Yedikule ayselle ilgili ne dusunuyosun ne kadara bakiyo dedikleri ciktimi snayedıkule kılısesının ordaydı gıdın bulursunuz
Ayy fall
Kızlar Kadıköydeki teras cafeye gittim bi falcı vardı baktı şuanki zamanı geçmişi bildi geleceği bilemedi,olucak dediği şet olmadı tamamen tersine döndü
Yiğit nasıl bakıyor,parayı nasıl ödüyoruz fal fotoğrafı mı atıyoruz ne yapıyoruz.
Bide falcı önerirseniz sevinirimFiyatı çok uçuk olmasa sevinirim 30 falan uygun çok çok çok iyise 50 belki
2 hafta içinde arıcak 1ay içinde çıkıcaksınız dedi,2 hafta içinde aradı aklımda başkası var dediValla o dedigin teras cafeye bende gittim. . Anı bildi ama gerisi tırt.. Yiğit de yakin zamanda soyledikleri konusunda tutarli...parayi hesaba yatiriyosun sana bi saat verio ariyorsun.. bakio telefonda..
cnm cok eskıydı gıttıgımızde anneme bakmıstı cıktı benım hocalık ısım vardı 3 harflılerle ılgılı onu halletmıstı ozaman 7-8 sene olduYedikule ayselle ilgili ne dusunuyosun ne kadara bakiyo dedikleri ciktimi sna
andacla artık arkadas gıbıyım sadece motıve ıcın gıderım bu ılıskımle ılgılı ruhsal duumumu gormustuCanım sen de andaç ne dedi? Bana andaç da yiğitte aynı şeyi deyip aynı tarihi verdi
pardon bu Andaç dediğiniz kişi nerede nasıl ulaşabilirim ?andacla artık arkadas gıbıyım sadece motıve ıcın gıderım bu ılıskımle ılgılı ruhsal duumumu gormustu
Eee andaç bilemedi mi aldatılmayı falan?andacla artık arkadas gıbıyım sadece motıve ıcın gıderım bu ılıskımle ılgılı ruhsal duumumu gormustu
bunu ben de merak ediyorum. en fazla 30 tl verebilecek bir bütçem var. iyi bir falcı tavsiyesi bekliyorum uzun zamandır...Kadiköy de önerebileceginiz iyi bir falci var mi arkadaslar ?
şu aslı güder'i burda okuyunca bir araştırayım dedim ve bakın ne buldum.. 2012 yılında bazı kehanetler yapmış:
demet akalın: Oğlak ve Yay erkeklerinden uzak durabilirse, bu sefer evlilik yapmadan büyük bir aşk yaşayacak. Aşk var,kariyer var ama çocuk yok. Adında S. E. harfleri olan erkekler bu konuda çok şanslı..
bildiğiniz gibi Demet evlendi ve çocuğu da oldu..allah mutluluğunu daim etsin..,,
kenan doğulu: Geçmişte yaşadığı ilişkinin pençesinden kurtulup, ruhunu özgür bırakabilirse bir ’Koç kadını’ ile evlilikle perçinlenecek çok büyük aşk yaşayabilir. Haziran ayından sonra yeni albümü ile de zirveye yerleşecek...
Kenan evlendi ama Beren'le (balık burcu kadını)
diğerlerini yazmıoyrum.. kendiniz bakıp kararı verirsiniz.. o paraya değer miii değmez mi ?
cnm banada yollar mısn :)Yolladım kızlar yiğitin numarasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?