Yigite baktirma nihal gecnis iyi gelecek sifirCanim,sanirim ozel msg atamiyorsun,sunrise serdar,tel.de bakan yigit ve symbol nihal den fali cikanlar oldumu?hangisi diye soracaktim
Uzgunum ama ole tatlim bende yoldaim atakoydeki cansuya gidiom yazicam donunce :)yok artık
:))) hadi bekliyoruz . Bari bizim icin gurmelik yapiyorsun masraflarina yardim edelimUzgunum ama ole tatlim bende yoldaim atakoydeki cansuya gidiom yazicam donunce :)
Ben eylül ayında gitmiştim hatta yazmıstımda durum analizi ,isimler evet şoke etmişti ama gelecek için,, söyledikleri çıkmadı verdiği tarihler geceli çok oldu aynı şekilde arkadaşımda şok olarak çıktı ama gel görkü gelecek çıkmadıAtaköy deki bayanın adı Cansu mu kım bakıyor o cafede ? gercekten memnun kaldınız mı? dety bılıyor mu? daha once baktırıp soyledıklerınden cıkan var mı?
Canım öncelikle baya isim verdi sonra benim istediklerimi söledi terapi gibiydi iyi geldi gelecek konusunda uzun yola gidecek var dedi akşamına anneannem ufak bir ameliyat oldu annemim de içi rahat değildi memlekete gideceğini söledi inş diğer dedikleri de çıkar ha mesleğimi falan bilip şok etmedi ama konuşması enerjisi güzeldi şu setanıs cafeyi merak ediyorum :)):))) hadi bekliyoruz . Bari bizim icin gurmelik yapiyorsun masraflarina yardim edelim) izlenimlerini bekliyoruz birde nurseozge nalan hanım size ne dedi sizin düşünce leriniz neler
Bugun yarin izinliymis haftasonu gidicem tatlimCanım öncelikle baya isim verdi sonra benim istediklerimi söledi terapi gibiydi iyi geldi gelecek konusunda uzun yola gidecek var dedi akşamına anneannem ufak bir ameliyat oldu annemim de içi rahat değildi memlekete gideceğini söledi inş diğer dedikleri de çıkar ha mesleğimi falan bilip şok etmedi ama konuşması enerjisi güzeldi şu setanıs cafeyi merak ediyorum :))
slm arkadaşlar bu hoca işlerine inanmazdım ama insanın başına gelmesi gerekiyormuş eşimle bir senedir şiddetli bir gecimsizliğim vardı aile pisikatrileirnden tutun gitmediğimiz yer kalmadı sevdiğim bir arkadaşım bir numara verdi aradım eşimin hayatında biri oldugunu söyledi ilkönce inanmadım ve bana işyerindeki arkadaşının adını söyledi sok oldum işlem yapılması gerektiğini anlattı ve başladık 1 ay sonra herşey yavas yavas yoluna giirmeye başladı yuvamı kurtardı ve bende paylaşmak istedim. ismi ömer hoca bana yardımcı oldu allah razı olsun ...numarsı
arkadaslar fal deyilde mutsuz giden bi evlilim vardı kocam eve gelmiyodu arkadasım zorla bi numara verdi al ara diye bende meraktan aradım ama bana herseyi anlattı ve bana kargoyla bişeyler gönderdi uyguladım ondan allah razı olsun kocam eve bağlandı şimdi allah razı olsun bundan herkez faydalanmalı bence paylasıyorum ama inşallah kızmaz numarası ...
Tamam canım haberini bekliyorum acaba bende mi gelsem c tesi 4 e kadar çalışcam ama nurayya da tutmadı gelecek dedi kafam karıstı baktıran var mı bu hatuna tutturdu mu teee ataköye gitcez bakın ona göreBugun yarin izinliymis haftasonu gidicem tatlim
Ooooooo hoş geldiniz, önce hocanın adına bir karar verin, Gökhan mı Ömer mi?
Siz daha öncede gelmiştiniz, hayırdır hocanız reklam yapın mı dedi
Reklam timi listesi:
cerentoprakliyar2
aybenesila323
serpilayvanaz
nuruyanmaz
alevkizilirmak
elifnurirmak
selin5534
esilatlanya34
sefanurcanturkerler
sinemadiyamanligil314
hadiseemingayric
dilekosmanlij
pinardurtelliyar3
olcaysedengiller
didemuzunellerin45
sinemsaricali55
ferideselamsiz878
cigdemtuzun67
67 tane büyü mu :))Arkadaslar suan bu hoca musvettesiyle konusuom sahte isimle sahte dogum tarihiyle ölmus olan annemi yasiyor dio sizde buyu var 67 tane dio inanmayin sakin aramayin bedeli de 1000 lira ucret istiyor davut ünveren ptt samsun şer subesi aramayin sakin
Vallahi ya manyak aklini aldim ama ustelik bilgilerim yanlisti ölmüs annemide yasio dedi67 tane büyü mu :))
O neydi kizz :))
Yemin ederim koptum ilk defa duyuyorum bunlar iyice insanları salak sanıyorlar :)
Ben firma sahibini istedim gurmeyim dedim kotu gecerse kotu olur sizin acinizdan dddim cansu mu digerlerimi dedim siz onu bekleyin dedi digerleri burda musaitler ama siz madem konuyla ilgili olan birisiniz ona gelin dedi sonradangurmeyimmmmm:)Tamam canım haberini bekliyorum acaba bende mi gelsem c tesi 4 e kadar çalışcam ama nurayya da tutmadı gelecek dedi kafam karıstı baktıran var mı bu hatuna tutturdu mu teee ataköye gitcez bakın ona göre
Tatlim tellwe die bi site var 24 saatte 1 tane ucretsiz kahve fali bakiyor gercek kisiler deneyebilirsinBayanlar aranızda kahve falıma bakabilecek olan var mı lütfen çok rica ediyorum
Bayanlar aranızda kahve falıma bakabilecek olan var mı lütfen çok rica ediyorum
Tatlim tellwe die bi site var 24 saatte 1 tane ucretsiz kahve fali bakiyor gercek kisiler deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?