bayan benım hayatıımı sana söylemıs:)Armağan hanıma geçen sene baktırdım. oyle olağanüstü bir tablo çizdiki bana acaba dedim içimden. Ama dediğinin hiç birisi çıkmadı neredeyse. 4 ay icinde araba alacağımı. 9 ay içinde evleneceğimi. evlendikten sonra karşıda andolu yakasında dubleks bir evde oturacağımı evlendikten sonra çalışmayacğımı söyledi 4 ay içinde araba almadım. 9 ay da mayıs gibi doluyor hala ortada kimse yok mayıs ayında evlenmem mümkün değil. evlendikten sonra işi bırakmam ise mucize emekilik hakkıma 4 sene varken asla işi evlendikten sonra bırakmam gibi geliyor:)
hic biseye bakmıyor.. sadece adını yaşını söylüosun .. :)kızlar yiğit kahve falımı yoksa tarotmu bakıyo
Sen dejavu yiğite mi baktırdınhaha ha banada yıgıt toz pembe tablo cızdı ılk baktırıyorsunuz c
hahaha banada toz pembe tablo cızdı yok evlenıceksın yok senı sevıyor derken cocuk benı altatı bırde ustelık benım duymak ıstedıklerımı soyledı falda sadece cok guzel beyın okuyor sonra gıttıgımde benı baskasınla evlendırdıbu kadarda olmaz dedım guldum yıgıt foss anlasılan cıkmayan busturu ınsan var bırde ozaman uzuntuluydum ılk 50 tl verdım sonra her gıdısımde fıyatını arttırdı ınsanların uzuntusunden faydalanmasın hıc bır falcı bu paraları bız copten toplamıyoruz oturdugumuz yerdende para gelmıyor bıze dıkkatlı olun derım her konuda
Bu da yeni moda asini dogum tarihini alip bakmak sozde duru gorumus aptaliz ya duru goru oyle him deyince yapiliyodu aptal yerine konuyuyorlar atiyo atiyo sonra duru goru yaptim okadar yetenekli olsan fal mi bakarsin 50 tl ye dedim bozuldu biri :)hic biseye bakmıyor.. sadece adını yaşını söylüosun .. :)
Sonunda numarasini aldimkonustum bakicak bu aksam ama ayni kurtulusmu bilemicem evet yasam koclugu egitimi almis arapca biliyonazar koruma gersey tarot ve kahvede bakiyomus ve sorusturdumda acikcasi canakkalede melih diye bayagi taniniyo yani sana biraz terapi gibi davranmis anladigim kadariyla ama 2 kisiyle konustum fena bir seymis :) baktirinca paylasicam gelismeleri tesekkurlerkurtulusa baktırdım cnm sohbet havasında gecıyor faldan zıyade zaten kendısı yasam kocuymus bır onerıde bulundu onu yapıyorum buyu nazarı bılıyor yapman gerekenler hakkında bılgıler verıyor
Ne var bu bursa da herkes bursaya saldiriyo konu fal olunca :) biride izmite falan gelse ne iyi olurVe sonunda kurtulusa fal baktirdim numarasini buldum :) paylasmak isterim dedikleri kadar var oncelikle falcilara para vermekten gina geldi ama tabi asla vaz gecemiyorum su ana kadar olan her seyi bildi anlatti ilerisi icin olacaklari beklicem herseyden onemlisi 10 dk atip atip kapatmiyor bi cok falci bana onu yapti net seyler soyleyip 10 dk bitiriyolar tabiko hic biri cikmiyor o ayri bakalim kurtulusun dedikleri cikacakmi seans uzun suruyo ayni zamanda yasam koclugu yapiyormus ve telefondan konusmuyor ama sanirsam koruma buyu bozma gibi seylerde var bayagi bilgili agzini aradim :) bursaya ofis acacakmis 1 2 aya ozamn yuz yuze yine baktircam ama ben memnun kaldim vakit ayiriyo uzin tutyo ve cozumler sunuyor borde cok donanimli canakkalede tanidoginiz varsa sordurun melihdiye biliniyoisteyen olursa numarasini paylasirim
Hayır evde bakan yıgıte baktırdımSen dejavu yiğite mi baktırdın
kuzum senin kızdığın dejavu yiğit değil miydi?Hayır evde bakan yıgıte baktırdım
hala fal baktırıyorsan birini önercem, para mara takılmayan bi kadın. ben elli lira gönderdim, kontor attım ama. para istemiyorum kontorum yok dedi. öyle elli attım alışkanlık.Hayır evde bakan yıgıte baktırdım
Kim o cnm bana telini ozelden atar misin?hala fal baktırıyorsan birini önercem, para mara takılmayan bi kadın. ben elli lira gönderdim, kontor attım ama. para istemiyorum kontorum yok dedi. öyle elli attım alışkanlık.
