İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet gidersen mutlaka bekliyorum yorumunu merakla :)

Ben gittttimmmm yaklaşık 3-4 ay önce ...
Şok olmuştum bende evet direk arkadaşımının ablamın ismini falan söylemişti...
Boş kadın değil o bence ...
Ama gelecekle ilgili söyledikleri çıktımı hayır :)
Sadece o anda iyi ...

Okadarini bizde biliyoruz:)

Ataköy deki bayanın adı Cansu mu kım bakıyor o cafede ? gercekten memnun kaldınız mı? dety bılıyor mu? daha once baktırıp soyledıklerınden cıkan var mı?

Ataköy deki bayanın adı Cansu mu kım bakıyor o cafede ? gercekten memnun kaldınız mı? dety bılıyor mu? daha once baktırıp soyledıklerınden cıkan var mı?
Aksam bende foursquare de baktim cafede yemekten cikan kil resmini gorunce bi gerildim neyse kimi eskisi gibi iyi degil demis kimi ona baktirin demis onla beraber 2 kisinin daha adi geciyor bilemedim cafede bakiomus canim

slm arkadaşlar bu hoca işlerine inanmazdım ama insanın başına gelmesi gerekiyormuş eşimle bir senedir şiddetli bir gecimsizliğim vardı aile pisikatrileirnden tutun gitmediğimiz yer kalmadı sevdiğim bir arkadaşım bir numara verdi aradım eşimin hayatında biri oldugunu söyledi ilkönce inanmadım ve bana işyerindeki arkadaşının adını söyledi sok oldum işlem yapılması gerektiğini anlattı ve başladık 1 ay sonra herşey yavas yavas yoluna giirmeye başladı yuvamı kurtardı ve bende paylaşmak istedim. ismi ömer hoca bana yardımcı oldu allah razı olsun ...numarsı

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen boş değil bencede :)
Bu kadarını bilip gelecek cikmazsa giderim yanina zaten

Cani benim daha 2 msj yazmissin pat reklam bu neyin nesi ayrica numarayi asikar yazmandan belli reklam oldugu yapmayin bole seler insanlari kandirmayin allah cikartir sizden

Aynen boş değil bencede :)
Bu kadarını bilip gelecek cikmazsa giderim yanina zaten
Kizlar bunu ben bugun tecrube edicem aksam yazarim siz gitmeyin benden haber bekleyin anacim hepimizin parasi yanmasin benim falima bakmak zordur iyi degilse bakamaz zaten:)

Arkadaslar suan bu hoca musvettesiyle konusuom sahte isimle sahte dogum tarihiyle ölmus olan annemi yasiyor dio sizde buyu var 67 tane dio inanmayin sakin aramayin bedeli de 1000 lira ucret istiyor davut ünveren ptt samsun şer subesi aramayin sakin

Polisim kaydettim konusmani dedim öylemi yanliş anladin dedi kapatti :)

Canim,sanirim ozel msg atamiyorsun,sunrise serdar,tel.de bakan yigit ve symbol nihal den fali cikanlar oldumu?hangisi diye soracaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…