Fiyatı evet çok da pahalı değilmiş, hele ben şimdi Kevser'in katinayı 100 yaptığını öğrenince sinir oldum çünkü, daha önce 30 liraya tarot ve katina bakıyodu, şimdi tarot 30, katina 100 diyo, pes yani.
Neyse Laf Cafe'de de 35 zaten, 40 lira çok değil yani
Ben de birkaç güne kadar giderim bir aksilik olmazsa, gidince de hemen yazarım yorumumu
Ben bulurum bacim bursadaki falciyi bulmus hatunum ben :)
Ay ozaman napiorum ben haftasonu gidiyorum:)
Tabikide yazarim canlarim cikar cikmaz zaten aysel ablaya gitcem haftasonu yada pazartesi onada giderim aslinda yarin cagardi aysel abla ama isim var gidemicemSen de gidersen yaz yorumunu canım olur muFikirlerimizi paylaşalım :)
hic bilmiorum ki ben hic orayi atakoye gtsem nasil bulabilirm pekiAtaköy de sentinus cafe diye bir yer. Atakoy 7-8 . Kısımda bir cafe. Tarif et derseniz edemem sitelerin icinde çünkü taksiyle gittim ben. Inince de azcik yürüdüm
hic bilmiorum ki ben hic orayi atakoye gtsem nasil bulabilirm peki
cok tesekkur ederim bu cok mantikli hic aklima gelmemisti saol valaBence atakoye gittikten sonra taksiye binebilirsin ya da cafeyi randevu icin aradığında onlardan tarif al istersen daha saglikli olur
Ben gittim canim. Merak ettigim.giden varsa benim gibi soka giren var mi acaba. Cok net söylüyorum gercekten hala soktayim ben. Kahve ya da tarot bakmiyor. Yuzune bakip anlatiyor herseyi. Isimleri takir takir soyledi ve en ilginci benim çalıştığım yeri aninda bildi ve sirketin adini kagida yazip gosterdi bana. Gerçekten enteresan. Herseyimi bildi. Gidipte olumsuz olan var mi merak ediyorum
Okadarini bizde biliyoruz:)Ben gittttimmmm yaklaşık 3-4 ay önce ...
Şok olmuştum bende evet direk arkadaşımının ablamın ismini falan söylemişti...
Boş kadın değil o bence ...
Ama gelecekle ilgili söyledikleri çıktımı hayır :)
Sadece o anda iyi ...
O zaman ben baktirmayayim.. :) sana güveniyorumelmira'ya baktırdım. diğer baktırdıklarımla hemen hemen aynı şeyi söyledi. iyiydi yani. geçmişte de bana çıktığı için falı, umutla bekleyebilirim.
kapattım fal defterini artık.
Aksam bende foursquare de baktim cafede yemekten cikan kil resmini gorunce bi gerildim neyse kimi eskisi gibi iyi degil demis kimi ona baktirin demis onla beraber 2 kisinin daha adi geciyor bilemedim cafede bakiomus canimAtaköy deki bayanın adı Cansu mu kım bakıyor o cafede ? gercekten memnun kaldınız mı? dety bılıyor mu? daha once baktırıp soyledıklerınden cıkan var mı?
Ben gittttimmmm yaklaşık 3-4 ay önce ...
Şok olmuştum bende evet direk arkadaşımının ablamın ismini falan söylemişti...
Boş kadın değil o bence ...
Ama gelecekle ilgili söyledikleri çıktımı hayır :)
Sadece o anda iyi ...
Kizlar bunu ben bugun tecrube edicem aksam yazarim siz gitmeyin benden haber bekleyin anacim hepimizin parasi yanmasin benim falima bakmak zordur iyi degilse bakamaz zaten:)Aynen boş değil bencede :)
Bu kadarını bilip gelecek cikmazsa giderim yanina zaten
Arkadaslar suan bu hoca musvettesiyle konusuom sahte isimle sahte dogum tarihiyle ölmus olan annemi yasiyor dio sizde buyu var 67 tane dio inanmayin sakin aramayin bedeli de 1000 lira ucret istiyor davut ünveren ptt samsun şer subesi aramayin sakinslm arkadaşlar bu hoca işlerine inanmazdım ama insanın başına gelmesi gerekiyormuş eşimle bir senedir şiddetli bir gecimsizliğim vardı aile pisikatrileirnden tutun gitmediğimiz yer kalmadı sevdiğim bir arkadaşım bir numara verdi aradım eşimin hayatında biri oldugunu söyledi ilkönce inanmadım ve bana işyerindeki arkadaşının adını söyledi sok oldum işlem yapılması gerektiğini anlattı ve başladık 1 ay sonra herşey yavas yavas yoluna giirmeye başladı yuvamı kurtardı ve bende paylaşmak istedim. ismi ömer hoca bana yardımcı oldu allah razı olsun 0553 146 17 97 numarsı
Polisim kaydettim konusmani dedim öylemi yanliş anladin dedi kapatti :)Arkadaslar suan bu hoca musvettesiyle konusuom sahte isimle sahte dogum tarihiyle ölmus olan annemi yasiyor dio sizde buyu var 67 tane dio inanmayin sakin aramayin bedeli de 1000 lira ucret istiyor davut ünveren ptt samsun şer subesi aramayin sakin
Kizlar bunu ben bugun tecrube edicem aksam yazarim siz gitmeyin benden haber bekleyin anacim hepimizin parasi yanmasin benim falima bakmak zordur iyi degilse bakamaz zaten:)
Canim,sanirim ozel msg atamiyorsun,sunrise serdar,tel.de bakan yigit ve symbol nihal den fali cikanlar oldumu?hangisi diye soracaktimÇok Üzgünüm kızlar. İsim hafızam berbat demek ki yanlış hatırlamışım Serkan diye. Kendisi Serdar Beymiş.
Black roses, memnun kalmana inan çok sevindim. Sayende sadece reklam yapmadığım anlaşıldı. Umarım deneyen herkese sana olduğu kadar yardımcı ve aydınlatıcı olur. Merak ettim, gerçekten su falından sonra bir daha fal baktırma ihtiyacı hissedecek misin? Yoksa ben abartmış mıyım bu beyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?