İstanbul'da Fal - Falcılar

bende 2 sene önce falan gitmiştim evine çocukları çok yaramazdı hatta. 1 kere gittim ve bir daha gitmedim gitmemde hiç bir dediği çıkmadı ve iran da tanıdığı varmışta yıldızım düşüktür benim yıldızımı yükseltmek için para istemişti iyice soğumuştum

Andacin bana olacak dediklerine asla olmaz dediginde bende andac olur dedi dedim ve oda pembe tabloyu sever andac dedi bunu andaca soledigimde o benim kicimi yesin bebegim dedi
Haftasonu geçti nalan'a giden olmadi mı ? Çok merak ettim
Ben simdide andaca gidiyorum kizlar hazir pek insan yokken bi bakayim bu ay nasiliz :)yorumu yazarim cikinca

yahuuu bıktık artık şu yeni üyelerin reklam yapmasında bee ,

Şurda ciddi ciddi bilgi alıp paylaşamıyoruz sizin gibi tipler yüzünden .

Ordan bakınca çok mu saf görünüyoruz ,,,,

Yigitten baska falci tavsiye edebilicek kimse yokmu? Anladik yigit yakin gelecekte isabetli konusuyor ama yigit de yigit baska kimsenin falci tavsiye ettigi yok burasi fal sayfasi degil yigit sayfasi olmus resmen

elmira'ya baktırdım. diğer baktırdıklarımla hemen hemen aynı şeyi söyledi. iyiydi yani. geçmişte de bana çıktığı için falı, umutla bekleyebilirim.
kapattım fal defterini artık.

elmira ile ilgili yorumları okuyup duruyorum geçmişten. genelde anlık memnun kalınmış. gelecekte de çıkanlar var mı?
benim tam anlattığı şekilde çıkmıştı bir önceki falı. ama kaç sene önce işte... üçten fazla oldu.

Elmira istanbulda ama gelecekle ilgili soka sokmuyor canim gecmis donem iyi ama 100tl 75 tl cok cok cok

Evet gittim canim cok iyiydi sansima kalabalikta degildi isabetli yani bu arada falinizi yaz derseniz oneli seyleri not edip verio bilginize:)

Kizlar merhaba

Ataköy sentinus cafedeki cansuya baktirdiniz mi hiç ? Cok merak ediyorum yorumlarınızı. Ben gerçekten cok saskinim hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…