bende 2 sene önce falan gitmiştim evine çocukları çok yaramazdı hatta. 1 kere gittim ve bir daha gitmedim gitmemde hiç bir dediği çıkmadı ve iran da tanıdığı varmışta yıldızım düşüktür benim yıldızımı yükseltmek için para istemişti iyice soğumuştumGecmis donem cok iyi analiz etti ama biz gecmisi zaten biliyoruz 20 tl fal bakan falcidan farkli bisi solemedi bidahada gitmedim ayrica kendi sevgilisi icin benden ruyaya yatmami rica etti onun sevgilisinin onu aldattigini ben ortaya cikardim bu arada ruyalarim cikar :)o paraya degmez 5 falciya gidersin o paraya ben bide evine gittim.
Andacin bana olacak dediklerine asla olmaz dediginde bende andac olur dedi dedim ve oda pembe tabloyu sever andac dedi bunu andaca soledigimde o benim kicimi yesin bebegim dedi
Ben simdide andaca gidiyorum kizlar hazir pek insan yokken bi bakayim bu ay nasiliz :)yorumu yazarim cikincaHaftasonu geçti nalan'a giden olmadi mı ? Çok merak ettim
bu hocanın telefon numarasını özelden atarmısınız
bende alabilirmiyim acaba noyuBende alabilirmiyim numarasını
ben telefonda baktırdım. normalde istanbul'dadır diye düşünüyorum.elmira nerde bakıyor telefondamı?
gittin mi canım nasıll :))Ben simdide andaca gidiyorum kizlar hazir pek insan yokken bi bakayim bu ay nasiliz :)yorumu yazarim cikinca
Gittim canim iyiydi bu arada not almasini isteyin falinizi bakarken andaca ayda 1 giderseniz iyi sonuc verio ayda 2 gidince tekrar oluyo:)gittin mi canım nasıll :))
Ben gitmedim hic iyi peki sen gittinmi cnim yeni yerler herzaman iyidir bi denerim onuda :)Kizlar merhaba
Ataköy sentinus cafedeki cansuya baktirdiniz mi hiç ? Cok merak ediyorum yorumlarınızı. Ben gerçekten cok saskinim hala.
Bence sen.artik bi durrBen gitmedim hic iyi peki sen gittinmi cnim yeni yerler herzaman iyidir bi denerim onuda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?