İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar tavsiye ettiğim tecrube ettiğim istanbuldaki falcilari siraliyorum duygum cafe bakirkoy murat cafe 46 nalan laf cafe andac dejavu edi mandal ada taksim symbol mehmet melekler kahvesi kadir ve kader kadinlar kahvesi pelin sarmasik cafe hasan nisantasi symbol ayaz symbol besiktas mehmetin ablasi ismini hatirlamiyirum mehmetin ablasi derseniz yonlendirirler saskinbakkal symbol levent kadikoy istanbul cafe sema asla tavsiye etmeyeceğim siginak cafede kendini medyum sanan bi bayan var sarisin ismini hatirlamiyorum tam bir sacmalik nostradamus cafe dilek laf cafe ciğdem taksim bi melek teki bayan ismini hatirlamiyorum bosyere sinirinizi bozmayin bu insanlarla canlarim:)

Tesekür ederim ! Telefondan da bakiyormu? Bide nasil iyi bakiyormu ?

Yok telefondan değil, gidicen kahveni içicen sıraya giricen :) Sana tavsiyem erken git, saat 11'e kadar git, sonra oyalan Bakırköy'de, onlar bakmaya 13.00ten itibaren başlıyolar, çok sıra oluyo valla bildiğin gibi değil. Erken gitmen gerçekten önemli.
Ben ikisini de beğendim açıkçası, ikisinin de farklı söylediği şeyler vardı tutan, anlık durumumla ilgili, geleceğe dair ise beklemedeyim, ama benzer şeyler söylediler valla, bakalım umarım tutar :)

Tesekür ederim ! Ama ben almanyadayim biraz zor olur oraya gitmem , yine de tesekür ederim !

Ben gitmedim hic iyi peki sen gittinmi cnim yeni yerler herzaman iyidir bi denerim onuda :)

Ben gittim canim. Merak ettigim.giden varsa benim gibi soka giren var mi acaba. Cok net söylüyorum gercekten hala soktayim ben. Kahve ya da tarot bakmiyor. Yuzune bakip anlatiyor herseyi. Isimleri takir takir soyledi ve en ilginci benim çalıştığım yeri aninda bildi ve sirketin adini kagida yazip gosterdi bana. Gerçekten enteresan. Herseyimi bildi. Gidipte olumsuz olan var mi merak ediyorum

Gerçekten mi? Ne kadar ödedin, randevu falan gerekiyor mu?

Gercekten cok enteresan biri. Fiyati 40 tl ve mutlaka randevu almalısınız. Gece 11 e kadar ordaymis. Surekli dolu. Ben cok fal baktirdim bugune dek ama hic bu kadar etkilenmemistim.

Ayyy çok merak ettim şimdi, burda daha önce de ismini olumlu olarak duymuştum aslında ama hiç gitmedim, merak ettim şimdi

Ayyy çok merak ettim şimdi, burda daha önce de ismini olumlu olarak duymuştum aslında ama hiç gitmedim, merak ettim şimdi

Deneyin derim. Fiyati cok pahali degil sacma sapan o kadar falciya gittik 30 tl den aşağı degil hic biri. Gidip baktiran yorum yazarsa cok mutlu olucam merak ediyorum genelin yorumlarını çünkü. Ben cok begendim. Dedikleri cikar mi bilmiyorum ama şu ani o kadar guzel anlatti ki verdigi tarihlerde cok uzak değil. Umarim cikar :)

nerdee bende gitmek istiorummm

Fiyatı evet çok da pahalı değilmiş, hele ben şimdi Kevser'in katinayı 100 yaptığını öğrenince sinir oldum çünkü, daha önce 30 liraya tarot ve katina bakıyodu, şimdi tarot 30, katina 100 diyo, pes yani.
Neyse Laf Cafe'de de 35 zaten, 40 lira çok değil yani
Ben de birkaç güne kadar giderim bir aksilik olmazsa, gidince de hemen yazarım yorumumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…