- 21 Aralık 2014
- 133
- 83
- 38
- 40
Cogdemdeki kalabalik bosa bence asla gorusmeyeceksin dedigi sevgilimle ertesi gun gorustum iki gundur tanidigim adamla evleneceksin dedi adam kayip o gun bugundur sakin gitmeyin bide ukala andaci karalioBenim favorim andaç bana dedikleri çıktı çiğdeme bende hiç bilemedi bu adamla kesinlikle olmaz dediği adam beraberim senelerdir hatta evlenmek üzereyim tabi fallar kişiden kişiye değişir enerji uyumu önemli olan
Kibris degil gop da yada eyupte vardi burda gordum bende cok met edilmis aysele bi arkadasim gitmis oda yedikulede onun soledikleride hep cikmis fakat randevusuz aliyormu bilmiyorum kaba taslak adresi anladim ama telefon yokBen elmas hocayı bulmak istiyorum aslında kıbrısta olan ama bi türlü bulamıyorum
Cogdemdeki kalabalik bosa bence asla gorusmeyeceksin dedigi sevgilimle ertesi gun gorustum iki gundur tanidigim adamla evleneceksin dedi adam kayip o gun bugundur sakin gitmeyin bide ukala andaci karalio
Gecmis donem cok iyi analiz etti ama biz gecmisi zaten biliyoruz 20 tl fal bakan falcidan farkli bisi solemedi bidahada gitmedim ayrica kendi sevgilisi icin benden ruyaya yatmami rica etti onun sevgilisinin onu aldattigini ben ortaya cikardim bu arada ruyalarim cikar :)o paraya degmez 5 falciya gidersin o paraya ben bide evine gittim.cnm elmiradan memnun kaldın mı
Andacin bana olacak dediklerine asla olmaz dediginde bende andac olur dedi dedim ve oda pembe tabloyu sever andac dedi bunu andaca soledigimde o benim kicimi yesin bebegim dediAndacı mı karalıyo kendisi andaca fal baktırıyo ama gittiğimde görmüştüm
Aynen gecen pazar dejavu bakirkoyde sarisin bi bayani ilk kez denedim adini bilmiorum ama oranin calisanlari tanir surekli ediye giderim yigit bi rezalet hatta sikayet etmisligim bile var ama bu bayan cok iyi geldi usretide makul ilk bakim icin cok cok iyiydi tabi frekans meselesiÇok sinir bi kadın çiğdem ya seneler önce baktırmıştım 5 dk. dünyayı başıma yıkmıştı bu adamla asla olmayacak imkan yok bu seni sevmiyor da bilmem nede bi daha da o cafenin önünden geçmemiştim o günden sonra ta ki andacı keşfedene kadar bana evlenme teklifi edeceğini nasıl edeceğini zamanına kadar söyledi dediği gibide oldu her şey
Bide ben taksim symbol mehmeti tavsiye ederim ne dediyse gune gun yasamisligim var bi tik ileri gideyim derseniz nisantasi symbol ayaz iyidir tarihleri tutar enerjisi iyi ve bakirkoyde duygum cafe var bi bulent vardi orda ayrilmis ay bu imkansiz dedigim ve soledigi hersey gune gun cikti halada cikmakta yerini bilen varsa solerse cok sevinirim okmeydaninda yasiodu ama nerde calistigini bilmiorum suan murat gelmis oraya fena deil ama bulent 10 numaraydi bulmayi cok isterim onuGecmis donem cok iyi analiz etti ama biz gecmisi zaten biliyoruz 20 tl fal bakan falcidan farkli bisi solemedi bidahada gitmedim ayrica kendi sevgilisi icin benden ruyaya yatmami rica etti onun sevgilisinin onu aldattigini ben ortaya cikardim bu arada ruyalarim cikar :)o paraya degmez 5 falciya gidersin o paraya ben bide evine gittim.
Yok nerdeki o bu hafta onada gideyimSonradangurme nalan'a baktirdin mi
Bir iki gune ben giderim hepsi ayni yerde zaten cafeler ben nie hic duymamisim anlamadim deneyimimi yazarim kizlarBakırköy cafe46 da oldugunu yazmislardi haftasonu giden olmadi sanırım hala yorum yok
gurmecim :) git baakalım haber verBir iki gune ben giderim hepsi ayni yerde zaten cafeler ben nie hic duymamisim anlamadim deneyimimi yazarim kizlar
Bugun gidebilme ihtimalim yuksek gidersem an be an paylacagim kizlargurmecim :) git baakalım haber ver
Ben gunduz aradim aksam.baktirdim canimkızlar nalan'ı hemen arasam baktırabilir miyim acabaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?