İstanbul'da Fal - Falcılar

Cafede bakiyor normalde ama ben istanbulda yasamadigim icin rica ettim oyle bakti telefonla normalde bakiyomu bilmiyorum

slm arkadaşlar gecenlerde ekber hocayı aradım adam değişik biriydi telefonda bilgilerimi aldı yıldız nameye baktı herkez 200 lira istiyor yıldız name için para demedi direk baktı kayınvaldemden gelen yazıları söyledi evde bir kaç yer söyledi baktım sabun ve fındık yağlı bir takım arapca yazan yaılar cıktı şok oldum bana yardımcı oldu herkezle paylaşmak isterim allah razı olsun sormadım kendisine ama bence herkez doğru adresi bulmalı numarası allah binlercekez razı olsun yuvamı kurtardı bu arada aklınızda olsun evinize kim gelirse gelsşin yatak odanızın kapısını kilitli tutun dedi en buyuk etkili yazılar yatak odası üzerinden yapılıyormus

Son düzenleyen: Moderatör:
cerentoprakliyar2
aybenesila323
serpilayvanaz
nuruyanmaz
alevkizilirmak
elifnurirmak
selin5534
esilatlanya34
sefanurcanturkerler
sinemadiyamanligil314
hadiseemingayric
dilekosmanlij
pinardurtelliyar3
olcaysedengiller
didemuzunellerin45
sinemsaricali55
ferideselamsiz878
cigdemtuzun67

Hocanız o kadar kuvvetliymiş madem bunca üyelik almaya ne gerek varmış, iki okur binlerce müşteri edinirdi.

Cok iyi geldi cnm 2 kisi var gelicek diolardi biri sensin demekki allah hepimize mutluluklar versin yaaa

Hiççç beğenmedimmm ben nalanı ,
çok kötüydü 10 dk bile sürmüyor 40 tl çok çok fazla ona .

ısrarla tariherimi aklımda tut çıkar diyip durdu , verdiği tarih çıkmazsa gidicem saydırıcam bi güzel

bir iki doğru cümle kurdu onun dışındakiler şöyle birisin böyle birisin püfffff kötüydüü valla benden tavsiye gitmeyinnn .....

bu hocanın telefon numarasını özelden atarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…