İstanbul'da Fal - Falcılar

bayan benım hayatıımı sana söylemıs:)

Sen dejavu yiğite mi baktırdın

hic biseye bakmıyor.. sadece adını yaşını söylüosun .. :)
Bu da yeni moda asini dogum tarihini alip bakmak sozde duru gorumus aptaliz ya duru goru oyle him deyince yapiliyodu aptal yerine konuyuyorlar atiyo atiyo sonra duru goru yaptim okadar yetenekli olsan fal mi bakarsin 50 tl ye dedim bozuldu biri :)

kurtulusa baktırdım cnm sohbet havasında gecıyor faldan zıyade zaten kendısı yasam kocuymus bır onerıde bulundu onu yapıyorum buyu nazarı bılıyor yapman gerekenler hakkında bılgıler verıyor
Sonunda numarasini aldimkonustum bakicak bu aksam ama ayni kurtulusmu bilemicem evet yasam koclugu egitimi almis arapca biliyonazar koruma gersey tarot ve kahvede bakiyomus ve sorusturdumda acikcasi canakkalede melih diye bayagi taniniyo yani sana biraz terapi gibi davranmis anladigim kadariyla ama 2 kisiyle konustum fena bir seymis :) baktirinca paylasicam gelismeleri tesekkurler

Ve sonunda kurtulusa fal baktirdim numarasini buldum :) paylasmak isterim dedikleri kadar var oncelikle falcilara para vermekten gina geldi ama tabi asla vaz gecemiyorum su ana kadar olan her seyi bildi anlatti ilerisi icin olacaklari beklicem herseyden onemlisi 10 dk atip atip kapatmiyor bi cok falci bana onu yapti net seyler soyleyip 10 dk bitiriyolar tabiko hic biri cikmiyor o ayri bakalim kurtulusun dedikleri cikacakmi seans uzun suruyo ayni zamanda yasam koclugu yapiyormus ve telefondan konusmuyor ama sanirsam koruma buyu bozma gibi seylerde var bayagi bilgili agzini aradim :) bursaya ofis acacakmis 1 2 aya ozamn yuz yuze yine baktircam ama ben memnun kaldim vakit ayiriyo uzin tutyo ve cozumler sunuyor borde cok donanimli canakkalede tanidoginiz varsa sordurun melihdiye biliniyo isteyen olursa numarasini paylasirim

Ne var bu bursa da herkes bursaya saldiriyo konu fal olunca :) biride izmite falan gelse ne iyi olur

Bugün fal da resmen kotamı doldurdum öncelikle dejavu yiğit ;kendisi baya iyi isimlerde şok etkisi yaratmamak için farklı harf söyleyip hayır isminde bu harf yok derken şak diye gerçek ismi söylüyor gelecek çok içten samimi yorumladı ve inşallah olur ordan ark ısraraarıyla tılsım nur hnm a baktırdım hmmm çok iyi diyemem ama eh işte diyebilirim şu ana kadar etkileyen yiğit diyebilirim bu da benden olsun bir süre baktırmam aklımda kalan ewdeki yiğitle son zamanlarda adı gecen kurtuluş oldu onları da şubat gibi baktırırım maaş iyice fala gitmeye başladı

Hayır evde bakan yıgıte baktırdım
hala fal baktırıyorsan birini önercem, para mara takılmayan bi kadın. ben elli lira gönderdim, kontor attım ama. para istemiyorum kontorum yok dedi. öyle elli attım alışkanlık.

tak tak saydı her şeyi.
30-40 bişiy yollarsın beğenirsen. bi denemeni isterim. bizde tuhaf şekilde tutturdu. daha doğrudu direkt anlattı tutturma değil bu.

En iyi falci burdan bulunuyormus Kizlar telefonda fal bakan iyi falci var mi yada yuz yuze de olur burak kurtulus yigit disinda buragida kurtulusuda 2 yil once canakkalede ayni kafede calistiklari zaman denedim iyiler ama kurtulusa baktircaksaniz kaptakisu suya tas atip gozunuz kapattirip baktigi seansi isteyin fenaaa benim o seyanstan sonra bir cok isim oldu karar vermekte zorlandigim konular netlesti ama para almadiarkadasim kankasiydi onun hatrina bakti burakta cok iyi bakiyo diye biliyorum...

Kim o cnm bana telini ozelden atar misin?

Yiğit'in numarasını özelden paylaşabilir misiniz? Daha önceden aldığım numara kapalı veriyor sürekli
Teşekkürler :)

Kurtuluş'un numarasını alabilir miyim özelden?

binde bir tutuyo benım arkadasıma cocuk sana asık dedı cocuk megerse aldatıyomus kızı bana yuzuk var dedı cocuk benı terk ettı ama ıyı enerjı verıyo yalan degıl ahaha

Ne var bu bursa da herkes bursaya saldiriyo konu fal olunca :) biride izmite falan gelse ne iyi olur

biraz geliştirin kendinizi. Hayır şaşıyorum da bu kadar üyemiz sizin gibi salaklara para kaptırıyor ya ona yanıyorum.

Bu 3 salak pardon 1 reklam yaptığı ve sizi salak yerine koyduğu için atılmıştır...

kurtulusa baktırdım cnm sohbet havasında gecıyor faldan zıyade zaten kendısı yasam kocuymus bır onerıde bulundu onu yapıyorum buyu nazarı bılıyor yapman gerekenler hakkında bılgıler verıyor

Ah be güzelim ahhh adam karşında 3 tane üyelik almış burada kendi reklamını yapıyor sende ona onu anlatıyorsun :)

Bu da yeni moda asini dogum tarihini alip bakmak sozde duru gorumus aptaliz ya duru goru oyle him deyince yapiliyodu aptal yerine konuyuyorlar atiyo atiyo sonra duru goru yaptim okadar yetenekli olsan fal mi bakarsin 50 tl ye dedim bozuldu biri :)

heee aptalsın bunu bak 1 yorum yukarıda da yazdım ya...

pardon salak yazmışım.... yaşam koçuymuş senin gibi koçun ben .....

Hadi koçum hadi gireceksen tek üyelikle etek giyip gel....

Gülmekten yazamıyorum, yakalanmayacağını zannetti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…