tak tak saydı her şeyi.
30-40 bişiy yollarsın beğenirsen. bi denemeni isterim. bizde tuhaf şekilde tutturdu. daha doğrudu direkt anlattı tutturma değil bu.
Ve sonunda kurtulusa fal baktirdim numarasini buldum :) paylasmak isterim dedikleri kadar var oncelikle falcilara para vermekten gina geldi ama tabi asla vaz gecemiyorum su ana kadar olan her seyi bildi anlatti ilerisi icin olacaklari beklicem herseyden onemlisi 10 dk atip atip kapatmiyor bi cok falci bana onu yapti net seyler soyleyip 10 dk bitiriyolar tabiko hic biri cikmiyor o ayri bakalim kurtulusun dedikleri cikacakmi seans uzun suruyo ayni zamanda yasam koclugu yapiyormus ve telefondan konusmuyor ama sanirsam koruma buyu bozma gibi seylerde var bayagi bilgili agzini aradim :) bursaya ofis acacakmis 1 2 aya ozamn yuz yuze yine baktircam ama ben memnun kaldim vakit ayiriyo uzin tutyo ve cozumler sunuyor borde cok donanimli canakkalede tanidoginiz varsa sordurun melihdiye biliniyoisteyen olursa numarasini paylasirim
binde bir tutuyo benım arkadasıma cocuk sana asık dedı cocuk megerse aldatıyomus kızı bana yuzuk var dedı cocuk benı terk ettıama ıyı enerjı verıyo yalan degıl ahaha
Ne var bu bursa da herkes bursaya saldiriyo konu fal olunca :) biride izmite falan gelse ne iyi olur
En iyi falci burdan bulunuyormus Kizlar telefonda fal bakan iyi falci var mi yada yuz yuze de olur burak kurtulus yigit disinda buragida kurtulusuda 2 yil once canakkalede ayni kafede calistiklari zaman denedimiyiler ama kurtulusa baktircaksaniz kaptakisu suya tas atip gozunuz kapattirip baktigi seansi isteyin fenaaa benim o seyanstan sonra bir cok isim oldu karar vermekte zorlandigim konular netlesti ama para almadiarkadasim kankasiydi onun hatrina bakti burakta cok iyi bakiyo diye biliyorum...
kurtulusa baktırdım cnm sohbet havasında gecıyor faldan zıyade zaten kendısı yasam kocuymus bır onerıde bulundu onu yapıyorum buyu nazarı bılıyor yapman gerekenler hakkında bılgıler verıyor
Bu da yeni moda asini dogum tarihini alip bakmak sozde duru gorumus aptaliz ya duru goru oyle him deyince yapiliyodu aptal yerine konuyuyorlar atiyo atiyo sonra duru goru yaptim okadar yetenekli olsan fal mi bakarsin 50 tl ye dedim bozuldu biri :)
Ah be güzelim ahhh adam karşında 3 tane üyelik almış burada kendi reklamını yapıyor sende ona onu anlatıyorsun :)
heee aptalsın bunu bak 1 yorum yukarıda da yazdım ya...
pardon salak yazmışım.... yaşam koçuymuş senin gibi koçun ben .....
Hadi koçum hadi gireceksen tek üyelikle etek giyip gel....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?