Ben yoldaim gidiyorum bu arada yedikule aysel abladan ciktim cok nokta atisli bakti 20 tl verdim islem var ustunde dedi ve bikac sey alip c.ba gelmemi istedi telefonu var bende:)Bende gitcem bugün cafe nosu var mı verir misiniz plesaaa :)
Ay insallah ya tatlim bir parmak bala ihtiyacim varcok gidiyorum bakim nolcak:)Bende nalan hanım beğendim tavsiye ederim sonradangurmecim
bende şimdi geldim sen çıktın galiba hadi bakalım inş bana da guzel olur yazarımKizlar gittim nalan hanima cokta begendim tavsiye ediyorum ileriki zamandaki beklentimi tam isabet soledi:)ayrica hos sohbet bir bayan
cerentoprakliyar2slm arkadaşlar gecenlerde ekber hocayı aradım adam değişik biriydi telefonda bilgilerimi aldı yıldız nameye baktı herkez 200 lira istiyor yıldız name için para demedi direk baktı kayınvaldemden gelen yazıları söyledi evde bir kaç yer söyledi baktım sabun ve fındık yağlı bir takım arapca yazan yaılar cıktı şok oldum bana yardımcı oldu herkezle paylaşmak isterim allah razı olsun sormadım kendisine ama bence herkez doğru adresi bulmalı numarası allah binlercekez razı olsun yuvamı kurtardı bu arada aklınızda olsun evinize kim gelirse gelsşin yatak odanızın kapısını kilitli tutun dedi en buyuk etkili yazılar yatak odası üzerinden yapılıyormus
Ins canim ya evetCanım bende şimdi işten cıktım dırekt gidiliyor mı randevu almadım
Evdeim ben bileydim beklerdim kahve hopurdetirdik:)bende şimdi geldim sen çıktın galiba hadi bakalım inş bana da guzel olur yazarım
Hoca asmis:)cerentoprakliyar2
aybenesila323
serpilayvanaz
nuruyanmaz
alevkizilirmak
elifnurirmak
selin5534
esilatlanya34
sefanurcanturkerler
sinemadiyamanligil314
hadiseemingayric
dilekosmanlij
pinardurtelliyar3
olcaysedengiller
didemuzunellerin45
sinemsaricali55
ferideselamsiz878
cigdemtuzun67
Hocanız o kadar kuvvetliymiş madem bunca üyelik almaya ne gerek varmış, iki okur binlerce müşteri edinirdi.
Ins mutlu cikarsin canim ya ay uzuldum eekwn ciktigima yaa tanisirdik bi guzelbendee gidicem bugün nalana :)
Bakalım nasılmışşş , görücez
Benimki dün aradi.. cvp vermedim bugun yine aradi.. gorustuk.. evlenelim dedi.. hadi hayirlisi diyorumIns mutlu cikarsin canim ya ay uzuldum eekwn ciktigima yaa tanisirdik bi guzel
bende şimdi geldim sen çıktın galiba hadi bakalım inş bana da guzel olur yazarım
amin canim benim insallah hayirlisiyla bana 21 gun verdi bu tarih icinde duzene girer dedi insallah:)Benimki dün aradi.. cvp vermedim bugun yine aradi.. gorustuk.. evlenelim dedi.. hadi hayirlisi diyorum
Begendim nalan hanımı tak tak söledi bakalım dedikleri inş olur :))
bu hocanın telefon numarasını özelden atarmısınızslm arkadaşlar gecenlerde ekber hocayı aradım adam değişik biriydi telefonda bilgilerimi aldı yıldız nameye baktı herkez 200 lira istiyor yıldız name için para demedi direk baktı kayınvaldemden gelen yazıları söyledi evde bir kaç yer söyledi baktım sabun ve fındık yağlı bir takım arapca yazan yaılar cıktı şok oldum bana yardımcı oldu herkezle paylaşmak isterim allah razı olsun sormadım kendisine ama bence herkez doğru adresi bulmalı numarası allah binlercekez razı olsun yuvamı kurtardı bu arada aklınızda olsun evinize kim gelirse gelsşin yatak odanızın kapısını kilitli tutun dedi en buyuk etkili yazılar yatak odası üzerinden yapılıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?