İstanbul'da Fal - Falcılar

Cezminin numarasi varsa verebilirmisiniz arkadaslar

Okuduğum yorumlarda Cezmi hakkında hiç olumsuz yorum yok .gelecek kehanetlerininide yaşadım diyenler çok fazla ama ben halen telefon numarasini bulamadım

Aynen bende bulamadim varsa yollayin lutfen arkadaslar

Daha once 2 kez yaklasik 4 5 ay arayla baktirdim. Bi kere istikrarli beni hatirlamasa da anlik durum ve gecmisle ilgili herseyi bildi. Gelecegi Allah bilir tabi tarihlere takilmayin. Kotu bi fal degildi

Selam;yigiti ne basarisiz ne cok basarili buldum.teras kafede de baktirdim.bazi ongoruleri oldu.cok onemlileri bilemedi (cocugun adini hatirlayamadim) izmirde baktirdigim Selim var.benim gozumde en basarilisidir.ist.a geldigimde onemli bir konu olursa telefonla da bakim yaptirabiliyorum.farkli fal deneyimim olursa yazacagim.

Izmirdeki selim nerde acaba 2 hafta sonra orda olucam deneyebilirim :)

Kızlarr bir şey sorcam özellikle de bakırköy de fal baktıranlara bu sorum nette gezinirken iyi falcılar diye bahçeli konak talin denmiş forum da hiç denk gelmedim ama baktıran var mı aranızda aklıma takıldı da ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…