İstanbul'da Fal - Falcılar

bana yiğit aralık ayı çalkantılı, bir küs bir barışık; ocakta düzeleceksiniz demişti. aralık aynen dediği gibi. düzeliyor sonra geri bozuluyor. onun dışında yiğit'le konumuz hep buydu o yüzden çıktı çıkmadı diyemem.
elmira da yiğit'le aynı şeyleri söyledi hemen hemen.

ya son baktırdığım beş altı falcı hep aynı şeyi söyledi ki küçümsemek gibi düşünmeyin ama her kafede falcı var; onlara gidip baktırmıyorum; adı geçilen övülenlere baktırıyorum hep. yoksa sokaktaki beş liralığa baktırırsam eminim ki beni yanlış etkilerler.

Ataköy deki bayanın adı Cansu mu kım bakıyor o cafede ? gercekten memnun kaldınız mı? dety bılıyor mu? daha once baktırıp soyledıklerınden cıkan var mı?
Ben eylül ayında gitmiştim hatta yazmıstımda durum analizi ,isimler evet şoke etmişti ama gelecek için,, söyledikleri çıkmadı verdiği tarihler geceli çok oldu aynı şekilde arkadaşımda şok olarak çıktı ama gel görkü gelecek çıkmadı

Kizlar cansu izinliymis symbol nihale geldim bu nihale ne olmus cok iyi geldi tak tak tak soktayim suan

:))) hadi bekliyoruz . Bari bizim icin gurmelik yapiyorsun masraflarina yardim edelim) izlenimlerini bekliyoruz birde nurseozge nalan hanım size ne dedi sizin düşünce leriniz neler
Canım öncelikle baya isim verdi sonra benim istediklerimi söledi terapi gibiydi iyi geldi gelecek konusunda uzun yola gidecek var dedi akşamına anneannem ufak bir ameliyat oldu annemim de içi rahat değildi memlekete gideceğini söledi inş diğer dedikleri de çıkar ha mesleğimi falan bilip şok etmedi ama konuşması enerjisi güzeldi şu setanıs cafeyi merak ediyorum :))

Bugun yarin izinliymis haftasonu gidicem tatlim

Ooooooo hoş geldiniz, önce hocanın adına bir karar verin, Gökhan mı Ömer mi?
Siz daha öncede gelmiştiniz, hayırdır hocanız reklam yapın mı dedi

Reklam timi listesi:
cerentoprakliyar2
aybenesila323
serpilayvanaz
nuruyanmaz
alevkizilirmak
elifnurirmak
selin5534
esilatlanya34
sefanurcanturkerler
sinemadiyamanligil314
hadiseemingayric
dilekosmanlij
pinardurtelliyar3
olcaysedengiller
didemuzunellerin45
sinemsaricali55
ferideselamsiz878
cigdemtuzun67

Kizlar bu adami ben bugun aradim ya saka gbi samsundan serefsiz bugunun yorumlarini gorebilirsiniz

Kızlar size kötü bi haberim war.
Bugün usenmeden çıktım Edirne ye gittim Edirne li Melahat a taksici Sağolsun beni eliyle koymuş gibi götürdü. Fakat....
Kapıyı çaldim açan yok yan tarafta ki komşu suna sordum Melahat hacca gitti geldi fal bakmayı bıraktı artık istanbul da yaşıyor dedi. ..
Büyük bi hüsran la döndüm istanbul a
Tek artisi Edirne'nin şirin mi şirin o güzel çarşısı ni gezdm Selimiye Camisi'ne gittim ciğer yedim hediye lik eşyalar aldım arkadaş larima.
Edirne li Melahat i soranlara duyurulur bizzat gittim ve kendi ağzımla duydum.

67 tane büyü mu :))
O neydi kizz :))
Yemin ederim koptum ilk defa duyuyorum bunlar iyice insanları salak sanıyorlar :)

Tamam canım haberini bekliyorum acaba bende mi gelsem c tesi 4 e kadar çalışcam ama nurayya da tutmadı gelecek dedi kafam karıstı baktıran var mı bu hatuna tutturdu mu teee ataköye gitcez bakın ona göre
Ben firma sahibini istedim gurmeyim dedim kotu gecerse kotu olur sizin acinizdan dddim cansu mu digerlerimi dedim siz onu bekleyin dedi digerleri burda musaitler ama siz madem konuyla ilgili olan birisiniz ona gelin dedi sonradangurmeyimmmmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…