İstanbul'da Fal - Falcılar

Telefonda bakan Yiğit'e baktırdım. Gerçekten geçmiş ve anlık için çok iyi. Yaklaşık 10 dk sürdü ama bu birazda benden kaynaklanıyor çünkü her şeyi söylediği için soracak soru bulamadım. Gelecek için çok şey söyledi, söyledikleri olur mu olmaz mı bilemem ama enerjisi kesinlikle çok iyi!

İmkansız bir şeyin 2 ay sonra olacağını söyledi, eğer olursa yazarım buradan :)
Dejavu Yiğit o imkansız şeyin Aralık sonuna kadar olacağını söylemişti, henüz olmadı. Bakalım hangisi tutturacak, ya da tutturabilecek mi :)

Bende bahsettigim Ferda hanima gittim.evinde bakiyo ccok tatli bir bebegi var.arkadasimin dedigi kadar varmis cok guzel bakti su anki durumumu gelecekle ilgi cok mantikli konustu.bir suru biseyler soyledi.ben cok cok memnun kaldim.enerjisi cok guzel bi insan.tavsiye ederim

dejavu yiğit'e güvenirim aslında. buradaki birçok arkadaşı tatmin etmeyebilir ama...

şöyle düşünün, işsizim berbat psikolojideyim; iş görüşmesi için istanbul'A geldim.
dejavu yiğit direkt şey dedi; sen iş için gelmişsin. bayram sonu işe başlayacaksın ve ankara'da kalacaksın uzun süre. sonra buraya geleceksin.

ankara'da kalmam imkansız deidm. yok yok öyle dedi. bildiğin geldim ankara'ya... işe de bayram sonundaki gün başladım. görüşmeye gittim ve o gün başladım.

deneyip memnun kaldıgınız ve ucuk fiyat sunmayan falcı var mı telefonla bakan ? Bursa da olur istanbulda ?

10 dk faş

Numarı alan oldumu ya uyelık sılınmıs numara paylastıgı ıcın alan olduysa bana ozelden yazsın su falcının numarasını kurtulus mu kurti mı ne bı kac kısı daha yazmıs ama numara paylasmıslar hesaplar dondurulmus :))

Bakirköyde cafe laf Çiğdem ve Dejavu Yiğit'ten sonra sirada merak ettiğim iki falci var, evde bakan Yigit ve cafe fincan Senay.Onlara da baktirayim da bi degerlendirme de ben yazayim :)
Ay yıgıt e baktırdım toz pembe her sey ona kalsa sımdıye oooo asktan oluyoduk ama yok elde var sıfır hepsı aynı seyı yapıyor olacak olacak sevıyor sevıyor yok mu soyle adam gıbı bakan bırı ya

söyledikleri çıktı yani sende :) süper.
yani bende de genel olarak anlık şeyleri bildi ama çok tahmin yürüttü, ondan pek beğenmedim sanırım. Enerjimiz tutmamıştır belki de.

Ama bakalım daha Aralık sonuna var, çıkar belki de söyledikleri

Teşekkür ederim tekrar

Kızlar şu telefonda bakan Yiğit'in numarasını bana da atar mısınız? Şimdiden teşekkürler.

binde bir tutuyo benım arkadasıma cocuk sana asık dedı cocuk megerse aldatıyomus kızı bana yuzuk var dedı cocuk benı terk ettı ama ıyı enerjı verıyo yalan degıl ahaha

Ya kızlar yarın arkadaşımla buluşcaz fala da gidelim dedik dejavu duygu nasıl birde gecende sordum bakırköy de bahçeli konak talin var mış bilen var mı ona göre gideyim

Kurtuluşa baktıran oldu mu arkadaşlar nasıl biri çok ismi geçiyor baktıran varsa özelden bana yazsa ya

kızlar kurtuluşa fal baktıran oldumu çok fazla adı gecmıs formda baktırmadan bıraz bılgı almak ıstedım bır de nazardan buyuden anlıyor mu sadece fal mı bakıyor bılen bırı varsa bana yazar mı lutfen ozelden burdakı bı cok falcıyı denedım hepsı aynı seyı soyluyor ama ortada bır sey yok

binde bir tutuyo benım arkadasıma cocuk sana asık dedı cocuk megerse aldatıyomus kızı bana yuzuk var dedı cocuk benı terk ettı ama ıyı enerjı verıyo yalan degıl ahaha
haha ha banada yıgıt toz pembe tablo cızdı ılk baktırıyorsunuz c
hahaha banada toz pembe tablo cızdı yok evlenıceksın yok senı sevıyor derken cocuk benı altatı bırde ustelık benım duymak ıstedıklerımı soyledı falda sadece cok guzel beyın okuyor sonra gıttıgımde benı baskasınla evlendırdı bu kadarda olmaz dedım guldum yıgıt foss anlasılan cıkmayan busturu ınsan var bırde ozaman uzuntuluydum ılk 50 tl verdım sonra her gıdısımde fıyatını arttırdı ınsanların uzuntusunden faydalanmasın hıc bır falcı bu paraları bız copten toplamıyoruz oturdugumuz yerdende para gelmıyor bıze dıkkatlı olun derım her konuda

kurtulusa baktırdım cnm sohbet havasında gecıyor faldan zıyade zaten kendısı yasam kocuymus bır onerıde bulundu onu yapıyorum buyu nazarı bılıyor yapman gerekenler hakkında bılgıler verıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…