yiğitin numarasını almak için mi üye oluyorlar anlamadım .. ben isteyenlere veriyorum vallaa.. değişik oldu bu durum :)Hepsıde yenı üye
Kim canım? Telefonda bakan Yiğit'mi?Daha once 2 kez yaklasik 4 5 ay arayla baktirdim. Bi kere istikrarli beni hatirlamasa da anlik durum ve gecmisle ilgili herseyi bildi. Gelecegi Allah bilir tabi tarihlere takilmayin. Kotu bi fal degildi
Yigit sadece telefondami bakiyor acaba artik yuz yuze baktiramiyomuyuz
Karamba, Yigit'in telefonunu gönderdim. Mesaj kutuna bakabilirsin:)
Gonderdim galiba:)Canım banada gönderirimisin yiğitin telefonunu.
Yolladim baktirinca yorum yapar misin canim :)Canım banada gönderirimisin yiğitin telefonunu.
Izmirdeki selim nerde acaba 2 hafta sonra orda olucam deneyebilirim :)Selam;yigiti ne basarisiz ne cok basarili buldum.teras kafede de baktirdim.bazi ongoruleri oldu.cok onemlileri bilemedi (cocugun adini hatirlayamadim) izmirde baktirdigim Selim var.benim gozumde en basarilisidir.ist.a geldigimde onemli bir konu olursa telefonla da bakim yaptirabiliyorum.farkli fal deneyimim olursa yazacagim.
Selim, alsancakta calisiyor.nişan kafede.kibris sehitlerindeIzmirdeki selim nerde acaba 2 hafta sonra orda olucam deneyebilirim :)
Telini daha once yazmistim; onu arayip bulamayanlar vardi.ancak yasakmis buIzmirdeki selim nerde acaba 2 hafta sonra orda olucam deneyebilirim :)
Gidersem bulmaya calisicam yerini tesekkur ederim :)Telini daha once yazmistim; onu arayip bulamayanlar vardi.ancak yasakmis buo yuzden simdi yazamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?