım degıl mı VERMIYORUM DA VERMIYORUM VE de az once bır bayan geldı Cok Yalvardı en son ona verdım tavrınız Pardonda Sız kım OLuyorsunuz da INSANLŞARI KENDINIZI YALVARTIYORSUNUZ BURNU BUYUKLER!!

Arkadaşım senin kım oldugun belli zaten bosuna nefesınız tuketmıssın!! Benım dukkanım olsa bende kovardım tavrı ne ya:))) nereden bılıyorsun arkadasım sabahlara kadar guzellık uykusunda oldugumuzu bız de kalkmıs bır arkdasım cok ısrar ettı dye Handeye goturmus bır ınsanım!! bır daha mı Asla!! ben sabah 12 sınde orda oldugum ıcın AZARLANMIS BIR Insanım Yok Ya . Ayrıca sız daha cafe acmamısken bız Hande'yı severdık soylerdık te Symbol cafede calıstıgı donemden tanır dık.. Handenın kısısel olarak falından bahsetmıyorum burda YAPILAN GOSTERILEN TAVIRDAN BAHSEDIYORUM KARDESI ORDA CALISAN BAYAN DIGER FALCI ARKDS ONLAR BURAYI OKUDUKLARI ICIN KENDILERINI COK IYI BILIRLER..DipNot: Hande An'da ıydıır ama Bende gelecek ıcın soyledıgı sey Cıkamamıstır tam tersı olmustur..bılgınıze.

Sende buyuk Ihtımal orada calısan Yagmur olmalısın...!!Hande'nin sıra nosu bıtınce yedektekı oyuncu..!! Canım benım gerek yok bosuna uydurmayın ben ve arkadasım yasadıgımızı gayet net gorduk gozumuzun onunde bır numara bosaldı bız soylemesek onu bıze vermeyecektınız bıle naslsa tanıdıgınz kayırdıgıız sıze DAHACOK YALVARACAK Fal Baktırmak UĞRUNA EGOLARINIZI YUCELTECEK INSANLAR VARDIR. Kusura bakmayın ben bir İşletmecı olsam sızın tavrınızda asla olmam kımse ye hele hele musterıye asla ses yukseltmem Ayrıca benım sesım hıc yukselmedı bır anda Oradakı bayanlar bıaraya gelıp seslerını yukselterek bagırıp cagırınca haklı olarak BANADA Kendımı SAVUNMA HAKKI Doğmustur. Şahıtse benımde bırebır ŞAHİDİM VAR..Para sımarıgı olmayın bu kadar..Gün gelir o vermedıgınız numaralara MUHTEAÇ KAlırsınız AYIP SIzın yaptıgınız Gercekten Cok Ayıpp!! Kınıyorum..

Merhaba, ben yeni üyeyim. Andaç'ı nerede bulabilirim acaba? Teşekkür ederim şimdiden :)

Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…